KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Kim oyunu nerede kullandı?

24. dönem milletvekili seçimleri için 32 ilde oy verme işlemi saat 07.00'de başladı. Sandık başına giden milletvekili adayları, bakanlar ve bürokratlar oylarını kullanmaya başladı. 24. dönem milletvekili seçimleri için 32 ilde oy verme işlemi saat 07.00'de başladı. Sandık başına giden milletvekili adayları ve bürokratlarda oylarını kullandı.

Kim oyunu nerede kullandı?
12 HAZİRAN 2011 PAZAR 12:27
0
2747
0
AA aa

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, oyunu Rize'de kullandı.

Kent merkezindeki İstiklal İlköğretim Okulu'nda 1208 nolu sandıkta oyunu kullanan Bakan Yazıcı, sandık görevlilerine ve vatandaşlara karanfil verdi. Bakan Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ''Uzun yıllar sonra yine Rize'de oy kullandım. Seçimler ülkemiz ve Rize için hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz,
oyunu Bingöl'de kullandı.

Annesi Fatma Yılmaz ile birlikte oyunu kullanmak için Saray mahallesindeki Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'na gelen Bakan Yılmaz, 1133 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Sandık görevlileriyle tokalaşan Bakan Yılmaz, annesi Fatma Yılmaz'a da nasıl oy kullanacağı konusunda bilgi verdi. Ardından diğer sandıkları dolaşarak, sandık başkanlarından katılım oranı hakkında bilgi alan Yılmaz, vaktin erken olmasına rağmen katılım oranının iyi olduğunu söyledi.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül,
oyunu Antalya'da kullandı.

Kepez ilçesi Şafak Mahallesi'ndeki Turgut Reis İlköğretim Okulu'nda 1284 nolu sandıkta oyunu kullanan Bakan Gönül'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bakan Gönül, oyunu kullanmadan önce ''evet'' mührünün kullanılması konusunda yetkililerden bilgi aldı.

CHP Genel Başkan
Yardımcısı Gürsel Tekin, oyunu Kadıköy'de kullandı.

Kalamış Şehit Binbaşı Murat Özyalçın İlköğretim Okulu'ndaki 2159 numaralı sandıkta 24. dönem milletvekili seçimleri için oyunu kullanan Tekin, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Tekin'in eşi Nihan Tekin de aynı sandıkta oyunu kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, oyunu Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde kullandı.

Sabah saat 11.00'de Konak Mahallesi'nde bulunan Zekai Gümüşdiş İlköğretim Okulu'na eşi ile gelen Büyükataman, 1605 nolu sandıkta 24. dönem milletvekili seçimleri için oyunu kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, oyunu Sinop'un Erfelek ilçesinde kullandı.

Erfelek Atatürk İlköğretim Okulu'ndaki 1003 nolu sandıkta oyunu kullanan Altay, sandık başkanından katılımla ilgili bilgi aldı. Altay, oyunu kullandıktan sonra diğer sandıklardaki görevlileri de ziyaret etti, oy kullanmaya gelen vatandaşlarla görüştü.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, oyunu Batman'da kullandı.

Yavuz Selim Mahallesi Yavuz Selim İlköğretim Okulu'na gelen Maliye Bakanı Şimşek, 1376 nolu sandıkta oyunu kullandı. Gözlemci sıfatıyla Batman'da bulunan Malezya Parlamentosu Keadilan Rakyat Partisi'nden Nurul İzah Anwar, Bakan Şimşek'in oy kullanma işlemlerini cep telefonu ile görüntüledi.

HP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, oyunu Sinop'un Erfelek ilçesinde kullandı.

Erfelek Atatürk İlköğretim Okulu'ndaki 1003 nolu sandıkta oyunu kullanan Altay, sandık başkanından katılımla ilgili bilgi aldı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, oyunu Bursa'da kullandı.

Doğum yeri olan Demirtaş Mahallesi'nde bulunan Gevher Sönmez İlköğretim Okulu'na saat 11.10'da gelen Arınç, kendisini bekleyen gazetecileri selamladıktan sonra, 2153 nolu sandıkta 24. dönem milletvekili seçimleri için oyunu kullandı. Arınç, bir süre sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet etti.

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel oyunu Ankara'da kullandı.

Demirel, saat 11.30'da Teğmen Kalmaz İlköğretim Okulu'nda gelerek oyunu kullandı. Demirel, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçimlerin, millete ve memlekete, bütün insanlığa hayırlı olmasını diledi.

Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, oyunu İzmir'de kullandı.

Yıldırım, saat 10.30'da oy kullanacağı Bornova Kars Halil Atilla İlköğretim Okulu'na geldi. Sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, daha sonra 1117 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, oyunu Antalya'da kullandı.

Deniz Baykal, Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden eşi Olcay Baykal ile birlikte çıkarak, CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülker ve partililerle buluştu. Baykal, daha sonra oy kullanacağı Barbaros İlköğretim Okulu'na gitti. Baykal, eşi ile birlikte 1029 nolu sandıkta oyunu kullandı.

CHP Genel Başkanı Süheyl Batum, oyunu Eskişehir'de kullandı.

Vişnelik Mahallesi Melahat Ünüğür İlköğretim Okulu'ndaki 1354 nolu sandıkta oyunu kullanan Batum, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, çok çalıştıklarını ve sonuçları beklediklerini belirtti.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, oyunu Yalova'da kullandı.

Sabah saat 11.05' da Saffet Çam İlköğretim Okulu'na gelen İnce, burada 1113 nolu sandıkta 24. dönem milletvekili seçimleri için oyunu kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, oyunu Kadıköy'de kullandı.

Oyunu kullanmak için Suadiye Hacı Mustafa Tarman Lisesi gelen ve sandık görevlileriyle tokalaşan Hamzaçebi, daha sonra seçmen bilgi kağıdı ile kimliğini sandık görevlisine vererek, oy pusulasını aldı. Oyunu kullandıktan sonra ise  ''Hayırlı olsun'' dileğinde bulundu.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, oyunu Mersin'de kullandı.

Bir grup partili ile merkez Akdeniz ilçesindeki Tevfik Sırrı Gür Lisesi'ne gelen Çağlayan, okul bahçesinde ve içerisinde bazı vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. 1001 No'lu sandıkta oyunu kullanan Çağlayan, oy kullanılması için ayrılan bölüme geçtikten sonra, ''Yeni bir zarf alma imkanım var mı? Zarfı müsvedde kağıt zannettim'' diyerek yeni bir zarf aldıktan sonra oy verme işlemini tamamladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, oyunu İzmir'de kullandı.

Sabah saatlerinde eşi Türkegül Kocaoğlu ile Bornova Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okuluna gelen Kocaoğlu, 1174 numaralı sandığa oyunu attı. 

Devlet Bakanı Faruk Çelik, milletvekili adayı olduğu Şanlıurfa'da oyunu kullandı.

Süleymaniye Mahallesi'ndeki Mehmet Saçlı İlköğretim Okulu'nda 1288 no'lu sandıkta oy kullanan Bakan Çelik, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin önemli bir genel seçimi gerçekleştirdiğini söyledi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, oyunu Kocaeli'nin Derince ilçesinde kullandı.

Bakan Ergün, eşi Güler Ergün ile birlikte oyunu kullanmak için Çınarlı Mahallesi'ndeki ilköğretim eğitimini tamamladığı Çınarlı İlköğretim Okulu'na geldi. 1061 nolu sandıkta eşiyle birlikte oyunu kullanan Bakan Ergün, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün demokrasinin en güzel yönlerinden birinin yaşandığını belirterek, milli iradenin tecelli etmesi için vatandaşların sandık başına geldiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, oyunu Balıkesir'de kullandı.

Çiğdem Batıbey İlköğretim Okulu'na gelen Uğur, 1395 nolu sandıkta 24. dönem milletvekili seçimleri için oy verdi. Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Vatandaşımız ve ülkemiz için hayırlı osun. Seçimlerin huzur ve kardeşlik içinde sona ermesini diliyorum.'' dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, oyunu Konya'da kullandı.

Merkez Meram ilçesindeki Şükrü Doruk İlköğretim Okulu'nda, 2258 nolu sandıkta oyunu kullanan Bakan Davutoğlu, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, oyunu İzmir'de kullandı.

Güzelyalı semtindeki Selma Yiğitalp Lisesi'ne saat 11.00'de gelen Vural, 1244 no'lu sandıkta oy verdi.

Onuncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, oyunu Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Şahin Sevin İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Gölbaşı'daki Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden Onuncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, oy kullanmaya eşi Semra Sezer ile birlikte geldi. Şahin Sevin İlköğretim Okulu'ndaki 1140 nolu sandıkta oylarını kullanan Sezer çifti, daha sonra okuldan ayrıldı.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, oyunu Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde kullandı.

Eşi Yasemin Eker ile birlikte oyunu kullanmak için TOKİ Lisesi'ne gelen ve sandık görevlileriyle tokalaşan Bakan Eker, daha sonra seçmen bilgi kağıdı ile TC kimlik numarası bulunan kimliğini sandık görevlisine vererek, oy pusulasını aldı ve oyunu kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, oyunu İzmir'de kullandı.

Alaattin Yüksel, Özel Saint Joseph Fransız Lisesi 1028 no'lu sandıkta oyunu kullanmaya oğlu Arda ve kızı Deniz'le birlikte geldi. Yüksel, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, oyunu ''Ülkem özgürlüğün, kardeşliğin hakim olduğu bir ülke olsun'' dileğiyle kullandığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, oyunu Adana'da kullandı.

Ömer Çelik, Lütfiye Kısacık İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, mezun olduğu okulda oy kullandığı için mutlu olduğunu söyledi.

TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, oyunu Kahramanmaraş'ta kullandı.

Pakdil, oyunu Binevler Mahallesi Ahmet Turan İlköğretim Okulu'nda bulunan 1063 nolu sandıkta verdi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, oyunu Afyonkarahisar'da kullandı.

Şuhut ilçesindeki Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu'nda, 1026 nolu sandıkta oy veren Bakan Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'ın büyük bir demokrasi örneği verdiğini belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, oyunu Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kullandı.

Kılıç, Şehit Burhan Yazıcı İlköğretim Okulu'ndaki 1020 numaralı sandıkta oy verdi.

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, oylarını Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kullandılar.

AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, oyunu Ordu'da kullandı.

Karşıyaka İlköğretim Okulu'ndaki 1157 nolu sandıkta oyunu kullanan Şahin, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, çok çalıştıklarını ve sonuçlarını beklediklerini belirtti.

AKParti Gaziantep milletvekili adayı Şamil Tayyar, oyunu memleketi İslahiye'de kullandı.

İslahiye'de seçim merkezlerini ziyaret eden Tayyar, "Sayın Kılıçdaroğlu'nu ben daha önceki seçimde 'bir insan nasıl olur da oyunu kullanamaz' demiştim. Bakın ben günler öncesinden belgemi aldım ve burada oyumu kullanıyorum herkes şahit olsun." dedi.

 

Kaynak: Haber7.com
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın