Kılıçdaroğlu: Sonbaharda seçim bekliyorum, hazırlanın
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yıl sonuna doğru erken seçim beklediğini belirterek, kurmaylarına 'Sonbaharda seçim bekliyorum, hazırlanın' talimatı verdi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP MYK'nın gündeminde İstanbul Sözleşmesi ve ekonomide yaşanan gelişmeler vardı. Kılıçdaroğlu, ekonomide sıkıntıların olduğunu belirterek kurmaylarına, “Anadolu'yu gezmeye devam edeceğiz. Halka gidip anlatıyoruz. Anlatmaya devam edeceğiz. Mücadeleye devam edeceğiz. Yıl sonuna doğru seçim bekliyoruz. Sonbaharda seçim bekliyorum, olacak gibi” deyip kurmaylarına erken seçim konusunda, “Hazırlanın” talimatını verdiği öğrenildi.
CHP sahada, Kılıçdaroğlu'na rapor sunacak
Öte yandan CHP milletvekilleri sahada olmaya devam edecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığındaki 20 kişiden oluşan milletvekili heyeti 31 Mart-1 Nisan tarihlerinde Isparta'da olacak. Heyet, Isparta'da esnaf, çiftçi, sendikalar, meslek örgütleri, ticaret odaları, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek ilin sorunlarına ilişkin Kılıçdaroğlu'na rapor sunacak. Her hafta birkaç ile giden CHP Genel Başkanı'nın bu hafta İstanbul'da temasları olacak. Kılıçdaroğlu'nun, önümüzdeki günlerde de Kuzey Kıbrıs'a gitmesi planlanıyor.
İSLAM DİNİNİN mukaddes değerlerine DÜŞMANLIĞI toplumun hafızasında bulunan bu 'parti'nin iktidar olması için önce KELİME-İ ŞAHADETi getirip ardından YALANCILIK, EMPERYALİZME UŞAKLIK, BATI HAYRANLIĞI gibi pek çok iğren huylarından vazgeçmesi gerekiyor.
REZIDANSLAR KRALİÇESİ Gamze İlgezdi ile kocası REZİDANSLAR KRALI Battal İlgezdi'yi aynı dönemde seçtiren CHP 'gelir dağılımında 'adalet'i nasıl sağlayacağını göstermiştir. Halbuki bu iki DOYUMSUZ KARI-KOCA yerine başka bir SOSYAL DEMOKRATa 'seçilmiş kişi' olmanın üstünlüğü tattırılabilirdi. FAKİRleri mahrum burakıp DOYUMSUZ ZENGİNleri doyurmaya çalışan bu parti oldukça (DEMOKRAT PARTİ, ADALET PARTİSİ, ANAVATAN PARTİSİ, DOĞRU YOL/REFAH PARTİSİ) AK PARTİ veya halkın güçlü görüp destek verdiği ANTİ-CHP'li partiler bu ülkede İKTİDARı asla CHP'ye vermeyecek.
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın