Kılıçdaroğlu: Sonbaharda seçim bekliyorum, hazırlanın
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yıl sonuna doğru erken seçim beklediğini belirterek, kurmaylarına 'Sonbaharda seçim bekliyorum, hazırlanın' talimatı verdi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP MYK'nın gündeminde İstanbul Sözleşmesi ve ekonomide yaşanan gelişmeler vardı. Kılıçdaroğlu, ekonomide sıkıntıların olduğunu belirterek kurmaylarına, “Anadolu'yu gezmeye devam edeceğiz. Halka gidip anlatıyoruz. Anlatmaya devam edeceğiz. Mücadeleye devam edeceğiz. Yıl sonuna doğru seçim bekliyoruz. Sonbaharda seçim bekliyorum, olacak gibi” deyip kurmaylarına erken seçim konusunda, “Hazırlanın” talimatını verdiği öğrenildi.
CHP sahada, Kılıçdaroğlu'na rapor sunacak
Öte yandan CHP milletvekilleri sahada olmaya devam edecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığındaki 20 kişiden oluşan milletvekili heyeti 31 Mart-1 Nisan tarihlerinde Isparta'da olacak. Heyet, Isparta'da esnaf, çiftçi, sendikalar, meslek örgütleri, ticaret odaları, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek ilin sorunlarına ilişkin Kılıçdaroğlu'na rapor sunacak. Her hafta birkaç ile giden CHP Genel Başkanı'nın bu hafta İstanbul'da temasları olacak. Kılıçdaroğlu'nun, önümüzdeki günlerde de Kuzey Kıbrıs'a gitmesi planlanıyor.
İSLAM DİNİNİN mukaddes değerlerine DÜŞMANLIĞI toplumun hafızasında bulunan bu 'parti'nin iktidar olması için önce KELİME-İ ŞAHADETi getirip ardından YALANCILIK, EMPERYALİZME UŞAKLIK, BATI HAYRANLIĞI gibi pek çok iğren huylarından vazgeçmesi gerekiyor.
REZIDANSLAR KRALİÇESİ Gamze İlgezdi ile kocası REZİDANSLAR KRALI Battal İlgezdi'yi aynı dönemde seçtiren CHP 'gelir dağılımında 'adalet'i nasıl sağlayacağını göstermiştir. Halbuki bu iki DOYUMSUZ KARI-KOCA yerine başka bir SOSYAL DEMOKRATa 'seçilmiş kişi' olmanın üstünlüğü tattırılabilirdi. FAKİRleri mahrum burakıp DOYUMSUZ ZENGİNleri doyurmaya çalışan bu parti oldukça (DEMOKRAT PARTİ, ADALET PARTİSİ, ANAVATAN PARTİSİ, DOĞRU YOL/REFAH PARTİSİ) AK PARTİ veya halkın güçlü görüp destek verdiği ANTİ-CHP'li partiler bu ülkede İKTİDARı asla CHP'ye vermeyecek.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Bingöl Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali, açılış programıyla başladı. Festival kapsamında üç gün boyunca Bingöl merkez ve ilçelerinde film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
15.12.2025
23:03
Lider 12Bingölspor'da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan 12 Bingölspor, haftanın kritik maçında Osmaniyespor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yürüyüşünü güçlendirmek istiyor.
15.12.2025
23:02
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Melekan (Mutluca) Köyü Beroj/Cevizli Mezrası'nda yıllardır çözüm bekleyen ulaşım sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.
15.12.2025
23:01
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor'un Niğde Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle PFDK, yeşil beyazlı kulübe para cezası verdi. Aynı maçta bir antrenöre de talimat ihlali gerekçesiyle ceza uygulandı.
15.12.2025
23:00
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 55 ilde siber suçlara yönelik son 6 günde düzenlenen operasyonlarda 301 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çocuk istismarı, dolandırıcılık ve yasa dışı bahis suçlarına darbe vuruldu.
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın