KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Şubat 2025 Perşembe
°C

Kiğı'da alt ve üst yapı bitiyor

Kiğı Belediye Başkanı Yılmaz Gündüz, ilçenin alt ve üstyapının yüzde doksanının tamamlandığını söyledi.

Kiğı`da alt ve üst yapı bitiyor
17 KASIM 2015 SALI 20:41
0
2015
0
AA aa

 Eksik kalan tadilatları tamamlayacaklarını belirten Gündüz, “ Ayağı çamura giren mahallelimiz kalmadı. Kanalizasyon alt yapısı üç mahallemizin tamamlandı. İçme suyu boru hatlarında tadilat ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. İlçe içinde birlik ve beraberliğimiz çok iyi bir durumda. Biz, halkımızın her görüşüne saygı çerçevesinde bakıyoruz. Çocuğu, genci, yaşlısı, siyasetçisi herkese, her kesime eşit bakıyor ve aynı şekilde ayırımsız hizmet üretmeye çalışıyoruz” dedi.

Başkan Gündüz, ilçe merkezinde var olan parkların da yenilendiğini ve yenilerin de eklendiğini belirterek, Kerek deresinde eski milletvekili rahmetli Dr. Hasan Celalletin Ezman'a rahmet dilerken ailesine de teşekkür etti. Başkan Gündüz, Ezman ailesine ait arazinin mesire alanı yapılması için hibe edildiğini söyledi.

Kiğılı vatandaşlar da hizmetlerden oldukça memnun. Keskoruk deresi bölgesinde Gülten ve Cehdi Kala ikilisi "Allah Yılmaz Başkandan razı olsun, 15 yıldır yapılmayanlar yapıldı. Kim çağırsa gelir, kim bir sorunum var derse gece gündüz demeden koşar, böyle başkanı nerde var" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.02.2025
22:38
Bingöl`de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl'de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'AFAD, Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz İlçe Kaymakamımızın liderliğinde alanda saha taramalarına devam etmektedirler' açıklamasında bulundu.
26.02.2025
22:11
Bingöl Balına iki altın madalya daha…
Bingöl Balına iki altın madalya daha…
Türkiye'nin Avrupa Birliği Coğrafi işaretli tek balı olan 'Bingöl Balı' ödüle doymuyor.! 2025 yılı Uluslararası Paris Bal Ödülleri Yarışması'nda iki ayrı altın madalya daha kazandık! Bingöl Valisi Usta: 'Bu gurur senin, bu gurur hepimizin, bu gurur ülkemizin. Hayırlı olsun' açıklamasında bulundu.
26.02.2025
21:23
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl'de 20 suç kaydı bulunan ve 32 yıl 3 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı yakalandı.
26.02.2025
17:34
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
1 Mart 2025'ten itibaren ticari taksilerde kamera ve acil durum butonu zorunlu hale geliyor. Bu donanımları bulundurmayan araçlar trafiğe çıkamayacak ve araç muayenesinden geçemeyecek.
26.02.2025
17:14
Bingöl`de emlak piyasasının suyu çıktı!
Bingöl'de emlak piyasasının suyu çıktı!
Özellikle kira fiyatları konutun ederine göre değil keyfiyete göre belirleniyor. Ayakçı emlakçılardan sonra bir de 'avcı emlakçılar' türedi. Herkes birbirini suçluyor ancak sonuç değişmiyor! 'Serbest Piyasa' denilerek kiracılara zulmediliyor! Gurbetçilerin döviz hesabı ise cabası…
26.02.2025
15:33
Kısmi afta detaylar belli oluyor
Kısmi afta detaylar belli oluyor
Yeni düzenlemeye göre, mükerrer suçtan hükümlüler 'iyi hâl' gerekçesiyle cezanın tamamını değil, dörtte üçünü cezaevinde geçirdikten sonra şartlı tahliye edilebilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın