KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

Ketenalp makamında sayıldı

  ‘Adrese Dayalı Nüfus Sayımı' kapsamında makamında sayılan Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp; " Herkes hizmet gördüğü yerde kaydını yapsın" dedi.

Ketenalp makamında sayıldı
24 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ 09:31
0
1387
0
AA aa
Adrese dayalı nüfus kayıt projesi' kapsamında makamında sayılan Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, kayıtlarını gerçek dışı veren vatandaşları uyararak, böyle bir durumun tespiti halinde o hanenin suyunun kesileceğini belirtti.
Ülke genelinde uygulanacak 'Adrese dayalı Nüfus kayıt sistemi' kapsamında makamında sayılan Başkan Ketenalp, bu sistemde vatandaşın yanlış ve farklı bir adreste kayıt olmaları durumunda özellikle kamu işlemlerinde aksamaların olacağı ve vatandaşın mağduriyetinin kaçınılmaz olacağını söyledi. Vatandaşlardan hizmet aldıkları yerde sayılmalarını isteyen Ketenalp; " Bu sistemle İkametgâh İlmühaberi tarihe karışacaktır. Vatandaşların yazıldıkları yer geçerli olacaktır. Yani vatandaşımız köyde veya ilçelerde kaydolup şehirde yaşıyorsa hiçbir resmi işlemini şehir üzerinde gerçekleştiremeyecektir. Bunun için vatandaşlarımızdan ricamız her hangi bir aksaklığa meydan vermeden görevlilerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Bu sayım sistemi öncelikle vatandaşımızın idari mekanizmalardaki işlerini daha seri yapmaları ve bugüne kadar görülen aksaklıkların ortadan kaldırılmasına yönelik bir çalışmadır" ifadelerini kullandı.
Sağlıklı bir sayımın yapılabilmesi için, formların, T.C Kimlik bilgilerine göre doldurulmasının zorunlu olduğu bu sebeple T.C Kimlik numarası veya Nüfus Cüzdan Sureti olmayanlar en kısa surede Nüfus Müdürlüklerine başvurmaları gerektiği belirtildi.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın