KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

Keskin; hulusi bey, bingöl için bir avantajdır

Belediye Başkan Vekili Bahri Keskin, Hulusi Bey İlköğretim Okulu öğrencilerinden OKS'de başarı sağlayanları makamında kabul etti. Burada bir açıklamada bulunan Keskin, Özel Hulusi Bey ilköğretim okulu'nun Bingöl için bir avantaj olduğunu söyledi.

Keskin; hulusi bey, bingöl için bir avantajdır
11 AĞUSTOS 2007 CUMARTESİ 10:03
0
1689
0
AA aa
Özel Hulusi Bey İlköğretim Okulu Müdürü Erhan Karabekmez, Orta Öğretim Kurumu Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS)'de başarı sağlayan öğrencileriyle birlikte Belediye Başkan Vekili Bahri Keskin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette bu yıl OKS'de elde ettikleri başarılaı aktaran Karabekmez, Bingöl'de ilk 11'in Hulusi Bey İlköğretim okulu öğrencilerinden oluştuğunu söyledi. Bu öğrencilerin bir çoğunun Devlet Fen Liselerine yerleştiğine dikkat çeken Karabekmez, Özel Fen Liselerine de yerleşenlerin bulunduğunu, bunların da burslu okuyacağını ifade etti.

Elde ettikleri başarıları bundan sonra da sürdüreceklerine inandıkları öğrencilerinin Bingöl'ü en iyi şekilde temsil edeceğini dile getiren Karabekmez; “İlk yerleştirilmelerde 47 öğrencimizden 45'ini yerleştirdik bu da %95.74 başarı demektir. Geriye kalan iki öğrencimizi de ikinci yerleştirmelerde tercihini yapacağız” dedi.

Karabekmez'in verdiği bilgilerin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Bahri keskin, başarılarından dolayı Hulusi bey ilköğretim Okulu öğrencilerini, öğretmenlerini ve İdarecilerini tebrik etti. Çok zor şartlar altında eğitimlerini tamamladıklarına dikkat çeken Keskin, geçmiş yıllardaki eğitim düzeyinin şuanda çok yükseklerde olduğunu söyledi.

Hulusi Bey İlköğretim Okulu'nda eğitimlerini sürdüren öğrencilerin tamamının zengin aile çocukları olduğu imajına da değinen Keskin; “Yakından bildiğim bu eğitim yuvamızda başarılı olup da yoksul olan birçok öğrencinin bulunduğunu da görüyorum. Başarılı olmak için zengin aile çocuğu olmak gerekmiyor. Önemli olan programlı çalışabilmek ve aile desteği ile hedefe doğru ilerleyebilmektir. Hulusi Bey İlköğretim okulu'nun Bingöl için bir avantaj olduğunu da düşünüyorum. Çünkü buradaki öğrencilerimizin aldığı başarılar OKS sıralamasında Bingöl'ü biraz daha ön sıralara taşımakta. Bu da ilimiz açısından son derece önemli. Umarım diğer eğitim kurumlarımızda da aynı başarı sağlanır ve Bingöl'ümüz ilk sıralarda yer alır” diye konuştu.

Öte yandan öğrencilerle tanışan Keskin, aldıkları başarı puanları ve yerleştikleri okullar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda öğrencilere kitap hediye eden Keskin, başarılarının devamını diledi.

BingolOnline / Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
13.07.2026
13:33
Muhtar Dinler;
Muhtar Dinler; 'Mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemeli'
Bingöl'ün Solhan ilçesi Kale Köyü Muhtarı Selim Dinler, ÇED sürecinde sunulmak üzere hazırladığı dilekçede, Yukarı Kaleköy Barajı ve HES Yardımcı Kaynak GES Projesi'ne köy halkı adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dinler, önceki projelerden kaynaklanan mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemesini istedi.
13.07.2026
13:19
Başsavcı Akın görevine başladı
Başsavcı Akın görevine başladı
HSK'nın 2026 Yaz Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Uğur Akın, bugün itibarıyla görevine başladı. Akın'ın göreve başlamasıyla Bingöl Adliyesi'nde yeni dönem resmen başladı.
13.07.2026
13:08
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın