KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Keskin: bölgenin huzuru için kurumlar arası işbirliğini önemsiyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Teşkilatı Medya Başkanı Bayram Keskin, bölgenin huzur ve refahı için kurumlar arası işbirliğini önemsediklerini söyledi.

Keskin: bölgenin huzuru için kurumlar arası işbirliğini önemsiyoruz
28 HAZİRAN 2010 PAZARTESİ 08:33
0
1832
0
AA aa
AK Parti Bingöl İl Teşkilatı Medya Başkanı Keskin, yaptığı yazılı açıklamada hükümetleri döneminde yapılan icraatları görmemezlikten gelinemeyeceğini belirterek, “Eğitim, sağlık, ulaşım gibi temel ihtiyaçların karşılanmasında makro düzeydeki projeler hayata geçirilerek bölgenin sosyo-ekonomik yapısında önemli gelişmeler sağlandı. Bingöllün komşularıyla olan karayolu ağında çift yol çalışmaları ile çok önemli hizmetler de yapıldı. Coğrafi yapısı gereği gelişmeye kapalı olan ilimizde son dönemlerde genel hizmetler kapsamında da yine önemli projeler hayata geçirildi” dedi.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ ŞARTTIR
“STK kuruluşları ile Kamu kurum ve kuruluşları arasında temel işbirliğinin sağlanması şarttır” diyen Keskin, “Bilgi akışının sağlanması paylaşılması ve ortak akılda hem fikir olunmayan bir toplumda sağlıklı ve uzun vadeli kararların alınması mümkün değildir.

Bütün kombinasyonların en iyi şekilde değerlendirilerek ileriye dönük karar alınması ve fayda yarar ekseninde sonuç alınmasının daha verimli olduğunu düşünmekteyiz” ifadelerine yer verdi.

ÜLKEMİZ HIZLA GELİŞİYOR
Birçok ülke mali yapısı ile ekonomisi kangren olurken, Tüekiye'nin küresel mali kriz ortamında en az zarar gören ülkelerin başında yer aldığını vurgulayan Keskin, “IMF  ‘ye bağımlı olmak veya dışarıdan kurtarıcı transfer etme ihtiyacı duymadan bugün bütün ülkelerin umudu haline gelmiştir. Sayın Başbakanımızın dediği gibi: çetelerle üzerimize geldiler, medyayla, karanlık yapılanmalarla üzerimize geldiler; terör örgütleriyle, illegal yapılanmalarla üzerimize geldiler. Zaman oldu hukuku zorladılar, hukuk çiğnediler; zaman oldu iftiralarla, ithamlarla, tahriklerle bizi baskı altına almaya çalıştılar. 'AK PARTİ iktidarı kaybetsin, zarar görsün de ülkeye ne olursa olsun' dediler. Hükümete zarar vermek için ülkenin menfaatlerine zarar vermekten çekinmediler. İstikrarı, huzuru, güvenliği, büyümeyi bir çırpıda feda ettiler... Ama biz yılmadık, usanmadık, alttan almadık, taviz vermedik, eyvallah etmedik, vazgeçmedik, dik durduk, cesur durduk, kararlı durduk, daha çok çalıştık, daha büyük bir inançla yola devam ettik. Yine başbakanımızın dediği gibi: Laftan anlamayanlara, lafın ağırlığını taşıyamayanlara, sözün muhatabı olamayanlara en güzel cevap sükût etmektir.' Muhatap olmak bile bir seviye ister, bir ağırlık ister. Koltuklar insanları değerli ve önemli yapmaz. İnsanlar, donanımlarıyla, vizyonlarıyla, kıymetleriyle koltuklara değer katarlar. Asıl olan, önemli olan budur. Hak etmeyene laf söylemek bile bazen israf olur. Eğer polemiklere girseydik bu hizmetleri gerçekleştiremezdik” diye konuştu.

MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK PROJESİ DEVAM EDİYOR
Demokratik açılım olarak adlandırılan ‘Milli Birlik Ve Kardeşlik Projesi'nin devam ettiğini söyleyen Keskin, “Bu projenin özünde barış var, temel hak ve Özgürlükler var. Bölgesel kalkınmaya dayalı kararlı ve tutarlı bir çalışma var. Kesinlikle Bölgesel milliyetçilik, etnik milliyetçilik ile dinsel milliyetçiliği ortadan kaldırmak var ve bütün bunlar hedeflenmektedir.

Farklı inanç gruplarının birer zenginlik olduğu, farklılıkların da birer zenginlik olduğunu, demokratik, sosyal, hukuk, devletinde her bireyin aynı haklara sahip olduğu yönünde gerekli adımlar atılmaktadır.

Ülkemizde yaşayan tüm etnik unsurların birbirleriyle olan ilişkilerinin çok daha farklı bir konuma ulaştırılması hedeflenmektedir. Projenin temeli sevgi ve kardeşliğe dayalıdır.

Birileri durumdan vazife çıkarmaya çalışıyorsa da, biz yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın