KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Kaymakam ve başkan sigarayı bıraktı

“Madde Bağımlılığına Karşı El Ele” adlı konferansa katılan Solhan Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, katılımcılar önünde sigarayı bıraktıklarını ilan ettiler.

Kaymakam ve başkan sigarayı bıraktı
14 MART 2008 CUMA 10:17
0
1296
0
AA aa
Solhan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Yeşilay Kulübü tarafından hazırlanan TR-12-436-2007-R4 No'lu “Madde Bağımlılığına Karşı El Ele” isimli Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri projesi kapsamında sigarayı bırakılmasına yönelik konferans düzenlendi.
Solhan Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştiren konferansa, konuşmacı olarak Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan katıldı. Yoğun ilginin gösterildiği konferans, yaklaşık iki saat sürdü. Konferans sonunda Solhan Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu sigarayı bıraktıklarını ilan ettiler.
Kaymakam Aksanyar ve Başkan Çavuşoğlu'nun sigarayı bıraktıklarını açıklamaları salondaki katılımcıların yoğun alkışlarıyla takdir edildi.
Yaptığı konuşmada konferansın çok keyifli ve akıcı geçtiğine dikkat çeken Çavuşoğlu, birçok konferans ve seminere katıldığını ancak ilk defa bu kadar keyifli anlar yaşadığını, sıkılmadan konferans bitimine kadar beklediğini söyledi.
Etkinliğin gerçekleştirilmesine vesile olan Solhan METEM Müdürü Ömer Cengiz ve konuşmacı Sıtkı Aslanhan'a teşekkür eden Çavuşoğlu, bundan böyle hiç kimsenin kendisini sigara içerken görmeyeceğini söyledi ve cebinden çıkardığı sigara paketini buruşturarak yere attı.
Konuşmacı Sıtkı Aslanhan ise organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti ve 18 Mart Salı günü saat 19.00'da Radyo 7' deki programında Solhan'dan çokca bahsedeceğini söyledi.

 

 

 

 


BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın