KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Kaymakam şeker köylerde yapılan çalışmaları inceledi

Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Serkan Şeker, köyleri ziyaret edip KÖYDES kapsamında yapılan çalışmaları inceledi.

Kaymakam şeker köylerde yapılan çalışmaları inceledi
11 EKİM 2010 PAZARTESİ 01:36
0
7421
0
AA aa

Ziyaretler kapsamında Servi Beldesi'ne bağlı Molla İbrahim, Üçgül, Harmancık ve Yatansöğüt Köylerini ziyaret eden Kaymakam Serkan Şeker, KÖYDES kapsamında yapılan içme suyu ve menfez işlerini yerinde inceledi. Köylerde vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Şeker, köy çocuklarına hediyeler verdi. Köylülerden yapılan işlere sahip çıkmalarını isteyen Kaymakam Şeker, vatandaşların memnun olmadıkları işleri kendilerine bildirmelerini istedi. Kaymakam Şeker'i köylerinde gören köylüler, çalışmaların yerinde incelenmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Köylüler, "Devletin kaymakamının bizlerin ayağına kadar gelmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Serkan Şeker ise, köylüye en iyi hizmeti vermek için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi. Şeker, "Köylülerimiz başımızın tacıdır. Köylülerimizin sorunları, bizlerin en önemli sorunlarının başında gelmektedir. Bunun için program dahilinde yaptığımız köy gezilerinde hem vatandaşlarla konuşuyorum hem de sorunlarını bizzat kendim yerinde inceliyorum. Tüm köylerimizde yaşanan sorunlar hemen hemen aynı. Bu sorunları yapacağımız çalışmalarla bitirmeye çalışacağız" dedi.

Daha sonra Servi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu (YİBO) da ziyaret eden Kaymakam Şeker, okul idarecilerinden bilgi aldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.06.2026
10:57
Bingöl`de Konut Fiyatları Yıllık Yüzde 28,2 Arttı
Bingöl'de Konut Fiyatları Yıllık Yüzde 28,2 Arttı
TCMB verilerine göre konut fiyatları mayıs ayında Türkiye genelinde yüzde 24,5 artarken, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli, Van, Bitlis, Hakkâri, Muş'u kapsayan bölgede yıllık artış yüzde 28,2 ile ülke ortalamasının üzerine çıktı.
17.06.2026
10:10
Bingöl Aşağıçarşı için 110 Milyon TL`lik ödenek
Bingöl Aşağıçarşı için 110 Milyon TL'lik ödenek
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bingöl'e tahsis edilen yaklaşık 110 milyon TL'lik ödenekle, Aşağı Çarşı bölgesinde kapsamlı spor altyapı yatırımları hayata geçirilecek. Proje kapsamında sahalar yenilenecek, tribün ve yeni tesisler inşa edilecek.
17.06.2026
09:54
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası`ndan Yerel Esnafa Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan Yerel Esnafa Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, vatandaşlara alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulunarak, yerel esnafın güçlenmesinin Bingöl'ün ekonomik ve sosyal yapısına doğrudan katkı sağlayacağını söyledi.
17.06.2026
09:08
Kararname çıktı! Bingöl`de 5 kaymakam değişti
Kararname çıktı! Bingöl'de 5 kaymakam değişti
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi Resmî Gazete'de yayımlandı. Bingöl'ün 5 ilçesinin kaymakamının değiştiği kararnamede, Bingöl Vali Yardımcılığına yeni bir isim daha atanırken, Yayladere Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı vali yardımcılığına yükseldi.
16.06.2026
15:31
Sarım Çayı`nda kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor!
Sarım Çayı'nda kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor!
Bingöl'ün Genç ilçesinde Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki Vedat Karabulut'u arama çalışmaları sürerken, talihsiz gencin suya kapıldığı anlara ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
16.06.2026
14:23
Bingöl`de Restoranın Çatısında Yangın Paniği
Bingöl'de Restoranın Çatısında Yangın Paniği
Bingöl merkez Saray Mahallesi'nde bir işletmenin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı. Yangının baca içerisindeki kurumların tutuşmasından kaynaklandığı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın