KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Kayaoğlu: adı ak, kendisi kara

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanı Mesut Kayaoğlu, yaptığı açıklamasında AKP'ye ağır eleştiriler getirdi.

Kayaoğlu: adı ak, kendisi kara
07 MART 2008 CUMA 10:50
0
1685
0
AA aa
Bingöl halkının saf ve temiz duygularını okşayarak 2 defa oylarını elinden alan AKP iktidarının ilk olarak Orman Müdürlüğü'nü kapattığını, ikinci kez başa geldiğinde havaalanı projesini iptal ettiğini belirten Kayaoğlu, 22 Temmuz 2007 milletvekili seçimlerinde yüzde 73'lük oy oranı ile AKP'ye en fazla oy veren İl'in Bingöl olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi.
“Halkımız Bakanlık beklerken 3 sayın vekilimizden ses  çıkmıyor. AKP il örgütü evlere şenlik. 2 aydır  parti  binasının levhalarını rüzgâr uçurdu, halen bir levha  asamadılar. Partilerine levha asmaktan  üşenen  bir il örgütünün  Bingöl için talebi ve de  Bingöl için beklentisi ne olabilir ki? Bu kadar ilgisiz, vurdumduymaz bir siyasete rağmen, işsizlik ve  zamlara rağmen AKP'ye oy atanları Bingöl'de ciddiye almak mümkün mü? Karşılaştığımız AKP'liler, bize  AKP değil  AK Parti deyin diyorlar. Unutmayalım ki,  ‘ak'  anlam olarak beyazlığı, berraklığı, temizliği temsil eder. Acaba  bu arkadaşların kendilerinden kuşkularımı var. Levhalarını asmıyorlar,  yoksa ak karamı oldu? Türkiye'nin içinde olduğu durum iç açıcı değil. Her şeyi tozpembe gösterme gayreti içerisinde olan Sayın Başbakan, sadece halkı kandırıyor. AKP iktidara geldiği günden beri sadece ülkeyi satmak için çalıştı.  Adı ‘AK' ama kendisi ‘Kara' olan AKP, vatandaşa değil yandaşlarına hizmet veriyor. Ama maalesef bir İl'e hiç bir şey yapılmıyor. Halk arasında  bir söz vardır ‘Aslan yattığı yerden  belli olur' diye. Levhasını asmayan  bir partinin  kendi iline  faydasını siz düşünün. Ama  dikkatle  vurgulamak istiyorum kendine değil kendi ilindeki vatandaşına. ‘Önce can  sonra canan'  derler ama  maalesef Bingöl'de ki anlayış ‘Önce can yine can sonra  da can' şeklinde”diye konuştu.






BingolOnline/Bingöl Kent Haber



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın