KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Eylül 2024 Perşembe
°C

Kavgamız ihanet şebekeleriyledir

Türkiye'nin içindeki bulunduğu sürece dikkat çekerek birlik mesajı veren Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun; Eğer kavga edeceksek bunu kendimizle değil, faiz lobileriyle, bu ülkenin kanını emenlerle, düne kadar iktidarları devirmeye çalışan medya patronlarıyla, içerideki ve dışarıdaki ihanet şebekeleriyle edeceğiz.

Kavgamız ihanet şebekeleriyledir
25 MART 2018 PAZAR 20:44
19
3332
9
AA aa

Bingöl'de AK Parti İl Başkanlığı tarafından 'Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı' düzenlendi.

Bingöl Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programa; Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Eski Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, İlçe belediye başkanları, ilçe ve belde teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti'nin 16 yılık iktidar sürecini değerlendirdi.

“Teşkilatçılık zor ama zevklidir”

Teşkilatlara seslenişinde başarmanın sırrının istişareden geçtiğine vurgu yapan Coşkun;  “Hizmet sarhoşluğuna kapılmamız lazım. Zaman zaman 16-17 yıllık muhasebemizi yapmamız lazım. Nerede ne eksiğimiz var,  neye başladık, ne eksik kaldı, neleri görmezden geldik, kimlere nasıl davrandık? Vatandaş bunların hepsini görüyor. Sizlerin işleri çok ağır! Teşkilat işi dünyanın en zor ama en zevkli işidir” diyerek çalışmaların severek ve gönülden yapılması tavsiyesini paylaştı.

“Kavgamız bu ülkenin kanını emenlerle olmalı”

Ülkenin içinde bulunduğu sürece de değinen Coşkun, şunları söyledi: “Eğer kavga edeceksek, eğer çatışma yaşayacaksak kendimizle değil, bunu faiz lobileriyle, bu ülkenin kanını emen insanlarla, daha düne kadar iktidarları devirmeye çalışan medya patronlarına karşı, Hükümetleri yıkmaya çalışan o ihanet şebekesinin köşe yazarlarıyla yapacağız. Mücadeleyi yapacaksak, içeride ve dışarıdaki ihanet şebekeleri ile yapacağız.”

“Dışa bağımlılık azaldıkça gücümüz artıyor”

Ekonomik, askeri ve teknolojik alanda gelişimini sürdüren bir Türkiye'nin bu güçle daha istikrarlı bir yol izlediğine işaret eden Coşkun, yerli ve milli üretimlerin özellikle terörle mücadeledeki avantajlarına da değindi.

Coşkun; “Daha düne kadar terörle mücadele bile başkasının verdiği silahlar ve onların tanıdığı imkânlarla yapılıyordu. Eğer PKK terör örgütüne darbe vuracak hale geliyorduysak, niye 40 yıldır kanımızı emiyor? Baskın olunca birileri çıkıp 'Sen bizim silahımızı kullanıyorsun. Sen bizim istihbaratımızı kullanıyorsun. Dur, darbe vurma' diyorlardı. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye artık yerli gemisini, füzesini ve yerli insansız hava araçlarını üretiyor. Bu da terörle mücadeledeki etkinliği güçlendiriyor” ifadelerini kullandı.

“Komşu ülkelerin halini görmemiz gerek”

Coşkun; “Türkiye gelişmesini yalnız ve yalnız ekonomik kalkınmasını sağlamıyor. Tam da bu dönemde aslında 16 yıldır bağımsızlığını da yakalıyor.  Bugün dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye'nin umudu değil, dünyadaki bütün mazlumların umudu haline geldi. Bakın yanı başımızda yaşanan ve yaşatılmak istenilenlerin durumunu görüyoruz.  Bugün 8 yıldır Suriye'deki zalim uygulamayı ve insanların 10 milyon, 12 milyon insan ülkesini terk edip dünyanın değişik yerlerine gitmek zorunda bırakılmış. Bir milyondan fazla insan canından ve malından olmuş. Bu insanlara kucak açan, dünyadaki bütün mazlumların yanında olan lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.  Rabbim sizlerin, bizlerin birlik ve beraberliğini bozmasın. Allah gücümüze güç katsın. Allah zalimlere karşı bizleri güçlü kılsın” şeklinde konuştu. (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24277)
27 Mart 2018 Salı 19:07
Sizin kavganiz kendi icinizde bütün dünyayi türkiye düsmani yaptiniz bütün komsulariyla iliskisi Sifir derece
Bütün akrabalariniza is verdiniz Göreve aldiniz usulsuz ihalellerin hatti hesabi yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24276)
27 Mart 2018 Salı 18:42
Millet sizdende bikti sizin iktidarinizdanda döviz taban yapmis memleket insani ac issiz perisan kimin umrunda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24262)
27 Mart 2018 Salı 11:54
gücünüze güç kattığınız bir gerçek.lütfen artık bırakıpta gidin düşün bu memleketin yakasındanda biryerlere varsın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24261)
27 Mart 2018 Salı 11:39
LÜFTEN EDİTÖR YAPILAN YORUMLARI YAYINLAYIN.YA DA YAYINLAMIYORSANIZ HABER YAPMAYIN.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24248)
27 Mart 2018 Salı 00:29
YAW HE-HE ..BİZDE İNANDIK.!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24222)
26 Mart 2018 Pazartesi 11:42
Sen de böyle diyorsan vay Bingölün haline. Çok komik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24207)
26 Mart 2018 Pazartesi 03:07
Bingöl ufak bir il ve herkes herkesi cok iyi taniyor Siz siyasetciler lütfen ekranlara fazla cikmayin cünkü bu Millet sizden bikti artik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24205)
26 Mart 2018 Pazartesi 03:01
Sen önce bingölü kalkindir gerisi hikaye
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24189)
25 Mart 2018 Pazar 22:09
Parti içinde birbirinize ihanet edenler bize ihanetten mi bahsediyor??
19.09.2024
14:31
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.
19.09.2024
12:06
Bingöl`de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl'de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 3 aylık teknik ve projeli bir takip sonucu düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Tarihi eser ve uyuşturucu el geçirilen operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 6'sı tutuklandı, bir kişiye ev hapsi verildi.
19.09.2024
11:42
SÜTAŞ`tan Bingöl Üniversitesi`ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
SÜTAŞ'tan Bingöl Üniversitesi'ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
Ziyaret sırasında, Yeni Nesil Üniversite Vizyonu çerçevesinde tarım ve hayvancılık alanında silikon vadisinin kurulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
19.09.2024
11:14
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan halkın şikayetlerini bizzat milletvekillerinden dinleyecek. Erdoğan yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle bir araya gelecek ve saha raporları isteyecek.
18.09.2024
17:41
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 40 personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarih ve koşulları ise şöyle;
18.09.2024
17:24
Erbakan:
Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir'
Bingöl'ün Genç İlçesi'ne gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir. Millî Görüş belediyesinde zaten seçimde de söylediğimiz gibi, ahlaklı belediyecilikte rüşvet, yolsuzluk ve suiistimal olmaz. Bunların hepsi Allah'ın izniyle tarihe karışmıştır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın