KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Şubat 2025 Salı
°C

Karlıova'ya 'yüksekokul' girişimi!

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçeye yüksekokul getirmek için girişimlere devam ettiklerini söyledi.

Karlıova`ya `yüksekokul` girişimi!
19 OCAK 2017 PERŞEMBE 19:49
0
1654
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Bingöl, “Yaklaşık üç yıllık görevimiz süresince ilçemize yaptığımız hizmetlerle sınırlı kalmayacağız. Görev süremizce elimizden gelen imkânlarla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

KARLA MÜCADELE ÖDENEĞİ GELMEDİ

Kış aylarında karla mücadele adı altında kendilerine ödenek gelmediğini söyleyen Başkan Bingöl, belediyenin bütçesiyle karla mücadele ettiklerini ifade etti.

İlçelere nüfus bazında karla mücadele adı altında ödenek geldiğini vurgulayan Başkan Bingöl, “Ama maalesef kar, nüfusa göre yağmıyor.” dedi.

Yaklaşık üç aylık süreçte Belediye bütçesinden karla mücadele için yaklaşık 250 bin TL harcadıklarını söyleyen Başkan Bingöl, “ilçemizin kış şartları çok çetin. Bundan dolayı gücümüzün yarısından fazlasını kış aylarında harcıyoruz” dedi.

2017 yılında yapacakları hizmetleri sıralayan Başkan Bingöl, “ben halkımızın hizmetkârıyım seçildiğim günden itibaren ilçeye hizmet getirmek için büyük çaba sarf ettim ama durmak yok çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz, kahvehanede harcayacak vaktimiz yok. Vaktimizin tamamını Ankara'da hizmet getirmek için harcayacağız” diye konuştu.

2017 YILI PLANLAMALARI

-İlçe merkezine çok amaçlı ve 1.5 milyon lira bütçeyle üç adet büyük park yapımı ihalesi yapıldı.

-Kilitli parke taşıyla yolu döşenmemiş mahallelerimizin yolunu yaparak parkesiz yolumuz kalmayacak.

-Kanitaht mahallemize iki adet dere ıslahı yapımı için girişimlerimiz başladı.
-Çarşı merkezine ve mahallelerimize LED aydınlatma yapacağız.

-Ana caddemiz olan fatih caddesinde kaldırım genişletme işlemi yapılacak, yolu ise sıcak asfalt ile kaplanacak.

-İlçemize bir adet kültür merkezi yapılacak.

-İlçemize Yüksekokul getirmek için girişimlerimiz devam etmektedir.

-Yeni yapılan Kale Göledi çevresine mesire alanı yapılacaktır.

-İlçemizde daha önce yapılan arıtma tesisinin yetersiz ve arızalı olmasından dolayı yeni bir arıtma tesisi yapılacak.

-İlçe merkezinin su şebeke inşaatı bitirilecek.

-Köylerimizde vefat eden kardeşlerimize mezar kazmak için bir adet kazıcı iş makinesi alınacak.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.02.2025
20:39
Bingöl`de uyuşturucu madde ve 3 adet tüfekle ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ve 3 adet tüfekle ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 3 adet tüfek ve farklı tür ile miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
11.02.2025
17:06
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi yakalandı.
11.02.2025
16:10
Fas`ta Bingöl Üniversitesi standına yoğun ilgi
Fas'ta Bingöl Üniversitesi standına yoğun ilgi
Fuara bizzat katılarak Bingöl Üniversitesi tanıtımını yapan Rektör Çelik; 'muhtemelen önümüzdeki yıl birçok öğrenci bu vesilesiyle Üniversitemizde okuyacak' dedi.
11.02.2025
15:22
DEM Parti`den GES, RES ve HES tepkisi!
DEM Parti'den GES, RES ve HES tepkisi!
Özellikle hayvancılığın yoğun olduğu yerlerde yapılmaya çalışılan bu projeler için yüzlerce dönüm mera arazisinin sermayedarlara peşkeş çekildiğini savunan DEM Parti İl Genel Meclis Eş Sözcüleri Suna Sarı ve Aydın Kaya: 'Halkın yaşam kaynakları elinden alınmaya çalışılıyor. Zaten can çekişen hayvancılığın bu gidişle bitme noktasına geleceği aşikârdır' dediler.
11.02.2025
13:58
Bingöl`de Silikozis`ten bir kayıp daha…!
Bingöl'de Silikozis'ten bir kayıp daha…!
Silikozis hastalarıyla bilinen ve birçok kayıp veren Karlıova Taşlıçay Köyü'nden bir isim daha hayata veda etti. Karaarslan; 'Bu hastalarımızın hayatları zorlukla geçiyor, yetkililerden ricamız yasadan faydalanmayanlara bir hak daha tanınması' çağrısında bulundu.
11.02.2025
13:35
Trafik cezaları artıyor, hapis cezası geliyor!
Trafik cezaları artıyor, hapis cezası geliyor!
Trafik her geçen gün daha da tehlikeli hale gelmeye başladı, son olarak bir motokuryenin başına gelenler Türkiye'nin gündemine otururken; hükümet yeni yargı paketi ile trafik cezalarını artırmak için harekete geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu yeni düzenleme ile artık hapis cezası da verilebilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın