KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Karlıova'ya gıdılmez

Her gidişten sonra arabalarını sanayiye çektiğini belirten sürücüler: Bu kadar da çukur olur mu?

Karlıova`ya gıdılmez
16 HAZİRAN 2006 CUMA 11:25
0
1873
0
AA aa
Bingöl'den Elazığ, Erzurum ve Diyarbakır illerine gidip gelen sürücüler yolların çukurlarla dolu olmasına tepki gösterdiler.
Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz sürücüler, Bingöl-Karlıova- Erzurum, Bingöl-Diyarbakır, Bingöl-Sancak yollarının çok bozuk olduğunu, her gidişten sonra araçlarını yollardan kaynaklı büyük zararlar gördüğünü ve dolayısıyla sanayiye çekmek zorunda kaldıklarını ifade ettiler.
Yolların çukurlardan geçilmediğinin vurgulayan sürücüler, "Yıllardır asfaltlanmayı bekleyen yollar var. Karayolları bu işe bir çözüm bulmalı. Çukurlar bizi bıktırdı. Elazığ, Erzurum ve Diyarbakır'a giden yollar şehirlerarası yol olma özelliğini taşımayan yollardır. Bu yollar çok kısa mesafelerle çukurlarla dolu." şeklinde beyanda bulundular.
Yolların kış şartları nedeniyle her yaz yine eski haline döndüğünü ve çukurlar nedeniyle zor anlar yaşadıklarının altını çizen sürücüler, "Bu yollar her yaz bakım onarımdan geçiyor. Ancak kış şartları kısa sürede yolları çukurlardan geçilmez hale getiriyor. Çukurlar halkın gündeminden hiçbir zaman düşmüyor. Her yıl milli servetten paralar harcanıyor. Yıllardır soruna kalıcı bir çözüm bulunamıyor. Masraflar tamamen boşa gidiyor.
Yetkilileri kaliteli asfalt kullanmaya davet ediyoruz. Asfalt plentinin saatte 60 ton asfalt ürettiği söylenen tesis nerede? Bingöl'e ayrılan bakım-onarım istihkakı ne kadardır? Bingöl'de niye asfalt yok?" şeklinde tepki gösterdiler. Sürücülerin belirttiği yolların sık aralıklarla küçük ve derin çukurlarla dolu olduğu gözlendi. Sürücüler özellikle bozuk bölgeye geldiklerinde, araçlarının zarar görmemesi için çukurlardan kaçtıkları görüldü

                                                                          kaynak :www.bingolgazetesi.com.tr
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın