KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Eylül 2026 Perşembe
°C

Karlıova'da karın kapattığı yollar açıldı

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu yaklaşık 40 gün kapalı olan 35 köyden 33'ü yapılan çalışmalarla açıldı. İş makineleri, biriken ve yaklaşık 4 metreye ulaşan karda tünel açarak köy yollarını açtı. Yol açma çalışmalarına katılan Kaymakam Selim Çomaklı, köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Karlıova`da karın kapattığı yollar açıldı
27 ŞUBAT 2012 PAZARTESİ 08:58
0
3953
0
AA aa

Karlıova ilçe merkezi ile çevresinde Yağan kar nedeniyle yolu kapalı olan 35 köyden 33'ünün yolu ulaşıma açıldı. Son olarak ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Karabalçık, 15 kilometre uzaklıktaki Çilligöl, 20 kilometre uzaklıktaki Viranşehir ve 12 kilometre uzaklıkta bulunan Dörtyol Köy yolları da yapılan çalışma ile ulaşıma açıldı. 

İki dozer, 3 greyder ve 3 kepçenin tünel açarak bu köye giriş yapıldı. Bu köylerin yol açma çalışmalarına katılan Kaymakam Selim Çomaklı, girilen her köyde vatandaşlarla konuşarak, sıkıntıları hakkında bilgi aldı. 

Giriş yapılan köylerde hayvan yemi sıkıntısını çeken köylüler, yem bulmak için arayışlara başladı. Giriş yapılan köylerde hasta vatandaşları ziyaret eden Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı, "Devlet, her vatandaşın yanında olduğu gibi köylü vatandaşının da yanında ve hizmetindedir. Vatandaşlarımıza devletin sıcak yüzünü göstermek için buradayız. Bugün eğer buradaysak, devletin her vatandaşına eşit hizmet götürdüğünün göstergesidir. Köylü kardeşlerimizle yüz yüze görüştük. Hasta köylülerimiz ziyaret ettik, sıkıntılarını, sorunlarını dinledik. Onlar da bunları ilk ağızdan bizlere iletmenin mutluluğunu yaşadı. Bugün itibariyle yolu kapalı olan köy sayımız 2'dir. Bu 2 köyümüzün de yolunu açmak için yarın tekrar çalışmalara başlayacağız” dedi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.09.2026
02:07
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 4 Eylül Cuma günü itibarıyla 8,24 TL zam bekleniyor. Artışın gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 92 TL'yi aşacak. 50 litrelik deponun dolum maliyeti ise 412 TL artacak.
03.09.2026
01:29
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 3 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 bin 73 gram esrar, 10 adet sentetik ecza ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan tutuklandı.
03.09.2026
01:28
Ketenalp, aday olmayacağını açıkladı
Ketenalp, aday olmayacağını açıkladı
Bingöl Barosu Başkanı Av. Yusuf Ketenalp, gelecek ay yapılacak 17. Olağan Genel Kurul öncesinde başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı. Ketenalp, iki dönem yürüttüğü görevini 'Şimdi bu onurlu sorumluluğu devretme zamanı' sözleriyle bırakacağını duyurdu.
02.09.2026
02:14
Bingöl`de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl'de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı. Protokol dışında şartsız olarak belediyeye devredilen 20 dönümlük alanda çalışmalar başlarken, alanın üçte ikisinin yeşil ve sosyal alanlardan oluşacağı proje, Bingöl Cumhuriyet tarihinin en büyük şehir dönüşümlerinden biri olacak.
02.09.2026
02:13
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü`nde
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü'nde
Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan İl Özel İdaresi Asfalt Plenti ilk üretimini gerçekleştirirken, yeni finişerle sıcak asfalt seriminin ilk adresi Garip Köyü oldu. Finişerin başına geçen Vali Cahit Çelik, 4 kilometrelik yolda yapılacak çalışmayı başlattı.
02.09.2026
02:11
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu. Uluslararası hakemli European Food Research and Technology dergisinde yayımlanan araştırmada Bingöl Balının bileşimi, antioksidan kapasitesi ve biyolojik aktiviteleri kapsamlı şekilde incelendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın