KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Karlıova'da karın kapattığı yollar açıldı

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu yaklaşık 40 gün kapalı olan 35 köyden 33'ü yapılan çalışmalarla açıldı. İş makineleri, biriken ve yaklaşık 4 metreye ulaşan karda tünel açarak köy yollarını açtı. Yol açma çalışmalarına katılan Kaymakam Selim Çomaklı, köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Karlıova`da karın kapattığı yollar açıldı
27 ŞUBAT 2012 PAZARTESİ 08:58
0
3633
0
AA aa

Karlıova ilçe merkezi ile çevresinde Yağan kar nedeniyle yolu kapalı olan 35 köyden 33'ünün yolu ulaşıma açıldı. Son olarak ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Karabalçık, 15 kilometre uzaklıktaki Çilligöl, 20 kilometre uzaklıktaki Viranşehir ve 12 kilometre uzaklıkta bulunan Dörtyol Köy yolları da yapılan çalışma ile ulaşıma açıldı. 

İki dozer, 3 greyder ve 3 kepçenin tünel açarak bu köye giriş yapıldı. Bu köylerin yol açma çalışmalarına katılan Kaymakam Selim Çomaklı, girilen her köyde vatandaşlarla konuşarak, sıkıntıları hakkında bilgi aldı. 

Giriş yapılan köylerde hayvan yemi sıkıntısını çeken köylüler, yem bulmak için arayışlara başladı. Giriş yapılan köylerde hasta vatandaşları ziyaret eden Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı, "Devlet, her vatandaşın yanında olduğu gibi köylü vatandaşının da yanında ve hizmetindedir. Vatandaşlarımıza devletin sıcak yüzünü göstermek için buradayız. Bugün eğer buradaysak, devletin her vatandaşına eşit hizmet götürdüğünün göstergesidir. Köylü kardeşlerimizle yüz yüze görüştük. Hasta köylülerimiz ziyaret ettik, sıkıntılarını, sorunlarını dinledik. Onlar da bunları ilk ağızdan bizlere iletmenin mutluluğunu yaşadı. Bugün itibariyle yolu kapalı olan köy sayımız 2'dir. Bu 2 köyümüzün de yolunu açmak için yarın tekrar çalışmalara başlayacağız” dedi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın