KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Haziran 2026 Pazartesi
°C

'Karla Mücadele Çalışmaları Yetersiz' iddiası

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, il ve ilçe belediyeleri ile özel idare ekiplerinin karla mücadelede yetersiz kaldığını söyledi.

`Karla Mücadele Çalışmaları Yetersiz` iddiası
21 OCAK 2022 CUMA 17:13
17
1977
11
AA aa

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, meteorolojinin verilerini belediyelerin, karayolları ve il özel idaresinin yeterince ciddiye almadığına dikkat çekerek, “İl ve ilçelerimizde karla mücadelede yetersiz kalındı. Bingöl'ün çevre illerle bağlantısı kesildi. Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı. Kent merkezinde araçla gitmeyi bırakın yürümek imkânsız hale geldi. Yetkililer, tedbirli olun uyarısı yapılırken tuzlama yapmalıydı. Ekipler hazır olmalıydı. Ama kar yağışı başladıktan sonra sahaya çıkmayı tercih ettikleri için çalışmalar yetersiz kaldı. Halkımız mağdur oldu. İlçelerimizle köylerimizle bağlantı, yok hastası olanlar da mağdur oldu” dedi.

Karla mücadelede tuzlamanın önemine değinen Başkan Kızılboğa, “Kar yağışı başladıktan hemen sonra tuzlama yapılırsa yollar temiz kalacaktır. Bunun birçok örneği var. Ama ekipler nedense kar zemini kapladıktan sonra tuzlama yapmayı akıl etti. Haliyle bu da boşuna verilen bir emek oldu. Allah milletimize bu yöneticiler varken yardım etsin. Saatler öncesinden aldıkları bilgiyi dahi kullanamıyorlar” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88643)
22 Ocak 2022 Cumartesi 09:23
Belediyeyi her konuda eleştirebiliriz. Ama karla mücadele konusunda eleştirmek vicdansizlik olur. Emin olun ki bu kar İzmir, Anakara, İstanbul, Mersin, Adana, Bursa gibi illerde yağsa hayat felç olur. Burada karla mücadeleye laf söylemek vicdansizlik olur. Ana arterler hep açık. Toplu taşıma hiç aksamadi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88641)
22 Ocak 2022 Cumartesi 08:52
....... taifesi gördüğü halde iftira atar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88636)
21 Ocak 2022 Cuma 21:39
Genç'e geldin mi hic?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88650)
22 Ocak 2022 Cumartesi 14:10
@Misafir Kullanıcı Genç'i görsem ne olur?Genç, Paris midir?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88645)
22 Ocak 2022 Cumartesi 09:28
@Misafir Kullanıcı Bingöl belediyesi de genç belediyesi de karla mücadele de çok başarılı. Ana arterler bir saniye bile kapanmadı. Avrupa ve ABD de kar yağdığında ne oluyor bir takip edin. Bu kadar da ön yargılı olunmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88634)
21 Ocak 2022 Cuma 19:39
30 il gördüm ama en yetersiz belediye Bingöl belediyesidir. Bu dönem bir önce kapansa da insanlar yeni dönemde sağlıklı hizmet alacak bir seçim yaparlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88644)
22 Ocak 2022 Cumartesi 09:26
@Misafir Kullanıcı Karla mücadele konusunda gerçekten haksızlık etme. Ben fırıncının sabah olmadan kalkıyorum. O saatte belediye çalışıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88633)
21 Ocak 2022 Cuma 19:35
CHP'nin kuyruğu CHP'ye belediyeler kazandıran partinin de belediye sayısı yetersiz, hatta yok.
Ayrıca Genel Başkanın 2023 için olmayan Başbakanlık makamı için kendini feda etmiş.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88655)
22 Ocak 2022 Cumartesi 19:55
@Misafir Kullanıcı 88646'ya cevaptır:
İHA satan bir ülkeyi saman ithal ediyor diye eleştiren sizden aldık bu ahlakı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88651)
22 Ocak 2022 Cumartesi 14:39
@Misafir Kullanıcı 17 yıl Sayın Cumhurbaşkanının hatırına iktidar partisine oy verdim ama (son yerel seçim hariç) bir sonraki seçimde Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanına oyumu vereceğim. Bingöl'de ki kurumların başındaki Bingöllü idareciler yüzünden iktidar partisine oy vermeyeceğim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88646)
22 Ocak 2022 Cumartesi 10:10
@Misafir Kullanıcı Adam ne demiş sen ne demişsin dön bı bak istersen ey akpli
07.06.2026
18:29
Vali Çelik: Hesarek`i Türkiye`nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Vali Çelik: Hesarek'i Türkiye'nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine de katılan Çelik, ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla Hesarek'in daha güçlü bir turizm merkezi haline geleceğini söyledi.
07.06.2026
18:28
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personeli, SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destek verdi. Polisler hem alışveriş yaptı hem de satış sonrası kalan tüm sebze ve yeşillikleri satın alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bağışladı.
07.06.2026
18:27
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alacak. Başvurular başladı
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alacak. Başvurular başladı
Adalet Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 15 bin yeni sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 7-22 Haziran tarihleri arasında e-Devlet ve Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak.
07.06.2026
18:26
Polisten kaçamadılar! Kovalamaca anı kamerada!
Polisten kaçamadılar! Kovalamaca anı kamerada!
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 'Kasten Yaralama' ve '6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet' suçlarından gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kovalamaca anı kameralara yansıdı!
07.06.2026
18:25
Baraç`tan Koça`a sert eleştiri! Derhal Özür Dilenmelidir
Baraç'tan Koça'a sert eleştiri! Derhal Özür Dilenmelidir
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, İzmir Balçova'da gerçekleştirilen Amerikan Hastanesi açılışında Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un anlattığı fıkraya tepki göstererek, kadın kimliği ve Kürt kimliği üzerinden yapılan ifadelerin kabul edilemez olduğunu belirtti.
07.06.2026
18:24
Bingöl`de çöp kutuları yenilendi
Bingöl'de çöp kutuları yenilendi
Bingöl Belediyesi, tarafından şehir merkezindeki yoğun yaya güzergahlarında bulunan çöp kutuları yenilenerek 70 adet yeni çöp kutusu yerleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın