KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2026 Salı
°C

'Karla Mücadele Çalışmaları Yetersiz' iddiası

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, il ve ilçe belediyeleri ile özel idare ekiplerinin karla mücadelede yetersiz kaldığını söyledi.

`Karla Mücadele Çalışmaları Yetersiz` iddiası
21 OCAK 2022 CUMA 17:13
17
2104
11
AA aa

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, meteorolojinin verilerini belediyelerin, karayolları ve il özel idaresinin yeterince ciddiye almadığına dikkat çekerek, “İl ve ilçelerimizde karla mücadelede yetersiz kalındı. Bingöl'ün çevre illerle bağlantısı kesildi. Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı. Kent merkezinde araçla gitmeyi bırakın yürümek imkânsız hale geldi. Yetkililer, tedbirli olun uyarısı yapılırken tuzlama yapmalıydı. Ekipler hazır olmalıydı. Ama kar yağışı başladıktan sonra sahaya çıkmayı tercih ettikleri için çalışmalar yetersiz kaldı. Halkımız mağdur oldu. İlçelerimizle köylerimizle bağlantı, yok hastası olanlar da mağdur oldu” dedi.

Karla mücadelede tuzlamanın önemine değinen Başkan Kızılboğa, “Kar yağışı başladıktan hemen sonra tuzlama yapılırsa yollar temiz kalacaktır. Bunun birçok örneği var. Ama ekipler nedense kar zemini kapladıktan sonra tuzlama yapmayı akıl etti. Haliyle bu da boşuna verilen bir emek oldu. Allah milletimize bu yöneticiler varken yardım etsin. Saatler öncesinden aldıkları bilgiyi dahi kullanamıyorlar” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88643)
22 Ocak 2022 Cumartesi 09:23
Belediyeyi her konuda eleştirebiliriz. Ama karla mücadele konusunda eleştirmek vicdansizlik olur. Emin olun ki bu kar İzmir, Anakara, İstanbul, Mersin, Adana, Bursa gibi illerde yağsa hayat felç olur. Burada karla mücadeleye laf söylemek vicdansizlik olur. Ana arterler hep açık. Toplu taşıma hiç aksamadi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88641)
22 Ocak 2022 Cumartesi 08:52
....... taifesi gördüğü halde iftira atar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88636)
21 Ocak 2022 Cuma 21:39
Genç'e geldin mi hic?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88650)
22 Ocak 2022 Cumartesi 14:10
@Misafir Kullanıcı Genç'i görsem ne olur?Genç, Paris midir?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88645)
22 Ocak 2022 Cumartesi 09:28
@Misafir Kullanıcı Bingöl belediyesi de genç belediyesi de karla mücadele de çok başarılı. Ana arterler bir saniye bile kapanmadı. Avrupa ve ABD de kar yağdığında ne oluyor bir takip edin. Bu kadar da ön yargılı olunmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88634)
21 Ocak 2022 Cuma 19:39
30 il gördüm ama en yetersiz belediye Bingöl belediyesidir. Bu dönem bir önce kapansa da insanlar yeni dönemde sağlıklı hizmet alacak bir seçim yaparlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88644)
22 Ocak 2022 Cumartesi 09:26
@Misafir Kullanıcı Karla mücadele konusunda gerçekten haksızlık etme. Ben fırıncının sabah olmadan kalkıyorum. O saatte belediye çalışıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88633)
21 Ocak 2022 Cuma 19:35
CHP'nin kuyruğu CHP'ye belediyeler kazandıran partinin de belediye sayısı yetersiz, hatta yok.
Ayrıca Genel Başkanın 2023 için olmayan Başbakanlık makamı için kendini feda etmiş.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88655)
22 Ocak 2022 Cumartesi 19:55
@Misafir Kullanıcı 88646'ya cevaptır:
İHA satan bir ülkeyi saman ithal ediyor diye eleştiren sizden aldık bu ahlakı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88651)
22 Ocak 2022 Cumartesi 14:39
@Misafir Kullanıcı 17 yıl Sayın Cumhurbaşkanının hatırına iktidar partisine oy verdim ama (son yerel seçim hariç) bir sonraki seçimde Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanına oyumu vereceğim. Bingöl'de ki kurumların başındaki Bingöllü idareciler yüzünden iktidar partisine oy vermeyeceğim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88646)
22 Ocak 2022 Cumartesi 10:10
@Misafir Kullanıcı Adam ne demiş sen ne demişsin dön bı bak istersen ey akpli
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın