KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Haziran 2026 Cumartesi
°C

'Karla Mücadele Çalışmaları Yetersiz' iddiası

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, il ve ilçe belediyeleri ile özel idare ekiplerinin karla mücadelede yetersiz kaldığını söyledi.

`Karla Mücadele Çalışmaları Yetersiz` iddiası
21 OCAK 2022 CUMA 17:13
17
1985
11
AA aa

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, meteorolojinin verilerini belediyelerin, karayolları ve il özel idaresinin yeterince ciddiye almadığına dikkat çekerek, “İl ve ilçelerimizde karla mücadelede yetersiz kalındı. Bingöl'ün çevre illerle bağlantısı kesildi. Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı. Kent merkezinde araçla gitmeyi bırakın yürümek imkânsız hale geldi. Yetkililer, tedbirli olun uyarısı yapılırken tuzlama yapmalıydı. Ekipler hazır olmalıydı. Ama kar yağışı başladıktan sonra sahaya çıkmayı tercih ettikleri için çalışmalar yetersiz kaldı. Halkımız mağdur oldu. İlçelerimizle köylerimizle bağlantı, yok hastası olanlar da mağdur oldu” dedi.

Karla mücadelede tuzlamanın önemine değinen Başkan Kızılboğa, “Kar yağışı başladıktan hemen sonra tuzlama yapılırsa yollar temiz kalacaktır. Bunun birçok örneği var. Ama ekipler nedense kar zemini kapladıktan sonra tuzlama yapmayı akıl etti. Haliyle bu da boşuna verilen bir emek oldu. Allah milletimize bu yöneticiler varken yardım etsin. Saatler öncesinden aldıkları bilgiyi dahi kullanamıyorlar” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88643)
22 Ocak 2022 Cumartesi 09:23
Belediyeyi her konuda eleştirebiliriz. Ama karla mücadele konusunda eleştirmek vicdansizlik olur. Emin olun ki bu kar İzmir, Anakara, İstanbul, Mersin, Adana, Bursa gibi illerde yağsa hayat felç olur. Burada karla mücadeleye laf söylemek vicdansizlik olur. Ana arterler hep açık. Toplu taşıma hiç aksamadi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88641)
22 Ocak 2022 Cumartesi 08:52
....... taifesi gördüğü halde iftira atar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88636)
21 Ocak 2022 Cuma 21:39
Genç'e geldin mi hic?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88650)
22 Ocak 2022 Cumartesi 14:10
@Misafir Kullanıcı Genç'i görsem ne olur?Genç, Paris midir?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88645)
22 Ocak 2022 Cumartesi 09:28
@Misafir Kullanıcı Bingöl belediyesi de genç belediyesi de karla mücadele de çok başarılı. Ana arterler bir saniye bile kapanmadı. Avrupa ve ABD de kar yağdığında ne oluyor bir takip edin. Bu kadar da ön yargılı olunmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88634)
21 Ocak 2022 Cuma 19:39
30 il gördüm ama en yetersiz belediye Bingöl belediyesidir. Bu dönem bir önce kapansa da insanlar yeni dönemde sağlıklı hizmet alacak bir seçim yaparlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88644)
22 Ocak 2022 Cumartesi 09:26
@Misafir Kullanıcı Karla mücadele konusunda gerçekten haksızlık etme. Ben fırıncının sabah olmadan kalkıyorum. O saatte belediye çalışıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88633)
21 Ocak 2022 Cuma 19:35
CHP'nin kuyruğu CHP'ye belediyeler kazandıran partinin de belediye sayısı yetersiz, hatta yok.
Ayrıca Genel Başkanın 2023 için olmayan Başbakanlık makamı için kendini feda etmiş.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88655)
22 Ocak 2022 Cumartesi 19:55
@Misafir Kullanıcı 88646'ya cevaptır:
İHA satan bir ülkeyi saman ithal ediyor diye eleştiren sizden aldık bu ahlakı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88651)
22 Ocak 2022 Cumartesi 14:39
@Misafir Kullanıcı 17 yıl Sayın Cumhurbaşkanının hatırına iktidar partisine oy verdim ama (son yerel seçim hariç) bir sonraki seçimde Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanına oyumu vereceğim. Bingöl'de ki kurumların başındaki Bingöllü idareciler yüzünden iktidar partisine oy vermeyeceğim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88646)
22 Ocak 2022 Cumartesi 10:10
@Misafir Kullanıcı Adam ne demiş sen ne demişsin dön bı bak istersen ey akpli
12.06.2026
23:10
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
12.06.2026
21:00
Bingöl`e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
Bingöl'e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
2026 yılı KÖYDES ödenekleri açıklandı. Bingöl ve ilçelerine toplam 174 milyon 355 bin 330 TL kaynak ayrılırken, ödeneklerin yüzde 25'inin İl Özel İdaresi ortak alım giderleri için kesileceği bildirildi.
12.06.2026
20:21
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bingöl, Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
12.06.2026
20:19
Açıkbaş`a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Açıkbaş'a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Bingöl'de uzun yıllar sivil toplum alanında aktif rol üstlenen, toplumsal uzlaşıya sunduğu katkılarla tanınan ve geçtiğimiz yıl kanser tedavisi görürken vefat ederek kenti yasa boğan eski Bingöl Kent Konseyi eski başkanı merhum Orhan Açıkbaş, düzenlenen anlamlı bir programla anıldı.
12.06.2026
19:35
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Bingöl'de sosyal hizmetler kurumlarında koruma ve bakım altında bulunan öğrenciler arasında düzenlenen Hadis Ezberleme ve Şiir Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
12.06.2026
19:34
Bingöl Balı Üreticileri Birliği`nden Solhan Belediyesi`ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği'nden Solhan Belediyesi'ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği yönetimi, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız'ı ziyaret ederek Bingöl balının geleceği, üreticilerin talepleri ve sektörde yaşanan sorunları görüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın