KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Kargaya korkuluklu önlem!

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kargaların cips çalmasından bıkan market sahibi, son olarak korkulukla önlem aldı. Marketin önünde duran korkuluk görenleri de şaşırttı.

Kargaya korkuluklu önlem!
05 NİSAN 2018 PERŞEMBE 23:16
0
1764
0
AA aa

Baharla birlikte ilçede merkezinde çoğalan kargalar, Yusuf Batur'a ait marketin önündeki cips paketlerini götürmeye başladı. Her fırsatta cips paketlerini alan kargalar nedeniyle sıkıntı çeken Batur, ilk önce rafların etrafını kartonlarla kapatarak önlem aldı. Ancak bu önlemde işe yaramadı. Bunun üzerine bir korkuluk hazırlayan market sahibi, cipslerin önüne asarak kargalardan kurtulmaya çalıştı. Korkuluk, market önünde ilginç bir görüntü oluştururken, vatandaşlarda meraklı bakışlarla izledi.

Kayseri'den Karlıova'ya misafirliğe gelen Muhittin Yıldız, market sahibinin iyi bir yöntem bulduğunu, kendilerinin aynı yöntemi tarlada karpuzları korumak için yaptığını söyledi.

Esnaflardan Erkan Değirmenci ise," Komşu esnafımızın cipslerini kargalar götürüyordu. Cipslerin bulunduğu yeri kapattı yine de çözüm bulamadı. Bugün korkuluk astı, şuana kadar fazla bir fire vermedi" diye aktardı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın