KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Kardeşimizin dilini ve dini inkar etmedik

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, &';Biz hiçbir zaman kardeşimizin dilini ve dini inkar etmedik. Biz istiyoruz ki, Türk-Kürt kardeş bir şekilde yaşasın” dedi.

Kardeşimizin dilini ve dini inkar etmedik
10 HAZİRAN 2011 CUMA 08:44
0
3086
3
AA aa

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Bingöl mitingidün saat 12.30'da PTT kavşağında gerçekleşti. Mitinge BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu katıldı.

Miting öncesinde Grup Tillo ilahiler seslendirdi. Mitingde BBP Bingöl milletvekili adayları tanıtıldı.
Mitingin açılış konuşmasını BBP Bingöl Milletvekili Adayı Cemal Eğin yaptı.
Daha sonra kürsüye çıkan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, konuşmasına BBP Eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu anarak başladı.
Partilerinin 19 yıldır olduğunu hatırlatan Topçu, “Muhsin Başkanımız hiçbir zaman bugün gördüğünüz siyaseti yapmadı. O hep doğruya doğru, yanlışa yanlış dedi. Biz hep Muhsin Başkanımızla bayrak inmesin ve ezan susmasın diye mücadele ettik. Biz birileri gibi hiçbir zaman bu milleti aldatmadık. Biz her daim Türk-İslam davasını savunduk” dedi.
“Biz hiçbir zaman kardeşimizin dilini ve dini inkar etmedik” diyen Topçu, Türk ve Kürt'ün kardeş olduğuna dikkat çekerek, “Biz dedik Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir. Biz istiyoruz ki, Türk-Kürt kardeş bir şekilde yaşasın. Biz hiçbir zaman bu vatanı vermedik ve vermeyeceğiz. Biz bu memlekette herkesin refah bir şekilde yaşamasını istiyoruz” diye konuştu.
Siyasi parti liderlerinin üslubuna yönelik eleştirilerde bulunan Topçu, bu üslubu kınadığını belirterek, “Birbirinize küfretmeyi bırakıp, milletin gerçek sorunlarıyla ilgilenin” dedi.
En temiz kadronun BBP‘de olduğunu savunan Topçu, Bingöllülere güvenli, özgür ve refah bir Türkiye için BBP‘yi desteklemeleri çağrısında bulundu.
Topçu, iktidar ve meclisteki muhalefet partilerini de eleştirerek, “3'ü birden bu ülkeyi yönetti ama bölücü ve ekonomik terör sürüyor. Bunlar ne Kandil'i söndürebildi, ne İmralı'yı susturabildi. Onun için bu seçimlerde milletin devlete uzanan tertemiz elini uzatıyoruz. Hilal ile Gül'ün altına evet mührünü vurun. Her evden bir oy istiyoruz. Siz bize oy vermezseniz dahi bizim cananımızsınız. Cananımızın aldığı karar başımızın üstündedir” şeklinde konuştu.
Topçu, “Bu millet bugüne kadar bizi sevdi, bağrına bastı, ama bize oy vermedi. Eğer memlekette şimdi eksiklik varsa, yapılmayan işler varsa, meydanlara çıkıp birbirlerine küfürler ederek, hakaretler ederek politika yapıyorlar ve bir sürü vaatler sıralıyorlar. Halbuki bu millet Cumhuriyet Halk Partisi'ne hükümet yetkisini verdi, Milliyetçi Hareket Partisi'ne iktidar ortaklığı yetkisini verdi, Sayın Başbakana 9 yıldır hem çıraklık yaptırdı, hem de kalfalık yaptırdı. Ama ustalığı bilmem. Bingöl ustalığı verecek misiniz, ‘Hayır' millet neyi kabul ederse bizim başımızın tacıdır. Biz birileri gibi bize oy vermediğiniz için size küsmeyiz. Biz siz değerli milletimizden bir defa da olsa yetki istiyoruz. Bugüne kadar diğer partilere yetki verdiniz. Şimdi de bu yetkiyi bize vermenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ersin yücel (@Misafir_4907)
11 Haziran 2011 Cumartesi 18:50
:) dili dini inkar etmediler evet toptan bizi inkar edenler bunlar anlamıyorum sivastan öte bombala diyen mantık bunlar değilmi yav vay faşolar :)
murat (@Misafir_4880)
10 Haziran 2011 Cuma 21:37
Yalancının Allah belasını versin
Siradan Zaza Vatandas (@Misafir_4874)
10 Haziran 2011 Cuma 17:34
Zazacayi inkarda Sizler fasist masonik tc den bile alcakca davrandiniz. Aman ne kardeslik ne kardeslik!
Siz onu bizim külahimiza anlatin!
Bir Türkün Ana Dilindeki TV sayici kactir?
Bir Kürdün Ana Dilindeki TV sayici kactir?
Bir Zazanin Ana Dilindeki TV sayici kactir?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın