KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Karaarslan'ların istifaları kabul edilmedi

Belediye Bingölspor Kulübü’nden istifa eden Ahmet ve Metin Karaarslan’ın istifalarının kabul edilmediği bildirildi.

Karaarslan`ların istifaları kabul edilmedi
31 OCAK 2012 SALI 18:30
0
2631
1
AA aa

Belediye Bingölspor Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Varolgüneş, yaptığı yazılı açıklamada kulüp yönetiminde olan Ahmet ve Metin Karaarslan'ın istifaları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Karaarslan'ların istifalarının kabul edilmediğini ifade eden Varolgüneş, “B.Bingöl spor Keçiören gücü spor karşılaşması öncesinde stat bahçesinin giriş kapısında güvenlik kontrolü sırasında kulübümüz Başkan Yrd. ve Başkan Vekili Sayın Ahmet Karaarslan özel aracıyla stat bahçe kapısına yöneldiğinde görevli memur giriş yapamazsınız diyerek girişine engel olmuştur. Arkadaşımız da kendisinin B.Bingölspor Asbaşkanı olduğunu belirtmesine rağmen içeri alınmamıştır. Bizler güvenlik kontrollerinin yapılmasını güvenlik güçleri kadar istiyor, bu kontrollerin insanlarımızın güvenliği için gerekli olduğuna inanıyor ve destekliyoruz. Ancak burada kişilerin hata yapabileceğini de çok iyi biliyoruz. Görevli memur arkadaş asbaşkanımız kendisini tanıtmasına rağmen içeri almamışsa bu kurum olarak bizim hatamız değildir. Bu durum karşısında asbaşkanımızın istifasının kulübümüzün onuru için olduğunu bildiğimizden istifasının kabul etmiyoruz. Bir memurun hatasının tüm bir teşkilata mal edilmeyeceği şuuru ve idraki içindeyiz. Hassas olan ilimizde bundan böyle itina ve özenle görev yapmamız gerektiğini de belirtmek istiyoruz. İlimizi tüm Türkiye'de Bingöl'ün onuru ve şerefini düşünerek en iyi şekilde temsil ederken bireylerin hatasını kurumlara mal etmeden onarıp yolumuza devam edeceğiz. Küçük hadiseleri büyütmeyecek kadar da sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Kulübümüzün asbaşkanı Sayın Ahmet Karaarslan'ın bu tepkiyi kulübümüzün kurumsal kişiliği için gösterdiğinin farkındayız. Bundan dolayı yönetim kurulu olarak istifasını kabul etmediğimizi belirtir kendisinin kulübümüze daha uzun yıllar hizmet etmesini bekliyoruz. Ayrıca sportif koordinatörümüz Metin Karaarslan kardeşimizin de istifasını kabul etmiyor görevine tam destekle devam etmesini arzuluyoruz. Biz birimiz hepimiz için hepimiz B.Bingöl spor için şiarıyla çalışacağız. Başka bir düşüncemiz hesabımız yoktur. Hiç kimse bizi bu idealimizden alıkoyamaz. Gecemizi gündüzümüze katıp daha ağır bir çalışma temposuyla çalışacağız. Küçük düşünmeyeceğiz, kişilere takılıp kalmayacağız, büyük düşüneceğiz. B.Bingöl sporu ve Bingöl'ü layık olduğu yere centilmenlik ve spor ahlakı içinde kalarak taşıyacağız. Şahıslar, bireyler geçici kurumlar kalıcıdır. B.Bingöl sporumuzu gelecek nesillere kurum olarak sağlıklı bir şekilde emanet edeceğiz.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A VE BAKAN YILMAZ'A ÇAĞRI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Kalkınma Bakanı Yılmaz'a çağrı da bulunan Varolgüneş, “Değerli büyüklerim bizlere verdiğiniz maddi ve manevi desteği ölene dek unutmayacak kadar vefalı ve kadirşinasız. B.Bingölspor bu seviyeye gelmişse sizlerin desteği ile gelmiştir. Bizler de Türk sporuna ve spor ahlakına yakışır bir şekilde centilmence spor kuralları içerisinde mücadelemize en ufak bir şaibe ve lekeye bulaştırmadan çalışıyoruz. Siz büyüklerimize en ufak bir vefasızlık yapmadık yapmayacağız. Tüm Türkiye'de kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederken hassas bir yere sahip ilimizde B.Bingöl spor camiası ve taraftarı ile kenetlenmişken B.Bingöl sporun başarısı için kimse kılını kıpırdatmıyor. Sanki gizli bir el B.Bingöl sporun gençler arasında rağbet görmemesi için her şeyi yapıyor. Biz gövdemizi taşı altına koymuşken Bingöl'de parmağını bile taşa değdirmeyenleri sizlere bildiriyor, siz değerli büyüklerimize layık olmak için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyor sonsuz sevgi ve saygılarımı arz ediyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
METİN KILIÇ (@Misafir_7861)
31 Ocak 2012 Salı 19:37
SAYIN BAŞKANIMIZ İYİ NİYETLİ DAVRANIŞI İLE YIKICI OLMAMIŞ AKSİNE YAPICI DAVRANARAK BİNGÖL SPORDA EMEĞİ OLAN VE SPORUN İÇİNDEN GELEN METİN KARAASLAN IN İSTİFASINI KABUL ETMEMİŞTİR. BU KONUDA SAYIN BAŞKANIMIZI TAKTİR EDİYORUM. MADDİ SORUNLAR AŞILDIĞINDA KENDİLERİNİN VERDİĞİ EMEKLE BİNGÖL SPORUN DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOKTUR. KENDİLERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. METİN KILIÇ .. ANTALYA
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın