KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Kadınlarımız bingöl'ü şampiyon yapacak

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde kadınların AK Parti'ye vereceği destekle sandıkların patlayacağını ve kadınların Bingöl'ü yeniden şampiyon yapacağını söyledi.

Kadınlarımız bingöl`ü şampiyon yapacak
07 HAZİRAN 2011 SALI 09:14
0
1798
3
AA aa

Devlet Bakanı Yılmaz, AK Parti Bingöl Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği programda kadınlarla bir araya geldi.

Dün saat 13.30'da Ahmet Dursun Spor Kompleksi'nde düzenlenen programda Bakan Yılmaz'a Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Eşref Taş, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay eşlik etti.
Bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Bakan Yılmaz, AK Parti'nin gizli gücünün kadınlar olduğunu söyleyerek, “Kadınlarımız bizim başımızın tacıdırlar. Kadınlarımız hizmetleri daha iyi gördükleri için erkeklere göre daha avantajıdırlar. Kadınlarımız bizim yaptığımız hizmetleri çok iyi biliyorlar.Kadınlarımızın bu gücüyle AK Parti'nin sırtı yere gelmez. Bazıları diyorlar ki, biz AK Parti'nin tabelasını indireceğiz. Buna bizim kadınlarımız izin vermezler. 12 Haziran'da Bingöl kadınları AK Parti'ye verdikleri destekle sandıkları patlatacaklar ve Bingöl'ü yeniden şampiyon yapacaklar” dedi.
Bingöl halkının her şeye layık olduğunu belirten Bakan Yılmaz, “Bizi Ankara'ya 3 milletvekili olarak gönderirseniz, Bingöl'e hizmetlerimiz devam edeceğiz. Bizler laf değil, iş yapıyoruz. Ben Bakan olarak birçok projeye imza attım. Kızlarımız okusun diye Bingöl'de 3-4 ay içerisinde bir yurt yaptırdık. Kadınlarımız içinde projelerimiz oldu. Biz istiyoruz ki, kadınlarımızın toplumdaki değeri artsın. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de hizmetlerimiz artacaktır” diye konuştu.
Bayanları 8 Haziran Çarşamba günü Başbakan'ın katılacağı mitinge davet eden Bakan Yılmaz, “Bizim kepenklerimiz de gönüllerimizde Başbakanımıza açıktır. 8 Haziran'da Başbakanımız sizlerle buluşacak. Hepinizi mitinge davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
kadır (@Misafir_4854)
09 Haziran 2011 Perşembe 15:22
bdp ye kapak olcak inşallah sayın bakanım rahat olun dünkü mitingden sonra korku sarsın beyefendilerii ..
fatih (@Misafir_4828)
08 Haziran 2011 Çarşamba 19:27
AKP ZATEN EV KADINLARI PARTİSİ
arslan (@Misafir_4805)
07 Haziran 2011 Salı 21:39
Allah yar ve yardımcınız olsun... 13 haziranda zaferi hep beraber yine kutlayacağız inşallah. 3-0
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın