KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Kadın koordinasyon merkezi'nden demremzede ailelere giyim yardımı

Bingöl Valiliği ve hayırsever Bingöllüler tarafından tahsis edilen evlerde kalan Van'lı depremzedelere Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından giyim yardımı yapıldı.

Kadın koordinasyon merkezi`nden demremzede ailelere giyim yardımı
06 ARALIK 2011 SALI 23:32
0
1967
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi bünyesinde kurulan sevgi mağazası ‘Bu şehrin bir kalbi var' solganı ile yardımlarına devam ediyor. Bingöl Belediyesi ve Bingöllü hayırsever vatandaşların katkıları ile oluşan giyim mağazasında bugüne kadar 150 yetim çocuk ile sevgi evlerinde kalan 45 çocuğa giyim yardımı yapıldı.

Van'da meydana gelen depremin ardından yaralarını sarmaya çalışan ve Bingöl Valiliği ve hayırsever Bingöllüler tarafından tahsis edilen evlerde misafir edilen depremzede vatandaşlara Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından giyim yardımı yapıldı.

Konu hakkında Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar 800 kişiye giyim yardımının yapıldığı belirtilerek, “2011 yıllında Kadın Koordinasyon Merkezimiz tarafından 150 yetim çocuk, Sevgi Evleri'nde kalan 45 çocuk ile toplamda 800 kişi giydirilmiş olup en son Van'lı depremzedelere sevgi mağazasında giyim yardımı yapılmıştır.Kadın Koordinasyon Merkezimiz tarafından yürütülen çalışmalarda bizim yanımızda olan ve bize destek veren bütün kurumlarımıza,esnaflarımıza,sivil toplum örgütlerine ve hayırsever vatandaşlarımıza Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri adına sonsuz teşekkür eder bundan sonraki faaliyetlerimizde de siz değerli yardımseverleri yanımızda görmek isteriz” denildi.

Açıklamada, “23 Ekim 2011'de Van'ın Tabanlı Köyü merkez üssünde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki deprem de Belediye Kadın Koordinasyon Merkezimiz tarafından yürütülen ‘Benzer acılar yaşadığımız için onları en iyi biz anlarız' yardım kampanyası çerçevesinde yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri adına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın