KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2024 Salı
°C

Işte 5 günlük hava durumu

Türkiye genelinde bugün hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Yarın hava sıcaklığından 1 ila 3 derece artış beklenirken, hafta sonuna tüm yurtta hava sıcaklığı tekrar düşecek.

Işte 5 günlük hava durumu
16 OCAK 2007 SALI 18:54
0
891
0
AA aa
Türkiye genelinde bugün (salı) hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Yarın (Çarşamba) hava sıcaklığından 1 ila 3 derece artış beklenirken, hafta sonuna tüm yurtta hava sıcaklığı tekrar düşecek.

Meteorolojik verilere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. Yağışlar; doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde etkili olmak üzere kıyılarda yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak. Marmara ile yurdun iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde sis, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığı kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu, Marmara'da batı ve güneybatıdan hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Yarın 1 ila 3 derece artacak olan hava sıcaklığı, hafta sonu tüm kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak. İç bölgelerde ve Marmara'da sabah saatlerinde sis beklenirken, Ege ve Akdeniz az bulutlu, Karadeniz parçalı bulutlu doğusu ise çok bulutlu olacak. İç ve Doğu kesimlerinde sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

5 büyük ilimizde hava durumu


Bugün Yarın

İstanbul 5/10 6/13

Ankara -3/2 -3/5

İzmir 5/16 3/17

Adana 1/18 0/17

Antalya 7/18 6/17

 DOĞU ANADOLU HAFTA SONUNU KARLI GEÇİRECEK

Doğu Anadolu Bölgesi'nde bu geceden itibaren hava sıcaklıklarında 7-8 derecilik düşüş beklenirken, bölgenin hafta sonunu karlı geçireceği bildirildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, gece ölçülen en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Iğdır'da 12, Erzurum ve Kars'ta 10, Ağrı'da 9, Ardahan'da da 8 derece oldu.

 Kar kalınlıklarının ise Ağrı'da 27, Ardahan'da 22, Iğdır'da 14, Erzurum'da 13, Kars'ta 11 santimetre olduğu bildirildi.

Hava sıcaklıklarında bu geceden itibaren 7-8 derecilik düşüşlerin yaşanması beklenirken, cuma günü yağışlı havanının etkisine girecek bölgede özellikle cumartesi günü kar yağışının etkili olacağı kaydedildi.

 5 GÜNLÜK HAVA HAREKETLERİ HARİTASI
















BÖLGE BÖLGE DURUM:

* Marmara'da bu hafta da yağış yok. Karadenize yakın yerlerde bulutlanma biraz arttı ve bölgede yer yer yoğun sis var. Yarın da serin geçecek. Ancak Çarşamba'dan itibaren Pazar gününe kadar güneşli bir hava olacak ve sıcaklık 15 derecenin üzerine çıkacak. Bugün Edirne 12, Çanakkale ve Kocaeli 13 derece.

* İç Anadolu'da hafif rüzgarlı, puslu ve geceleri çok soğuk bir hava etkili oluyor, buzlanma da var. Bu gece Sivas-Yozgat çevrelerinde yine kar geçişi olacak. Çarşamba'dan itibaren bu bölgede de sıcaklık 3-4 derece yükselecek. Bugün Konya 5, Eskişehir 5, Sivas 4 derece.

* Ege Bögesi'de bu hafta sıcaklıklar oldukça yüksek değerlerde seyredecek. Kyılarda haftanın ikinci yarısı 20 dereceyi bulucak. Çrşamba'dan itibaren sis yoğunluğuna artıracak. Deniz suyu sıcaklığı, hava sıcaklığından daha düşük değerlerde. Sıcaklık Denizli'de 14, Bodrum'da 18, Kütahya'da 6 derece.

* Akdeniz az bulutlu. Yarın kuzeyden sert esecek rüzgar, havayı soğutacak, ancak sonrasında yeniden hızla ısınıyor. Güneydoğu parçalı bulutlu, ayazdan dolayı son yılların en soğuk kışını yaşıyor. Diyarbakır'da sıcaklık gece -14 dereceye inecek. Salı günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık Antalya'da 16, Diyarbakır'da -2 derece.

* Doğu Anadolu'da özellikle Erzurum-Kars Ağrı ve Van arasında kar yağışı, bugün zayıf, ancak yarın etkini artıracak. Yağış bölgede havayı biraz yumuşattı. Çarşamba'dan itibaren ise yine kuvvetli ayaz ve dondurucu soğuklar başlayacak. Erzurum -10, Malatya 2, Van -1 derece.

* Karadeniz'de karayelle birlikte, iç kesimlerde hafif kar yağışı görülecek. Kar Bolu'yu da sabah etkiledi. Yarın ise Giresun-Artvin arasında kar yağışı kuvvetlenecek, sahil kesiminde yağış sulu kar şeklinde olacak. Sıcaklık Trabzon'da ve Samsun'da 12, Bolu'da 7 derece.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2024
14:24
Motorine indirim! Tabela bu gece değişiyor
Motorine indirim! Tabela bu gece değişiyor
Bu geceden itibaren motorin fiyatlarında 1,50 TL indirim bekleniyor. Bu indirimin ardından Bingöl'de motorinin litre fiyatı 43 TL'ye yaklaşacak.
09.09.2024
19:12
Kolak`tan ilk sözler:
Kolak'tan ilk sözler: 'Eski defteler kapatılacak'
Bingöl Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Sait Kolak, AK Parti Genç İlçe Teşkilat Başkanı olarak atandı. Kolak'ın yeni görevi üzerine belediye meclis üyeliği atanacak isim de belli oldu.
09.09.2024
15:30
Siyaset gemisinde kaptan değişir mi?
Siyaset gemisinde kaptan değişir mi?
Zirve Dergisi'ne konuk olan ve çocukluğundan bugüne hayat hikayesini film tadında anlatan İş İnsanı Cengiz Bingöl, fırıncı tezgahında başlayan iş hayatının İstanbul'da bir holding patronluğuna dönüşüm serüvenini de tüm detaylarıyla aktardı. Siyasete girişi ve yaşadığı aksiyonları anlatırken önemli noktalara değinen Bingöl, geleceğe dair iş ile siyasi hayatına dair önemli ip uçlarını da paylaştı… İşte o röportajın detayları ve ilk kez duyacaklarınız…
09.09.2024
14:18
NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE KORKUNÇ İTİRAF: AMCA 200 BİN TL TEKLİF ETTİ
NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE KORKUNÇ İTİRAF: AMCA 200 BİN TL TEKLİF ETTİ
Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin bugün toprağa verilirken bir itirafçının anlattıkları ise her şeyi değiştirdi. Amcanın kendisine çuvalı verdiğini ve 200 bin TL teklif ettiğini anlatan itirafçı cesedi nasıl sakladığını adım adım anlattı.
09.09.2024
14:03
Bingöl`de okul güvenliği toplantısı!
Bingöl'de okul güvenliği toplantısı!
Bingöl ilk ders zili çaldı, binlerce öğrenci ders başı yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü de okul çevrelerinde alınacak tedbirleri görüşmek için toplandı! Ekipler teyakkuzda olacak!
09.09.2024
12:31
Bingöl`de terör sığınağı bulundu!
Bingöl'de terör sığınağı bulundu!
Bingöl'de bölücü terör örgütü PKK'ya ait geçmiş yıllarda kullanılan bir sığınak içerisinde muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın