KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Israil kanserli bir virüstür

Solhan Çağrı-Der tarafından düzenlenen “Mescidi Aksa ve Ümmet” programında konuşan Araştırmacı Yazar Mehmet Göktaş, Kudüs’ün ümmeti birbirine bağlayan en önemli bağlardan biri olduğunu belirterek İsrail’in kanserli bir virüs olduğunu söyledi.

Israil kanserli bir virüstür
07 ARALIK 2014 PAZAR 21:42
0
5191
0
AA aa

Solhan Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan programda konuşan Göktaş, İsrail'i ‘Müslümanlara musallat olan kanserli virüs' olarak nitelendirdi.

Siyonizm İsrail'in Amerika ve Avrupa'yı eline aldığını ifade eden Göktaş, şunları söyledi: “İsrail kendini rahat uyuta bilmesi için şunu diyor; ‘Benim etrafımdaki ülkelerin başkanları ben tayın etmeliyim evet onun için İsrail'in yakın ve uzak komşusu olan bütün İslam ülkelerinin başında özellikle körfezler başta Suud olmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri Kuveyt bu ümmetin can damarı olan petrolü elinde avucunda tutan ülkelerin kriterleri Siyonistlere hizmet etmektir. Bunlar Siyonistlerin uşaklarıdır, onun için İsrail'in hatırı için Müslümanların kanını akıtıyor. İsrail denilen kanser tümörünü İslam ülkelerinin tam orta yerinde bir kırmızı kan lekesi şeklinde emperyalizm gelip tam orta yere Müslümanların başına musallat ettiler. Eğer o kanser ve tümör oradan kesilip atılmadığı müddetçe hiç birimize rahat yok.” Program, edilen duayla sona erdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.07.2026
12:06
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
Solhan'da Yakup Koçak'a ait 25 arı kovanının kundaklandığı iddiası üzerine başlatılan inceleme sürerken, Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği mağdur üretici için dayanışma kampanyası başlattı. Birlik Başkanı Mehmet Ali Aba, tüm arıcılara 'Bir kovan da sen ver' çağrısında bulundu.
30.07.2026
10:44
Motorine Dev Zam Kapıda!
Motorine Dev Zam Kapıda!
Akaryakıt sektöründen gelen son bilgilere göre motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 5 TL'ye varan zam bekleniyor. Zam gereksiniminin ÖTV'den karşılanmaması halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 85 TL'ye ulaşacak.
29.07.2026
20:48
Baraç`tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
Baraç'tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 'Hak sahipleri yeni mali yüklerle karşı karşıya, Bingöl milletvekilleri neden sessiz?'
29.07.2026
20:47
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Yüksek İrtifa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 4 bin 58 metre rakımlı Süphan Dağı tırmanışını başarıyla tamamladılar.
29.07.2026
20:46
Eğitim-Sen:
Eğitim-Sen: 'Güçlendirmeye Evet, Plansızlığa Hayır!'
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
29.07.2026
20:44
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Bingöl'de 10-12 yaş grubuna yönelik düzenli lig organizasyonlarının düzenlenmesi çağrısında bulunan Yeni Güveçlispor U12 Teknik Direktörü Kıtay; 'Altyapıya yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır' diyerek ilgili kurumların harekete geçmesi gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın