KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

İŞKUR alımları pansuman niteliğinde

Son dönemlerde yapılan İŞKUR alımlarına değinen HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı İdris Ağırbaş: İŞKUR alımlarıyla pansuman niteliğindeki adımlardan ziyade, çeşitli yatırımlarla vatandaşa sürekli iş imkânı sağlanmalıdır.

İŞKUR alımları pansuman niteliğinde
01 OCAK 2019 SALI 20:11
5
2787
3
AA aa

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı İdris Ağırbaş, esnaflarla bir araya geldi. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Ağırbaş, ziyaretlerin akabinde edindikleri bilgileri yetkili makamlara ileteceklerini söyledi. Genç halkının ve esnafının ekonomik durumu ile ilgili konuşan Ağırbaş şunları söyledi; “Fırsat buldukça esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Son dönemde yükselen fiyatlarla beraber vatandaşın alım gücü oldukça düşmüştür. Gencin devletin çeşitli kurumlarında çalışan memur maaşına endeksli bir ekonomik yapısı var. Devlet kademelerinde iş imkânı bulamayan vatandaşlar ya şehir dışına göçüyor ya da çok düşük ücretler karşılığında özel sektörde çalışıyor. Devletin kaynak aktarımında bu durumu görüp, ilçemizin zenginliklerini sermayeye dönüştürecek adımlar atması lazım.”

İŞKUR alımları

Son dönemde Bingöl merkez ve ilçelerinde yapılan İŞKUR alımlarına da değinen Ağırbaş; ‘'İŞKUR'a iş bulmak için başvuran ciddi bir kitle var. İŞKUR illerin ve ilçelerin işsizlik raporlarını hükümete ileterek, hükümetin sosyoekonomik alanda atacağı adımlara ışık tutması lazım. Son yapılan İŞKUR alımları pansuman niteliğindeki adımlardır. Yapılması gereken ise ciddi yatırımlarla vatandaşa sürekli iş imkânı sağlayıp sorunu kökten halletmektir” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36043)
03 Ocak 2019 Perşembe 18:19
Türkiyenin en zengini bu ülkenin başında bulunan adam millete diyorki ben fakirim millette bunu yutuyor Allah aşkına fakirin milyon tl paralarını aylık maaşına bakınız ya... millete kendini fakir diye tanıtıyor milleti kandırıyorlar yazık ya.....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35968)
02 Ocak 2019 Çarşamba 15:43
Bence yan sanayi yarabandı niteliginde.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35956)
02 Ocak 2019 Çarşamba 12:26
bingöl deki işkur formalite icabı vardır hiç bir faydası yok bingöl deki işsizlere tam tersi zararı var işe alımlar tamamen ak partinin torpili ile yapılıyor bingöl iş kur insanlarla dalga geçer gibi işliyor hiç bir faydası yok
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
24.06.2026
18:37
Vedat Karabulut`u Arama Çalışmaları 11`inci Gününde
Vedat Karabulut'u Arama Çalışmaları 11'inci Gününde
Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki genç için bekleyiş sürüyor. Ekipler hem su üstünde hem de su altında arama faaliyetlerini sürdürürken, bölgede dron destekli taramalar da gerçekleştiriliyor.
24.06.2026
18:36
Hafızlık finalinde Bingöl`ü o temsil edecek
Hafızlık finalinde Bingöl'ü o temsil edecek
Bingöl Müftülüğü Selahattin Eyyubi Hafızlık Proje Okulu Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Yalçın, 'Hafızlık Yarışması' bölge finalinde birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın