KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Şubat 2025 Perşembe
°C

Işgaliyeler park oluyor!

Bingöl belediyesi, şehit mustafa gündoğdu mahallesi'nde 2 bin metrekarelik alan üzerindeki işgaliyeyi kaldırarak, park yapım çalışmalarına başladı.

Işgaliyeler park oluyor!
14 KASIM 2017 SALI 23:06
0
2557
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi sebze hali karşısındaki alanda park çalışması yapıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında oyun gruplarının yerleştirilerek, çit koruma tellerinin çekildiği belirtilen açıklamada; “Parktaki çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra aydınlatma, oturma alanları oluşturulacak. İş sezon sonuna kadar parktaki çalışmalar tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır” denildi.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi'nin yeşil alanlara ayrı önem verdiği belirtilen açıklamanın devamında; “2014 yılından bu yana kent genelinde 40 bin metrekarelik alana sahip 7 park yapıldı. Selahaddin Eyyub-i Mahallesi'nde 52 bin metrekarelik alana sahip ‘Kent Park' ile Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi'ndeki 2 bin metrekarelik parkın tamamlanmasıyla 94 bin metrekarelik yeşil alan oluşturulmuş olacak. Ayrıca Bahçelievler Mahallesinde arazi sorunun giderilmesiyle bir park yapılacak. Bunların yanı sıra, resmi işlemler tamamlandıktan sonra DSİ parkı da belediyeye devredilecek. Parkın devredilmesiyle birlikte onarım çalışmaları yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.02.2025
21:08
Bingöl`de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de ev ve işyerinde 3 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 6 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
05.02.2025
20:27
Şivan Serhed`den Bingölspor marşı
Şivan Serhed'den Bingölspor marşı
Bingöl'de Ses Sanatçısı Şivan Serhed, BAL temsilcimiz ve grup lideri 12Bingölspor için yazıp seslendirdiği marşı takıma ve taraftara armağan etti.
05.02.2025
19:23
Hemşehrimiz Kurtaran`a yeni görev
Hemşehrimiz Kurtaran'a yeni görev
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Bingöllü hemşehrimiz Mahmut Kurtaran, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.
05.02.2025
14:35
Bingöl`de aranan 8 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 8 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, aranan 8 şüpheli yakalandı.
05.02.2025
14:23
Genç Devlet Hastanesi C grubuna yükseltildi
Genç Devlet Hastanesi C grubuna yükseltildi
D Gurubu Hastane statüsündeki Bingöl Genç Devlet Hastanesi C gurubu hastane statüsüne yükseldi. Bingöl İl Sağlık Müdürü Tatlı: 'Yapılan girişimler neticesinde Genç ilçemizde ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımız, birçok branşta sağlık hizmeti almaya başlayacaktır' dedi.
05.02.2025
13:27
İŞKUR Gençlik Programı başlıyor
İŞKUR Gençlik Programı başlıyor
İŞKUR Gençlik Programı, üniversite öğrencilerine iş gücü deneyimi kazandırmak ve gelir desteği sağlamak amacıyla başlatıldı. Öğrenciler, haftada 3 gün çalışma fırsatıyla günlük 1083 lira ödeme alacak. Program, gençlerin istihdam piyasasına daha hazırlıklı girmelerini hedefliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın