KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Şubat 2025 Salı
°C

‘İnsan Hakları Semineri’ devam ediyor

Bingöl İnsan Hakları Kurulu tarafından öğrencilere yönelik başlatılan seminerlere Anadolu Öğretmen Lisesi'nde devam edildi.

‘İnsan Hakları Semineri’ devam ediyor
14 ARALIK 2007 CUMA 10:37
0
886
0
AA aa
İl İnsan Hakları Kurulu, ‘Dünya İnsan Hakları Haftası' münasebetiyle öğrencilere yönelik başlattığı bilgilendirme seminerlerini yoğunlaştırdı. İmam Hatip Lisesi, Fen Lisesi, Kız Meslek Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yapılan seminerlere, dün saat 15.00'da Fen Lisesi Konferans Salonu'nda Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine yönelik programla devam edildi.
Seminere konuşmacı olarak İnsan Hakları Kurul Başkanı Saim Bazencir, İnsan Hakları Masası Sekreteri Yasin Seven, Yönetim Kurulu Üyeleri Mücahit Çelik,  İzzet Önalan ve Abdullah Kaldık katıldı. Seminerde, ‘Sivil Hakları ve Özgürlükler, Çocuk Hakları, Din ve Vicdan Özgürlükleri ile Toplumda Özürlüler' konuları hakkında bilgilerin aktarıldı.
Seminerin ardından kurul faaliyetleri hakkında bilgi veren kurul üyeleri, İl İnsan Hakları Kurulu'na bu güne kadar 600'e yakın başvurunun olduğunu ve bu başvuruların hepsine gerekli cevapların verildiği veya başvuru sahiplerini ilgili kurum veya kuruluşlara yönlendirerek yardımcı olduklarını söylediler.
Eğitim seminerlerin, bugün 60. Yıl Sağlık Meslek Lisesi'nde devam edeceği öğrenildi.
 

 

 

 


BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.02.2025
20:39
Bingöl`de uyuşturucu madde ve 3 adet tüfekle ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ve 3 adet tüfekle ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 3 adet tüfek ve farklı tür ile miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
11.02.2025
17:06
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi yakalandı.
11.02.2025
16:10
Fas`ta Bingöl Üniversitesi standına yoğun ilgi
Fas'ta Bingöl Üniversitesi standına yoğun ilgi
Fuara bizzat katılarak Bingöl Üniversitesi tanıtımını yapan Rektör Çelik; 'muhtemelen önümüzdeki yıl birçok öğrenci bu vesilesiyle Üniversitemizde okuyacak' dedi.
11.02.2025
15:22
DEM Parti`den GES, RES ve HES tepkisi!
DEM Parti'den GES, RES ve HES tepkisi!
Özellikle hayvancılığın yoğun olduğu yerlerde yapılmaya çalışılan bu projeler için yüzlerce dönüm mera arazisinin sermayedarlara peşkeş çekildiğini savunan DEM Parti İl Genel Meclis Eş Sözcüleri Suna Sarı ve Aydın Kaya: 'Halkın yaşam kaynakları elinden alınmaya çalışılıyor. Zaten can çekişen hayvancılığın bu gidişle bitme noktasına geleceği aşikârdır' dediler.
11.02.2025
13:58
Bingöl`de Silikozis`ten bir kayıp daha…!
Bingöl'de Silikozis'ten bir kayıp daha…!
Silikozis hastalarıyla bilinen ve birçok kayıp veren Karlıova Taşlıçay Köyü'nden bir isim daha hayata veda etti. Karaarslan; 'Bu hastalarımızın hayatları zorlukla geçiyor, yetkililerden ricamız yasadan faydalanmayanlara bir hak daha tanınması' çağrısında bulundu.
11.02.2025
13:35
Trafik cezaları artıyor, hapis cezası geliyor!
Trafik cezaları artıyor, hapis cezası geliyor!
Trafik her geçen gün daha da tehlikeli hale gelmeye başladı, son olarak bir motokuryenin başına gelenler Türkiye'nin gündemine otururken; hükümet yeni yargı paketi ile trafik cezalarını artırmak için harekete geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu yeni düzenleme ile artık hapis cezası da verilebilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın