KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Ilk kez bir şehirden ayrılmak zor geliyor

BİNHAD Yönetim Kurulu, Muğla’ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. BİNHAD’ın başarısını daha da arttıracağına inandığını belirten Vali Güvençer, Bingöl’e olan özel ilgisini da paylaştı.

Ilk kez bir şehirden ayrılmak zor geliyor
28 MAYIS 2013 SALI 10:41
0
2238
2
AA aa

İçişleri Bakanlığı bahar kararnamesiyle Muğla'ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer'in son ziyaretçileri Bingöl Halk Oyunları Araştırma Derneği (BİNHAD) Yönetim Kurulu oldu.

Vali Güvençer'i makamında ziyaret eden BİNHAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Caf ve yönetim kurulu üyeleri, Bingöl'deki çalışmalarından ve sunduğu katkılardan ötürü Vali Güvençer'e plaket takdim ettiler ve Muğla ilindeki görevinde başarılar dilediler.

Plaketi alan Vali Güvençer, teşekkür etti ve alanında önemli faaliyetlere imza atan BİNHAD'ın, başarısını daha da arttıracağına inandığının altını çizdi.

Sohbet eşliğinde devam eden ziyarette, Salı günü (bugün) Bingöl'den ayrılacak olmanın üzüntüsü içerisinde olduğunu aktaran Vali Güveçer, kararnamede isminin yer alacağına ihtimal vermediğini ve bu atamanın kendisi için ani bir gelişme olduğunu söyledi.

Bingöl'den ayrılmanın kendisi için çok zor olacağını vurgulayan Vali Güvençer: “Birçok yerde görev yaptım. Buralardan ayrılırken tabi ki insan mesai arkadaşlarından, komşularından, yakın çevresinden ayrılırken güçlük çekiyor. Ama ilk defa bir şehirden, tüm yaşayanlardan ayrılmanın üzüntüsünü bu kadar derinden yaşıyorum. Yaşadığım olumsuzlukları unuttum. Kalbimde sadece bu şehrin insanlarının kadirşinaslığı kalmıştır. Bingöllülerin duasını her daim üzerimizde hissedeceğime eminim. İnşallah bu gönül bağı ilelebet devam edecek ve bizler Bingöllüleri hayırla yad edeceğimiz gibi onlar da bizleri hayırla yada eder” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bingöllü ... (@Misafir_13729)
28 Mayıs 2013 Salı 21:00
güvençer havaalanı :D
Halim Can (@Misafir_13726)
28 Mayıs 2013 Salı 18:35
Havalanın adı da Güvençer Havaalanı olsun?
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın