KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Il spor merkezleri açıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla İl Spor Merkezlerini açtı.

Il spor merkezleri açıldı
30 HAZİRAN 2010 ÇARŞAMBA 08:56
0
1890
0
AA aa
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan İl Spor Merkezleri'ne çocuk ve gençlerin ilgisi yoğun oldu.
Bingöl Şehir Stadyumu'nda saat 10.00'da yapılan İl Spor Merkezleri'nin açılışına Vali Yardımcısı Ahmet Odabaş, Belediye Başkan Vekili Ahmet Gündoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehsat Tügen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Kaplan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehsat Tügen, İl Spor Merkezleri'nin amacına değinerek, “İl Spor Merkezlerinin amacı çocuk ve gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak içki, sigara ve diğer tüm zararlı alışkanlıklardan korumak, ruh ve beden yerinde sportmen ve vatansever bir nesil oluşturmaktır” dedi.
İl Spor Merkezleri'nde çeşitli branşların olduğunu belirten Tügen, “Atletizm, Atıcılık, Basketbol, Badminton, Boks, Jimnastik, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Kick Boks Taekwando, Karate, Güreş, İzcilik, Satranç, Bocce, Yüzme, Halk Oyunları, Futbol ve ayrıca Gençlik Merkezimizin bünyesinde Ebru Sanatı, Bağlama, Gitar, Tiyatro ve Resim branşları açılacaktır. İl Spor Merkezlerimizin açılmasında hizmet edecek geleceğe elit sporcular çıkaracak eğitmen ve antrenörlerimizi şimdiden kutlar tüm çocuk ve gençlerimize başarılar dilerim. İl Spor Merkezleri'ne katkı ve desteklerinden ötürü Goodyear Lastikleri Güney Bölgeleri Satış Müdürü Ahmet Karaarslan ve İbrahim Alimoğlu'na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Program yapılan folklor ve karate gösterileriyle son buldu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın