KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Il koordinasyon kurulu toplandı

BİNGÖL (Online) - Bingöl Valisi Vehbi Avuç, vatandaşlara kamu hizmetinin götürülmesi konusunda ısrarcı olduklarını belirterek, ''Israrla iş yaptırdığımız görevliler var. Vatandaşa verilmesi gereken hizmetlerin aksatılmasına kimsenin yetkisi ve hakkı yoktur'' dedi

Il koordinasyon kurulu toplandı
14 KASIM 2005 PAZARTESİ 19:34
0
2533
0
AA aa
Bingöl İl Koordinasyon Kurulu 2005 yılı 4. dönem toplantısı yapıldı. İl Özel İdare Müdürlüğü'ndeki toplantıya Vali Vehbi Avuç başkanlık etti.

Toplantıda konuşan Vali Avuç, Bingöl'ün coğrafi yapısından dolayı birçok sorunu bağrında barındırdığı, bu sorunların çözümü konusunda azimli ve ısrarcı olduklarını söyledi.

Bütün kamu kurum ve kuruluşu görevlilerine, kendilerine verilen görevi laykıyla yerine getrimeleri halinde çözülmeyecek sorunun olmadığını kaydeden Avuç, ''2005 yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Hala ısrarla iş yaptırdığımız görevliler var. Kurum amirleri kadrolarındaki personele hakim olamadığı için randıman alınamıyor. Bu nedenle bir çok konuda aksaklıklar var. Halk bizden hizmet bekliyor. Kimsenin hizmetleri aksatmasına yetkisi ve hakkı yoktur. Verilen sözleri yerine getirmeli ve develetten aldığımız maaşı hakketmeliyiz'' dedi.

Eğitim-öğretimdeki aksaklıklara da değien Avuç, milli eğitim müdürü ve kaymakamlara hitaben ''Milli eğitim konusunda bazı sıkıntılarımız var. Bazı okullarımız bakım-onarım ve güçlendirme çalışmaları nedeniyle tam olarak açılamadı. Okulların en kısa sürede bitirilmeli ve aksaklıklar giderilmelidir. Bahane istemiyorum. Gece-gündüz demeden bu güzel havalar değerlendirilsin'' diye konuştu.

Toplantıya, Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve çeşitli kurum müdür ve temsilcileri katıldı.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2026
12:24
Bingöl`de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Bingöl'de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Solhan'da bir haftadır aranan Parkinson hastası öğretmenden acı haber geldi. Kutbattin Keskin'in cansız bedeni, bugün Dilektepe köyü mevkiindeki Solhan Deresi'nde bir köy sakini tarafından bulundu.
07.05.2026
12:07
TFF`den Kurtalanspor–Şırnak Petrolspor Maçı İçin Soruşturma Kararı
TFF'den Kurtalanspor–Şırnak Petrolspor Maçı İçin Soruşturma Kararı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 1. Grup takımlarından Kurtalanspor ile Şırnak Petrolspor'u TFF Etik Kurulu'na sevk etti.
07.05.2026
11:18
Dijital dolandırıcılıkla mücadelede
Dijital dolandırıcılıkla mücadelede 'merkezi takip ve anlık bloke' dönemi
Adalet ve İçişleri Bakanlıkları, artan dijital suçlarla mücadele kapsamında 'Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi'ni hayata geçiriyor. Bankalar, GSM şirketleri ve kolluk kuvvetlerinin entegre çalışacağı yeni sistemle, şüpheli finansal hareketler anlık olarak izlenecek ve riskli görülen IBAN'lar saniyeler içinde bloke edilebilecek.
07.05.2026
10:56
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü 35 yaşındaki Bircan Kolak, ani görme kaybı şikâyetiyle başvurduğu Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aynı seansta gerçekleştirilen sezaryen ve beyin ameliyatıyla yeniden sağlığına kavuştu. Doktorlar, hem anne hem bebeğin hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı.
06.05.2026
17:51
Bingöl`de süt üreticisine destek
Bingöl'de süt üreticisine destek
Bingöl'de DAP Kalkınma İdaresi desteğiyle yürütülen proje kapsamında 40 süt soğutma tankı üreticilere teslim edildi, sürü yönetimi kursunu tamamlayan 62 kursiyere sertifika verildi.
06.05.2026
17:50
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrencilere haftanın 7 günü ücretsiz hizmet verecek Murat Etüt Merkezi düzenlenen törende dualarla açıldı. Merkezde ders desteğinden deneme sınavlarına kadar geniş kapsamlı imkanlar sunulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın