KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2025 Çarşamba
°C

Il koordinasyon kurulu toplandı

BİNGÖL (Online) - Bingöl Valisi Vehbi Avuç, vatandaşlara kamu hizmetinin götürülmesi konusunda ısrarcı olduklarını belirterek, ''Israrla iş yaptırdığımız görevliler var. Vatandaşa verilmesi gereken hizmetlerin aksatılmasına kimsenin yetkisi ve hakkı yoktur'' dedi

Il koordinasyon kurulu toplandı
14 KASIM 2005 PAZARTESİ 19:34
0
1914
0
AA aa
Bingöl İl Koordinasyon Kurulu 2005 yılı 4. dönem toplantısı yapıldı. İl Özel İdare Müdürlüğü'ndeki toplantıya Vali Vehbi Avuç başkanlık etti.

Toplantıda konuşan Vali Avuç, Bingöl'ün coğrafi yapısından dolayı birçok sorunu bağrında barındırdığı, bu sorunların çözümü konusunda azimli ve ısrarcı olduklarını söyledi.

Bütün kamu kurum ve kuruluşu görevlilerine, kendilerine verilen görevi laykıyla yerine getrimeleri halinde çözülmeyecek sorunun olmadığını kaydeden Avuç, ''2005 yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Hala ısrarla iş yaptırdığımız görevliler var. Kurum amirleri kadrolarındaki personele hakim olamadığı için randıman alınamıyor. Bu nedenle bir çok konuda aksaklıklar var. Halk bizden hizmet bekliyor. Kimsenin hizmetleri aksatmasına yetkisi ve hakkı yoktur. Verilen sözleri yerine getirmeli ve develetten aldığımız maaşı hakketmeliyiz'' dedi.

Eğitim-öğretimdeki aksaklıklara da değien Avuç, milli eğitim müdürü ve kaymakamlara hitaben ''Milli eğitim konusunda bazı sıkıntılarımız var. Bazı okullarımız bakım-onarım ve güçlendirme çalışmaları nedeniyle tam olarak açılamadı. Okulların en kısa sürede bitirilmeli ve aksaklıklar giderilmelidir. Bahane istemiyorum. Gece-gündüz demeden bu güzel havalar değerlendirilsin'' diye konuştu.

Toplantıya, Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve çeşitli kurum müdür ve temsilcileri katıldı.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.04.2025
21:33
Bingöl en riskli iller listesinde ilk sırada!
Bingöl en riskli iller listesinde ilk sırada!
Sorunlara ve kaza sebeplerine dikkat çeken Bingöl Sürücü Kursları Derneği Başkanı Mikail Kovalar, 'Trafik kurallarına riayet edilmemesi, kazaların en büyük tetikleyici unsurudur' dedi ve çözüm önerilerini şöyle sıraladı;
29.04.2025
17:58
Vali Usta açıkladı:
Vali Usta açıkladı: '56 proje devam ediyor, 60'ı ihale aşamasında'
Bingöl İl Koordinasyon Kurulu toplantısındaki konuşmasında yatırımcı kuruluşlar tarafından yürütülen projelerin toplam değerinin 36 milyar 928 milyon TL olduğu bilgisini veren Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, yürütülen, ihale aşamasında olan ve planlanan projeleri paylaşıp çalışmaların gerçekleşme oranlarını aktardı.
29.04.2025
16:26
Bingöl yeni şehir stadyumu nerede yapılacak?
Bingöl yeni şehir stadyumu nerede yapılacak?
Stadyum müjdesinin ardından 12Bingölspor'un şampiyonluğuyla birlikte bu kez stadyumun nerede inşa edilmesi gerektiği yönünde tartışmalar alevlendi. Kimi mevcut yerinde yapılması gerektiğini vurgularken, kimileri şehir dışında bir yere inşasından yana! Peki Bakanlık nede ısrar ediyor? Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ne diyor? İşte kafaları netleştiren o gelişmeler ve görüşler…
28.04.2025
23:09
Dikkat! Bingöl`de sağanak etkisi!
Dikkat! Bingöl'de sağanak etkisi!
Hava sıcaklığının arttığı Bingöl'de Salı itibariyle gök gürültülü sağanak etkili olacak. Yağışlar hafta sonuna kadar sürecek.
28.04.2025
23:09
Araç sigortalarında yeni dönem
Araç sigortalarında yeni dönem
Motorlu araç sigortalarında tam ve ağır hasar uygulamalarıyla ilgili yeni dönem başladı.
28.04.2025
23:08
Ehliyetiniz iptal edilebilir!
Ehliyetiniz iptal edilebilir! 'Elinizi çabuk tutun'
Ehliyet sahibi olan herkesi ilgilendiren bir uyarı geldi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden eski tip sürücü belgeleri ile ilgili yapılan uyarıda tarih hatırlatması yapılarak ''En kısa sürede başvurunuzu gerçekleştirin yoksa iptal edilecek'' denildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın