KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Şubat 2025 Perşembe
°C

Ikinci kafile uğurlandı

Bingöl valiliği, içişleri bakanlığı tarafından yürütülen 'biz anadoluyuz' projesi kapsamında karabük'e ikinci öğrenci kafilesi uğurlandı.

Ikinci kafile uğurlandı
21 EKİM 2017 CUMARTESİ 01:48
0
1994
0
AA aa

İçişleri Bakanlığı tarafından 180 günlük Eylem Planı kapsamında hayata geçirilen iller arasında öğrenciler üzerinden kardeşlik köprüsünün kurulmasını amaçlayan 'Biz Anadoluyuz' projesi ile Bingöl'den bin öğrenci, Karabük ve Muğla illerine uğurlanmaya devam ediyor.

Daha önce 80 öğrencinin gönderildiği proje kapsamında Karabük'e ikinci öğrenci kafilesi uğurlandı. İl Özel İdaresi bahçesinde yapılan uğurlama programına Vali Ali Mantı, Vali Yardımcısı Cevat Gün, Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, sorumlu idareci ve öğretmenler, öğrenci velileri katıldı.

Proje kapsamında Karabük ve Muğla'ya gruplar halinde nihai olarak toplam bin öğrencinin geziye gönderilmesini hedeflediklerini anımsatan Vali Ali Mantı; “ Son derece anlamlı ve pratik sonuçları itibarıyla faydalı bir proje. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gezerek öğrenmeleri, sosyalleşmeleri ve kültürel hafızalarını geliştirmeleri için bir fırsat niteliğinde. Çocuklarımızın terör ve benzeri bölücü, yıkıcı faaliyetlerden uzak kalmaları ve zihinsel olarak, ruhsal olarak sağlıklı büyümeleri için bu tür projelerin desteklenmesi gerekir. İnşallah bu geziler vesilesiyle çocuklarımızda millet ve vatan duyguları daha fazla gelişecek, aynı coğrafyanın fertleri olma bilinci daha fazla pekişecektir. Ben bu duygularla tekrar çocuklarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.02.2025
21:08
Bingöl`de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de ev ve işyerinde 3 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 6 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
05.02.2025
20:27
Şivan Serhed`den Bingölspor marşı
Şivan Serhed'den Bingölspor marşı
Bingöl'de Ses Sanatçısı Şivan Serhed, BAL temsilcimiz ve grup lideri 12Bingölspor için yazıp seslendirdiği marşı takıma ve taraftara armağan etti.
05.02.2025
19:23
Hemşehrimiz Kurtaran`a yeni görev
Hemşehrimiz Kurtaran'a yeni görev
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Bingöllü hemşehrimiz Mahmut Kurtaran, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.
05.02.2025
14:35
Bingöl`de aranan 8 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 8 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, aranan 8 şüpheli yakalandı.
05.02.2025
14:23
Genç Devlet Hastanesi C grubuna yükseltildi
Genç Devlet Hastanesi C grubuna yükseltildi
D Gurubu Hastane statüsündeki Bingöl Genç Devlet Hastanesi C gurubu hastane statüsüne yükseldi. Bingöl İl Sağlık Müdürü Tatlı: 'Yapılan girişimler neticesinde Genç ilçemizde ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımız, birçok branşta sağlık hizmeti almaya başlayacaktır' dedi.
05.02.2025
13:27
İŞKUR Gençlik Programı başlıyor
İŞKUR Gençlik Programı başlıyor
İŞKUR Gençlik Programı, üniversite öğrencilerine iş gücü deneyimi kazandırmak ve gelir desteği sağlamak amacıyla başlatıldı. Öğrenciler, haftada 3 gün çalışma fırsatıyla günlük 1083 lira ödeme alacak. Program, gençlerin istihdam piyasasına daha hazırlıklı girmelerini hedefliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın