KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Aralık 2025 Cumartesi
°C

İki Aydır Yollarının Yapılmasını Bekliyorlar

Bingöl merkez İnalı Mahallesinde bulunan site sakinleri kaldırım ve yollarının yapılmasını istiyor.

İki Aydır Yollarının Yapılmasını Bekliyorlar
13 EKİM 2021 ÇARŞAMBA 16:02
3
2108
2
AA aa

İnalı Mahallesi Karbeyaz sokakta bulunan site sakinleri kaldırım ve yollarının yaklaşık 2 ay önce İnternet alt yapısı için kazılan tekrar yapımı ve onarımı için hiçbir çalışma yapılmayan kaldırım ve yolun bir bölümü çöktü. Site sakinleri yeni yapılan binalardan dolayı alt yapı İnternet, Doğalgaz, Elektrik ve Su hatlarının çalışmasından ötürü yol ve kaldırımlarının sürekli kazıldığını fakat hiçbir şekilde yapılmadığını belirten site sakinleri şunları söyledi, “muhatap bulamıyoruz bina alt yapısı yapılan müteahhitlerle görüşülüp, bu yol veya kaldırım sizin alt yapı sorunlarınızdan dolayı kazıldı. Biz bu sorunları müteahhitlerle paylaştığımızda, biz yapacaktık, ama Bingöl Belediyesi masraf ve harç ücretini yatırın biz yaparız dedi.

Bingöl Belediyesinde muhatap bulamıyoruz, yaklaşık 2 aydır kaldırım ve yolumuzun yapılmasını bekliyoruz. Bir süre önce yolun çöktüğünü belirten site sakinleri, çökmeler konusunda takip yapılması gerektiğini takibinin şimdiye kadar yapılmadığını dile getirdi. Önümüz kış her taraf çamur içinde kalacak, kar yağdığında burada bulunan vatandaşlarımız araç park yeri bulamayacakları için Sitemizin sokaklarında sökülen parke taşlarının ve kaldırım çalışmasının bir an önce onarılmasını istediklerini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86110)
14 Ekim 2021 Perşembe 07:12
Kültür mahallesi şahin sokak da aynı şekilde kazıldı öylece duruyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86089)
13 Ekim 2021 Çarşamba 17:45
Belediye başkanı yaşanabilir bir şehirden bahsediyor ama görünen köy de kılavuz istemiyor. Belediyecilik çok kötü durumda ve 5 yılın sonunda da tablo değişmeyecektir.
05.12.2025
17:24
Bingöl`e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'deki ambulans sayısının 44'e yükseldiği bilgisini paylaşan Vali Usta, tahsis edilen 5 ambulanstan üçünün 4x4, ikisinin ise 4x2 özellikte olduğunu belirtti. Vali Usta, program sonunda test sürüşü de yaptı.
05.12.2025
16:55
Vali Usta`dan Sert Uyarı:
Vali Usta'dan Sert Uyarı: 'Böyle gelmiş böyle gitmeyecek!'
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki toplantıda sağlık yöneticilerine adeta ültimatom veren Vali Usta, aksaklıkların bizzat takipçisi olacağını söyledi. Ciddi şikâyetler ve yönetim zafiyetlerini masaya yatıran Vali Usta, tüm sağlık yöneticilerine net bir uyarı yaptı: 'Görevler eksiksiz yerine getirilecek!''
05.12.2025
16:32
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Pist ve PAT sahalarındaki bozulmalar nedeniyle üç kez iptal edilen Bingöl Havalimanı onarım ihalesi, dördüncü kez yapılan süreçte tamamlandı. Toplam 15 firmanın yarıştığı ihalede en avantajlı teklifi veren ortaklık, 'muhtemel kazanan' oldu.
05.12.2025
10:35
Bingöl Arıcılar Birliği`ne
Bingöl Arıcılar Birliği'ne 'Birinci Derece Tarımsal Örgüt' Belgesi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
09:58
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve kamuda yönetici-uzman pozisyonundaki personelin maaşına 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme tepkilerin ardından geri çekildi.
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın