KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ocak 2026 Pazartesi
°C

İki Aydır Yollarının Yapılmasını Bekliyorlar

Bingöl merkez İnalı Mahallesinde bulunan site sakinleri kaldırım ve yollarının yapılmasını istiyor.

İki Aydır Yollarının Yapılmasını Bekliyorlar
13 EKİM 2021 ÇARŞAMBA 16:02
3
2217
2
AA aa

İnalı Mahallesi Karbeyaz sokakta bulunan site sakinleri kaldırım ve yollarının yaklaşık 2 ay önce İnternet alt yapısı için kazılan tekrar yapımı ve onarımı için hiçbir çalışma yapılmayan kaldırım ve yolun bir bölümü çöktü. Site sakinleri yeni yapılan binalardan dolayı alt yapı İnternet, Doğalgaz, Elektrik ve Su hatlarının çalışmasından ötürü yol ve kaldırımlarının sürekli kazıldığını fakat hiçbir şekilde yapılmadığını belirten site sakinleri şunları söyledi, “muhatap bulamıyoruz bina alt yapısı yapılan müteahhitlerle görüşülüp, bu yol veya kaldırım sizin alt yapı sorunlarınızdan dolayı kazıldı. Biz bu sorunları müteahhitlerle paylaştığımızda, biz yapacaktık, ama Bingöl Belediyesi masraf ve harç ücretini yatırın biz yaparız dedi.

Bingöl Belediyesinde muhatap bulamıyoruz, yaklaşık 2 aydır kaldırım ve yolumuzun yapılmasını bekliyoruz. Bir süre önce yolun çöktüğünü belirten site sakinleri, çökmeler konusunda takip yapılması gerektiğini takibinin şimdiye kadar yapılmadığını dile getirdi. Önümüz kış her taraf çamur içinde kalacak, kar yağdığında burada bulunan vatandaşlarımız araç park yeri bulamayacakları için Sitemizin sokaklarında sökülen parke taşlarının ve kaldırım çalışmasının bir an önce onarılmasını istediklerini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86110)
14 Ekim 2021 Perşembe 07:12
Kültür mahallesi şahin sokak da aynı şekilde kazıldı öylece duruyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86089)
13 Ekim 2021 Çarşamba 17:45
Belediye başkanı yaşanabilir bir şehirden bahsediyor ama görünen köy de kılavuz istemiyor. Belediyecilik çok kötü durumda ve 5 yılın sonunda da tablo değişmeyecektir.
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.01.2026
01:22
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
AK Parti tarafından hazırlanan 25 maddelik öğrenci affı düzenlemesinde sona gelindi. Yapılan çalışmaya göre af kapsamını sınırlı tutulacak. Düzenlemeden yalnızca lisans öğrencileri faydalanacak. Eğitimine ara veren kişiler, mazeretlerini resmi belgeyle ispatlamak zorunda olacak.
26.01.2026
01:11
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Lider 12Bingölspor, Malatya Yeşilyurt deplasmanında hem sakatlıkla hem kırmızı kartla boğuştu ama üstün oyunuyla 1-0 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
26.01.2026
01:11
Bingöl`de 163 kişiye iş fırsatı
Bingöl'de 163 kişiye iş fırsatı
Müftülük ve Kültür-Turizm'e alınacak katılımcılar, noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular bugün başlıyor.
26.01.2026
01:09
Bingöl`de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Bingöl'de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Saldırı sonrası iş makinesinin kullanılamaz hale geldiği, bu nedenle bölgede yol açma çalışmalarının durduğu öğrenildi. Yaşananlara tepki gösteren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Üçgül; 'Şimdi iş makinesi arızalı, yollar kapalı.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın