KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Ihale ile güvercin satılacak

Bingöl'de güvercin meraklılarını bir araya getirmek isteyen Çınar, açtıkları çay ocağıyla güvercinlerin tanıtımını ve ihale usulü ile satışını yapacaklarını söyledi.

Ihale ile güvercin satılacak
27 EKİM 2010 ÇARŞAMBA 08:31
0
4975
1
AA aa

Bingöl'de açılan Güvercin Çayocağı, Bingöllü güvercin meraklılarının yeni buluşma noktası olacak. 

Bingöl merkez Feyzullah Karaarslan Caddesi Buket Sokak'ta açılan Güvercin Çayevi'nin ortak paydası güvercini olanların bir araya gelerek güvercinlerini sergiledikleri veya sattıkları bir mekân olma yolunda.

Güvercin Çayocağı'nda bir araya gelen güvercin meraklıları, güvercin fiyatlarının net olarak ortaya çıkarılması ve güvercinlerin tanıtımını yapmak için kendi aralarında ihale usulü ile güvercin satışı gibi alışverişte bulunacaklar.

Konu hakkında açıklama yapan güvercin meraklısı ve çay ocağı işletmecisi Gökhan Çınar: “Amacımız ortak paydası güvercin olan insanları bir araya getirmek. Güvercin insanlarımızda bir tutku halindedir. Yaklaşık 1 hafta önce açtığımız işyerimizde güvercin meraklılarını bir araya getiriyoruz. Güvercinlerimizi tanıtımı yaparak ihale usulü ile satışını yapacağız. Bu günden itibaren her cumartesi günü ihalelerimiz olacak” dedi.

Güvercin fiyatlarının 40 TL ile 5 bin TL arasında değiştiğini söyleyen Çınar, kuşların fiyatını belirleyen unsurun ise kuşların yapısı, endamı, güzelliği ve taklası olduğunu söyledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
GÖKHAN ÇINAR (@Misafir_9104)
25 Ağustos 2012 Cumartesi 08:10
kuşçuluk bizim işimizdir
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın