KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Aralık 2025 Salı
°C

'İhale Edilmeden, İnşaatına Başlandı' iddiası

DEVA Partisi İl Balkanı Kovalar'dan, Adaklı'da İptal edilen 'Tekstilkent Binası' ihalesi, tekrar ilana çıkmadan ve ihale edilmeden inşaat çalışmaları başladı iddiası.

`İhale Edilmeden, İnşaatına Başlandı` iddiası
18 KASIM 2021 PERŞEMBE 17:54
12
3601
0
AA aa

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, Adaklı ilçesinde yapılması planlanan “Tekstilkent Binası” yapım işinin, ihaleyi alan firmanın yasaklı olmasından dolayı iptal edildiğini belirterek, iptal edilen ihalenin tekrardan ilana çıkmadan ve ihalesi yapılmadan “Tekstilkent Binası” inşaatına başlandığını iddia etti.

 Kendi sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kovalar, “Bingöl/Adaklı İlçe Belediye Başkanlığı tarafından 08 Ekim 2021 tarihinde 1 Adet Tekstilkent Binası yapım işi ihalesine 3 firmanın teklif verdiği ve ihaleyi alan firmanın yasaklı olmasından dolayı 18 Ekim 2021 tarihinde iptal ediliyor.” İfadelerini kullandı.

Yetkililerin açıklama yapmasını beklediklerini söyleyen Kovalar, “İhalenin iptali gerçekleşmiş ve yeniden ilana çıkması beklenirken, İhale yapılmadan Tekstilkent inşaatının başlatılması hangi yasaya dayanmaktadır? Yetkiler tarafından kamuoyuna açıklama yapılmasını bekliyoruz.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.12.2025
12:23
Bingöl`de Mesleki Yarışmalara Selahaddin Eyyubi Damgası
Bingöl'de Mesleki Yarışmalara Selahaddin Eyyubi Damgası
2025–2026 Mesleki Yarışmaları Bingöl il finallerinde Kur'an-ı Kerim, hafızlık, ezan ve hutbe okuma dallarında Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, lise ve ortaokul kategorilerinin tamamında dereceler elde ederek Bingöl'ü bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı.
30.12.2025
12:07
Üç Aylarda Gönül Köprüsü Kuralım
Üç Aylarda Gönül Köprüsü Kuralım
Zorlu kış şartlarında ihtiyaç sahiplerine umut olmak isteyen Bingöl Umut Kervanı Derneği, üç ayların bereketini ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşmak için Bingöl halkını yardımlaşmaya davet etti.
30.12.2025
11:53
AFAD Bingöl`de personel alacak
AFAD Bingöl'de personel alacak
AFAD, Bingöl'de koruma, temizlik ve teknisyen kadroları için personel alımı yapacak. Başvurular 5–12 Ocak tarihleri arasında Kariyer Kapısı üzerinden alınacak.
30.12.2025
11:38
Eşzamanlı DEAŞ operasyonu: 357 örgüt mensubu yakalandı
Eşzamanlı DEAŞ operasyonu: 357 örgüt mensubu yakalandı
DEAŞ terör örgütüne yönelik Bingöl dahil 21 ilde icra edilen eş zamanlı operasyonda 357 örgüt mensubu yakalandı.
29.12.2025
17:51
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz`ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, 30 Aralık 2025 Salı günü bir dizi program ve açılış için Bingöl'e geliyor. Ziyaret kapsamında ödül töreni, okul açılışları ve Kentpark temel atma töreni gerçekleştirilecek.
29.12.2025
17:13
Gözler Hesarek`te! Hafta sonu açılabilir
Gözler Hesarek'te! Hafta sonu açılabilir
Bingöl'de etkisini artıran kar yağışıyla birlikte gözler kentin kış turizmindeki en önemli adresi olan Hesarek Kayak Merkezi'ne çevrildi. Tüm hazırlıkların tamamlandığı tesiste kar kalınlığı 20 santimetreyi aşarken, beklenen yoğun karla birlikte merkezin hafta sonu kapılarını açması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın