KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Şubat 2026 Salı
°C

'İhale Edilmeden, İnşaatına Başlandı' iddiası

DEVA Partisi İl Balkanı Kovalar'dan, Adaklı'da İptal edilen 'Tekstilkent Binası' ihalesi, tekrar ilana çıkmadan ve ihale edilmeden inşaat çalışmaları başladı iddiası.

`İhale Edilmeden, İnşaatına Başlandı` iddiası
18 KASIM 2021 PERŞEMBE 17:54
12
3697
0
AA aa

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, Adaklı ilçesinde yapılması planlanan “Tekstilkent Binası” yapım işinin, ihaleyi alan firmanın yasaklı olmasından dolayı iptal edildiğini belirterek, iptal edilen ihalenin tekrardan ilana çıkmadan ve ihalesi yapılmadan “Tekstilkent Binası” inşaatına başlandığını iddia etti.

 Kendi sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kovalar, “Bingöl/Adaklı İlçe Belediye Başkanlığı tarafından 08 Ekim 2021 tarihinde 1 Adet Tekstilkent Binası yapım işi ihalesine 3 firmanın teklif verdiği ve ihaleyi alan firmanın yasaklı olmasından dolayı 18 Ekim 2021 tarihinde iptal ediliyor.” İfadelerini kullandı.

Yetkililerin açıklama yapmasını beklediklerini söyleyen Kovalar, “İhalenin iptali gerçekleşmiş ve yeniden ilana çıkması beklenirken, İhale yapılmadan Tekstilkent inşaatının başlatılması hangi yasaya dayanmaktadır? Yetkiler tarafından kamuoyuna açıklama yapılmasını bekliyoruz.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.02.2026
00:07
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolu Ekinyolu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.
24.02.2026
00:06
'İslam Düşmanlığınızı Laiklikle Örtemezsiniz'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, bazı meslek odaları ve sendikaların yayımladığı bildiriye sert tepki gösterdi. Kava, 'Laiklik adı altında milletin inancına düşmanlık ediliyor' dedi.
24.02.2026
00:05
'Muhtarlık Makamı Siyasetin Değil Halkın Hizmetindedir'
Bingöl'de muhtarlık kurumunun işleyişine ilişkin değerlendirmesinde, muhtarların asli görevinin halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 'Muhtarlık makamı siyasilerin kölesi değil, milletin hizmetkârı olmalıdır' dedi.
24.02.2026
00:03
Bingöl`de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi öğrencileri, atık yağları sıvı sabuna dönüştürerek hem çevre bilinci kazanıyor hem de okulun temizlik giderlerine katkı sağlıyor.
24.02.2026
00:01
Sülbüs Dağı`nda zorlu kış tırmanışı
Sülbüs Dağı'nda zorlu kış tırmanışı
Dağcılar bir araya gelerek Sülbüs Dağına zorlu kış tırmanışı gerçekleştirdi. Yoğun kar örtüsü ve sert hava koşulları altında ilerleyen sporcular, planlı ve disiplinli bir şekilde hareket ederek zirveye ulaştı.
23.02.2026
03:42
'Kuaförler güzellik salonu gibi çalışamaz ama göz yumuluyor'
Bingöl'de Güzellik Salonu İşletmecisi Necla Gülek, bayan kuaförlerinin yetki alanı dışına çıkarak hizmet verdiğini belirtti ve defalarca yaptığı şikayetlerden dönüş alamadığını vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın