KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ocak 2026 Salı
°C

'İhale Edilmeden, İnşaatına Başlandı' iddiası

DEVA Partisi İl Balkanı Kovalar'dan, Adaklı'da İptal edilen 'Tekstilkent Binası' ihalesi, tekrar ilana çıkmadan ve ihale edilmeden inşaat çalışmaları başladı iddiası.

`İhale Edilmeden, İnşaatına Başlandı` iddiası
18 KASIM 2021 PERŞEMBE 17:54
12
3622
0
AA aa

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, Adaklı ilçesinde yapılması planlanan “Tekstilkent Binası” yapım işinin, ihaleyi alan firmanın yasaklı olmasından dolayı iptal edildiğini belirterek, iptal edilen ihalenin tekrardan ilana çıkmadan ve ihalesi yapılmadan “Tekstilkent Binası” inşaatına başlandığını iddia etti.

 Kendi sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kovalar, “Bingöl/Adaklı İlçe Belediye Başkanlığı tarafından 08 Ekim 2021 tarihinde 1 Adet Tekstilkent Binası yapım işi ihalesine 3 firmanın teklif verdiği ve ihaleyi alan firmanın yasaklı olmasından dolayı 18 Ekim 2021 tarihinde iptal ediliyor.” İfadelerini kullandı.

Yetkililerin açıklama yapmasını beklediklerini söyleyen Kovalar, “İhalenin iptali gerçekleşmiş ve yeniden ilana çıkması beklenirken, İhale yapılmadan Tekstilkent inşaatının başlatılması hangi yasaya dayanmaktadır? Yetkiler tarafından kamuoyuna açıklama yapılmasını bekliyoruz.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj;
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
12.01.2026
15:08
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yayında, hayırsever vatandaşların yoğun desteğiyle 550 bin TL bağış toplandı.
12.01.2026
14:56
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
12.01.2026
14:50
Bingöl`de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de kar ve buzlanmadan dolayı otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
12.01.2026
14:40
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran`daki protestoların başarı şansı var mı?
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran'daki protestoların başarı şansı var mı?
Bingöllü Bürokrat ve Yazar Muhammed Berdibek tarafından kaleme alınan 'Mehdi'den Önce, Devrimden Sonra: İran' eseri gündemdeki yerini korurken Berdibek, canlı yayında günlerdir süren protestoların başarıya ulaşma şansının olup olmadığını değerlendirdi.
11.01.2026
15:55
HÜDAPAR, Genç`teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDAPAR, Genç'teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, ilçe genelinde özellikle öğrenciler, veliler, yaşlılar ve hastaların yaşadığı ulaşım sıkıntılarını belediye meclisine soru önergesiyle taşıdıklarını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın