KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Içinde çoçuk sesi olmayan ev kalmasın

Bingöl Belediyesi ile Malatya Özel Doğufertil Tıp Merkezi işbirliğiyle ‘Aile Kadın Sağlığı ve Üreme” konulu konferans düzenlenecek.

Içinde çoçuk sesi olmayan ev kalmasın
23 KASIM 2007 CUMA 08:56
0
1145
0
AA aa
Dünyada hızla yayılan ‘Tüp Bebek' uygulaması ve gelişen sağlık teknolojilerini halkla buluşturmak için ilk adımını atan Bingöl Belediyesi, Malatya Özel Doğufertil Tıp Merkezi işbirliğiyle ‘Aile Kadın Sağlığı ve Üreme” konulu konferans düzenleyecek.
Yarın saat 12.00'da Bingöl Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek konferansa, konuşmacı olarak Prof. Recai Papuçcu ve Prof, Yücel Karaman katılacak.
Birçok aileyi yakından ilgilendiren bu konferansın herkes tarafından takip edilmesi ve bu sayede bilgi eksikliklerini gidermesi gerektiğini aktaran Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, ‘İçinde çoçuk sesi olmayan ev kalmasın' sloganıyla çıktıkları yolda yapacakları konferansta katılımcılardan 2 aileye ‘yüzde 50 indirimli tüp bebek tedavisi' 20 anne adayına da ‘ücretsiz doğum muayenesi' hediye edileceğini vurguladı.
Sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirilecek bu konferansa tüm Bingöl halkının davetli olduğunu söyleyen Ketenalp: “Bu tür konferanslar dikkate alınmalı, yakından takip edilerek bilgi eksiklikleri giderilmelidir. ‘Tüp Bebek' uygulaması hakkında detaylı bilgiler aktarılacağı gibi sağlık üreme konusu da ciddi bir şekilde ele alınacaktır. Ailelerimize yönelik böylesi bilgilendirici konferanslar düzenlemeye devam edeceğiz. Bizler, bayanlarımızdan gelen her talebi bir emir olarak algılıyor ve bu yönde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Halkımızı bu konferansta görmek istiyoruz” dedi.
 

 



BingolOnline/Bingöl Kent Hab
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın