KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

'Huzurun sekteye uğradığı bölgede, sükûnet hâkimdir'

Siirt Vali Yardımcılığı görevine atanan Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, yayımladığı veda mesajında bölgedeki huzura değinerek, 'Terörün bir zaman çok şiddetlendiği, huzurun sekteye uğradığı bölgede, artık huzur ve sükûnet hâkimdir' dedi.

`Huzurun sekteye uğradığı bölgede, sükûnet hâkimdir`
19 EYLÜL 2011 PAZARTESİ 06:30
0
3413
0
AA aa

Siirt Vali Yardımcılığı görevine atanan Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, kaymakamlık web sitesi üzerinden bir veda mesajı yayınladı.

Veda mesajında Yedisu ilçesini ve Yedisuluları unutmayacağını belirten Pala, bölgedeki huzura da değindi. Pala, “Terörün bir zaman çok şiddetlendiği, huzurun sekteye uğradığı bölgede, artık huzur ve sükûnet hâkimdir” dedi.

Kaymakam Pala veda mesajında şunları söyledi: “Devlet memurluğunun bir cilvesi olarak zaman zaman görev değişimi oluyor. Bizler de görev süremizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Siirt Vali Yardımcılığına atanmam sebebiyle iki yılı aşkın bir süre ile beraber bulunduğum çok değerli Yedisulularla birlikte gönlümce hizmet edememenin üzüntüsü içinde aranızdan ayrılıyorum. Birlikte olduğumuz süre içerisinde pek çok mutluluğu ve zorluğu beraber paylaştık. Terörün bir zaman çok şiddetlendiği, huzurun sekteye uğradığı bölgede; artık huzur ve sükûnet hâkimdir. İnsanlarımız “Emniyet ve Asayiş” yönünden huzura ermişlerdir. Güvenlik güçlerimizin özverili çalışmaları, Devlet hâkimiyetini tesis etmiş, halk huzura kavuşmuştur. Artık herkes daha güzel ve daha iyi şeyler yapmak üzere ellerini sıvamış, hummalı bir çalışma dönemine başlanmıştır.

Yedisu'daki görevim esnasında, başta çok değerli Yedisulular olmak üzere, güvenlik güçlerimizden, Askeri, İdari ve Mahalli Birimlerden ve tüm mesai arkadaşlarımdan gördüğüm fevkalade sıcak ilgi, yakınlık ve yardımlardan dolayı herkese şükranlarımı sunarım. Yedisu ve Yedisulular ile ilgili güzel hatıraları daima yaşatacağımı ifade etmek isterim.

Hizmet yapılırken millet için yapılır. Kimin yaptığı çok önemli değildir. Bizler hepimiz bu gemideyiz ve en güzel şekilde bu gemiyi sevk ve idare ile sorumluyuz. Kimsenin kimseyi övmesi ya da yermesi ile meşgul olmasına gerek yoktur. Önemli olan hizmette yarış içinde olmaktır. Biz de yaptığımız çalışmalarda kimseyi tenkitle uğraşmadık. Sunulan hizmetlerin kalitesinde belli bir devamlılık sağlamak belki de en zor olanıdır, bir hizmeti yapmak kadar onu en iyi şekilde muhafaza etmek çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize sağlık ve mutluluklar dileyerek veda ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
01.07.2026
08:20
Bingöl`de ‘koruyucu aile` çağrısı
Bingöl'de 'koruyucu aile' çağrısı
Bingöl'de Koruyucu Aile Günü'nde farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Yürütülen çalışmalarla koruyucu aile hizmetinin toplumun her kesiminde daha fazla tanınmasını amaçladıklarını belirten Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, daha fazla çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine katkı sağlamayı ve koruyucu aile bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın