KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

'Huzurun sekteye uğradığı bölgede, sükûnet hâkimdir'

Siirt Vali Yardımcılığı görevine atanan Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, yayımladığı veda mesajında bölgedeki huzura değinerek, 'Terörün bir zaman çok şiddetlendiği, huzurun sekteye uğradığı bölgede, artık huzur ve sükûnet hâkimdir' dedi.

`Huzurun sekteye uğradığı bölgede, sükûnet hâkimdir`
19 EYLÜL 2011 PAZARTESİ 06:30
0
2865
0
AA aa

Siirt Vali Yardımcılığı görevine atanan Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, kaymakamlık web sitesi üzerinden bir veda mesajı yayınladı.

Veda mesajında Yedisu ilçesini ve Yedisuluları unutmayacağını belirten Pala, bölgedeki huzura da değindi. Pala, “Terörün bir zaman çok şiddetlendiği, huzurun sekteye uğradığı bölgede, artık huzur ve sükûnet hâkimdir” dedi.

Kaymakam Pala veda mesajında şunları söyledi: “Devlet memurluğunun bir cilvesi olarak zaman zaman görev değişimi oluyor. Bizler de görev süremizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Siirt Vali Yardımcılığına atanmam sebebiyle iki yılı aşkın bir süre ile beraber bulunduğum çok değerli Yedisulularla birlikte gönlümce hizmet edememenin üzüntüsü içinde aranızdan ayrılıyorum. Birlikte olduğumuz süre içerisinde pek çok mutluluğu ve zorluğu beraber paylaştık. Terörün bir zaman çok şiddetlendiği, huzurun sekteye uğradığı bölgede; artık huzur ve sükûnet hâkimdir. İnsanlarımız “Emniyet ve Asayiş” yönünden huzura ermişlerdir. Güvenlik güçlerimizin özverili çalışmaları, Devlet hâkimiyetini tesis etmiş, halk huzura kavuşmuştur. Artık herkes daha güzel ve daha iyi şeyler yapmak üzere ellerini sıvamış, hummalı bir çalışma dönemine başlanmıştır.

Yedisu'daki görevim esnasında, başta çok değerli Yedisulular olmak üzere, güvenlik güçlerimizden, Askeri, İdari ve Mahalli Birimlerden ve tüm mesai arkadaşlarımdan gördüğüm fevkalade sıcak ilgi, yakınlık ve yardımlardan dolayı herkese şükranlarımı sunarım. Yedisu ve Yedisulular ile ilgili güzel hatıraları daima yaşatacağımı ifade etmek isterim.

Hizmet yapılırken millet için yapılır. Kimin yaptığı çok önemli değildir. Bizler hepimiz bu gemideyiz ve en güzel şekilde bu gemiyi sevk ve idare ile sorumluyuz. Kimsenin kimseyi övmesi ya da yermesi ile meşgul olmasına gerek yoktur. Önemli olan hizmette yarış içinde olmaktır. Biz de yaptığımız çalışmalarda kimseyi tenkitle uğraşmadık. Sunulan hizmetlerin kalitesinde belli bir devamlılık sağlamak belki de en zor olanıdır, bir hizmeti yapmak kadar onu en iyi şekilde muhafaza etmek çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize sağlık ve mutluluklar dileyerek veda ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın