KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Şubat 2025 Perşembe
°C

Hürriyet koleji törenle açıldı

Bingöl’ün Simani Mahallesi’nde yapım çalışması tamamlanan Hürriyet Eğitim Kurumları Koleji düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hürriyet koleji törenle açıldı
12 EKİM 2015 PAZARTESİ 03:18
0
6371
0
AA aa

 Törene, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Bingöl Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve öğrenci velileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Hürriyet Okulları Kurucu Müdürü Nizamettin Etdöğer, amaçlarının toplumsal değerlere, farklı kimliklere saygılı, kendi değerleri ve kimliğiyle barışık, sorumluluk sahibi, çalışkan, kendisini ifade edebilen, geçmişini bilen, geleceğe umuyla bakabilen nesiller yetiştirmek olduğunu belirtti.

Sarı ise, “Bingöl'de bir ilki yaşıyoruz. İlimizde lise seviyesinde özel okulumuz yoktu. Hürriyet Eğitim Kurumları'nın, Bingöl'de yatırım yapacağını duyduğumuz zaman sevindik ve şu anda ilimize 5 tane okul kazandırılmış durumda. İlimizin eğitimine hem maddi anlamda hem de manevi anlamda ciddi katkılar sağlayacağını bekliyoruz” dedi.

Törende konuşan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi de, “En önemli husus eğitim kurumlarının Bingöl'e verecekleri eğitim sonucunda buradaki Bingöl halkına sağlayacağı katkılardır. Bingöl'de Belediye Başkanlığı esnasında en fazla dikkatimi çeken ve şu anda yapılmasını en fazla elzem bulduğum konu, insan kalitesinin yükseltilmesidir. Sadece bilgi konusunda değil, ahlaki, manevi değerler konusunu da yükseltilmesini kastediyorum. Bir kez daha Hürriyet Eğitim Kurumunun Bingöl'ümüze, halkımıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Vali Köşger ise, özel sektörün eğitime yatırım yapmasının gerekliliğinden ve öneminden bahsederek şunları söyledi: “Bu okulda öğrencilerin pozitif bilimlerin yanında, çağı yakalayacak, gelecek nesilleri hazırlayacak bir eğitimin yanında, köklerinden kopmadan, geleneğinden, örfünden, kendi değerlerinden kopmadan çağa hazırlanacaklarını anladım. Bundan dolayı Hürriyet Eğitim Kurumlarını tebrik ediyorum. Aynı zamanda bu okul karanlığa, bölgeyi ve ülkeyi kötü noktalara taşımaya çalışanlara, bölgede savaşı dayatanlara, terörü dayatanlara, bölge insanına zulmedenlere karşı bir meydan okumadır. İlköğretimde sınıf ortalamasını 21 öğrenciye, ortaöğretimde 26 öğrenciye düşürdük. Fiziki altyapıyı son derece donanımlı hale getirdik. Kamu sektörü olarak biz bunu yapıyoruz anca özel sektörün bizden bir iki adım önde gitmesi ve bizi yarışta motive etmesi her şeyin üzerinde önem taşıyan bir husustur. Bundan dolayı da bu yatırımı yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çocuklarımızı çok güzel bir ortamda, anasınıfından liseye kadar fiziki altyapısı donanımlı bir ortamda eğitim verecekler, hepsine teşekkür ediyorum. Okulun Bingöl'e, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek okul açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından okulu gezen Vali Köşger, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere okuldan ayrıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.02.2025
17:26
Bingöl`de vergi hasılat denetimleri sürüyor
Bingöl'de vergi hasılat denetimleri sürüyor
Denetimler kapsamında Maliye ekiplerinin birçok işletmede gün boyu takipte olduğunu, gelir ile bayanların karşılaştırıldığını, IBAN konusunda kapsamlı bir inceleme yürüttüklerini aktaran Bingöl Defterdarı Veysel Uçur, denetimlerin detaylarını ve yapılacak işlemleri şöyle özetledi;
27.02.2025
16:31
Bingöl`de dolandırıcılık suçundan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de dolandırıcılık suçundan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, nitelikli dolandırıcılık olayını gerçekleştiren 3 şüpheli yakalandı.
27.02.2025
16:21
12Bingölspor taraftarına tribün yasağı şoku!
12Bingölspor taraftarına tribün yasağı şoku!
Şırnak Petrolspor ile deplasmanda karşılaşacak olan 12 Bingölspor'un taraftarına tribün yasağı getirildi. Karara tepki gösteren Yeşil Beyazlı Kulüp Yönetimi: 'Bu tür yasaklar; futbolun dostluk ve birliktelik ruhuna, seyir zevkine, taraftar haklarına ve futbol tutkunlarının heyecanına zarar vermektedir. Açıkça ifade ediyoruz ki, bu kararı kesinlikle kabul etmiyoruz!'
27.02.2025
14:42
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bir adet tabanca ele geçirildi.
27.02.2025
14:36
Bingöl`de Vergi Haftası etkinlikleri
Bingöl'de Vergi Haftası etkinlikleri
Bingöl'de 36. Vergi Haftası, 'Vergi Güvendir' sloganıyla çeşitli etkinlikler ve bilgilendirme toplantılarıyla kutlandı.
26.02.2025
22:38
Bingöl`de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl'de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'AFAD, Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz İlçe Kaymakamımızın liderliğinde alanda saha taramalarına devam etmektedirler' açıklamasında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın