KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Hulusi bey'den büyük başarı

SBS'de Bingöl genelinde ilk 10'a 7 öğrencisini yerleştirmeyi başaran Bingöl Özel Hulusi Bey İlköğretim Okulu, mezun olan 38 öğrencisinden 12'sini Fen Liselerine yerleştirdi...

Hulusi bey`den büyük başarı
29 TEMMUZ 2009 ÇARŞAMBA 11:21
0
1631
0
AA aa
Her yıl eğitimdeki başarı çizgisini daha da yükselten Bingöl Özel Hulusi Bey İlköğretim Okulu, 2009 Seviye Belirleme Sınavı'nda da (SBS) aynı performansı gösterdi.

Bu yıl mezun olan 38 öğrencisinden 12'si Fen Liselerini kazandırma başarısını gösteren Hulusi Bey Okulu'nun bir öğrencisi de Türkiye'nin en önde gelen Fen Liselerinden biri olan İstanbul Atatürk Fen Lisesi'ne yerleşti.

Okulun SBS'de gösterdiği başarıyı değerlendiren Okul Müdürü Muhittin Altınbaş, “Eğitim yılı başından beri öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çok çalıştılar. Başaracaklarına inandılar ve başardılar. Bu başarı onlara ait, hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Altınbaş, bir öğrencilerinin Türkiye'nin en prestijli okullarından birine yerleştiğini belirterek; “Bingöl Birincisi olan öğrencimiz Muhammed Alperen Çakan, İstanbul Atatürk Fen Lisesi'ne yerleşti. 12 öğrencimiz Fen Lisesi, 7 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi, 12 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 3 öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesi ve 2 öğrencimiz Kız Anadolu Meslek Lisesi'ne yerleşti. Yani mezun ettiğimiz 38 öğrencimizden 36 tanesi iyi okullara yerleşti. Bingöl'ün eğitimdeki başarısını üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.


Bingol Kent Haber/Bingol Medya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın