KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ocak 2026 Perşembe
°C

Hırsızlık için diyarbakır'dan bingöl'e geldiler

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile yaptıkları ortak çalışmalarda, Diyarbakır'dan Bingöl'e hırsızlık yapmak için geldikleri tespit edilen 5 kişi yakalandı.

Hırsızlık için diyarbakır`dan bingöl`e geldiler
20 EKİM 2005 PERŞEMBE 14:01
0
2762
0
AA aa
Konu ile ilgili Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 15 Ekim 2005 tarihinde Uydukent mahallesi TOKİ konutlarında meydana gelen hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen E.T, K.K, S.T, M.E ve G.Y'nin 21 plakalı bir oto ile birlikte, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile yapılan ortak çalışmada yakalandıkları bildirildi.

Açıklamada, mahkemeden alınan arama kararı doğrultusunda araç içinde yapılan aramada, kapı kilitlerini kırmada kullanılan 2 adet anahtar, 4 adet tornavida, 1 adet fotoğraf makinesinin ele geçirildiği, ayrıca müşteki N.A'ya ait olan 2 adet metalik sigara tablalığı, 1 adet cep telefonu ara kablosu, 4 adet pilot kalem, 1 adet polis marka güneş gözlüğü, 3 adet traş bıçağı jileti, 1 adet çakmak, 1 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet gümüş bisturi sapı, neşterleri ve şarjörü, 2 adet My Cep sim kartı, 1 adet el dürbünü ve 1 adet video kasetinin zapt edildiği belirtildi. Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yakalanan 5 şahsın yapılan G.B.T sorgusunda daha öncede hırsızlık olayına karıştıklarının tespit edildiği belirtilen açıklamada, şahısların hırsızlık yapmak amacıyla Diyarbakır'dan Bingöl'e geldiklerinin tespit edildiği ve olayda kullanılan otoya mahkeme kararıyla el konulduğu açıklandı. Şahısların çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bingöl E Tipi Ceza ve Tutukevi'ne konuldukları bildirildi.

Açıklamada; “Bingöl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için çalışmalarına büyük bir özveri ve hassasiyet ile devam etmekte olup, vatandaşlarımızın da kendi can ve mal güvenliği için; evlerinden çıktıkları zaman kapılarını kilitlemelerini, pencerelerini kapatmalarını, akşamları evde bir ışığın devamlı olarak açık bırakılmasını, apartmanda oturmayan veya aynı mahalleden olmayan vatandaşlara karşı daha duyarlı olmalarını ve şüpheli bir durum olduğunda hemen ücretsiz 155 polis imdatı aramalarını, para ve ziynet eşyalarını yatak odalarında saklamamalarını önermektedir.” denildi.

HABER
BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ
www.bingolunsesi.net

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.01.2026
15:09
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray`ı Anarken
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray'ı Anarken
Folklorun ustası, Zazaca türkülerimizin hafızası ve Bingöl'ün yaşayan arşivi; aramızdan ayrılsa da izi, sesi ve nefesi bu topraklarda yaşamaya devam ediyor.
21.01.2026
14:53
Vali Çelik göreve başladı:
Vali Çelik göreve başladı: 'Birlikte çalışıp birlikte başaracağız
Niğde Valiliği'nden Bingöl Valiliği görevine atanan Cahit Çelik, kente gelerek görevine resmen başladı. Valilikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Bingöl'ün yeni valisi Çelik; 'Bingöl'e hizmet edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız' dedi.
21.01.2026
14:04
Bingöl Üniversitesi`nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Bingöl Üniversitesi'nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Rektör Çelik, Bingöl Üniversitesi'ni Webometrics sıralamasında 750–1000 bandına taşımayı hedeflediklerini, bu yükselişin ise kararlılıkla uygulanan yeni nesil üniversite vizyonunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.
21.01.2026
13:40
Bingöl`de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de günlerdir etkili olan yoğun kar yağışının durmasının ardından kent genelinde ekipler, kar temizleme çalışmalarını hızlandırdı.
21.01.2026
13:28
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bayraktar; 'Basın emekçilerinin sağlık alanında avantajlı hizmetler almasına katkı sunmak, Bingöl Basın Konseyi olarak en değerli sorumluluklarımızdan biridir. DEVA Diş Kliniği ile yapılan bu iş birliğinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın