KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Hırsızlık için diyarbakır'dan bingöl'e geldiler

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile yaptıkları ortak çalışmalarda, Diyarbakır'dan Bingöl'e hırsızlık yapmak için geldikleri tespit edilen 5 kişi yakalandı.

Hırsızlık için diyarbakır`dan bingöl`e geldiler
20 EKİM 2005 PERŞEMBE 14:01
0
2758
0
AA aa
Konu ile ilgili Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 15 Ekim 2005 tarihinde Uydukent mahallesi TOKİ konutlarında meydana gelen hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen E.T, K.K, S.T, M.E ve G.Y'nin 21 plakalı bir oto ile birlikte, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile yapılan ortak çalışmada yakalandıkları bildirildi.

Açıklamada, mahkemeden alınan arama kararı doğrultusunda araç içinde yapılan aramada, kapı kilitlerini kırmada kullanılan 2 adet anahtar, 4 adet tornavida, 1 adet fotoğraf makinesinin ele geçirildiği, ayrıca müşteki N.A'ya ait olan 2 adet metalik sigara tablalığı, 1 adet cep telefonu ara kablosu, 4 adet pilot kalem, 1 adet polis marka güneş gözlüğü, 3 adet traş bıçağı jileti, 1 adet çakmak, 1 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet gümüş bisturi sapı, neşterleri ve şarjörü, 2 adet My Cep sim kartı, 1 adet el dürbünü ve 1 adet video kasetinin zapt edildiği belirtildi. Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yakalanan 5 şahsın yapılan G.B.T sorgusunda daha öncede hırsızlık olayına karıştıklarının tespit edildiği belirtilen açıklamada, şahısların hırsızlık yapmak amacıyla Diyarbakır'dan Bingöl'e geldiklerinin tespit edildiği ve olayda kullanılan otoya mahkeme kararıyla el konulduğu açıklandı. Şahısların çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bingöl E Tipi Ceza ve Tutukevi'ne konuldukları bildirildi.

Açıklamada; “Bingöl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için çalışmalarına büyük bir özveri ve hassasiyet ile devam etmekte olup, vatandaşlarımızın da kendi can ve mal güvenliği için; evlerinden çıktıkları zaman kapılarını kilitlemelerini, pencerelerini kapatmalarını, akşamları evde bir ışığın devamlı olarak açık bırakılmasını, apartmanda oturmayan veya aynı mahalleden olmayan vatandaşlara karşı daha duyarlı olmalarını ve şüpheli bir durum olduğunda hemen ücretsiz 155 polis imdatı aramalarını, para ve ziynet eşyalarını yatak odalarında saklamamalarını önermektedir.” denildi.

HABER
BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ
www.bingolunsesi.net

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
16.01.2026
13:59
Bingöl`de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de yarıyıl tatiliyle birlikte 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı. Vali Usta, karne töreni programına katıldığı okulda uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrenciye madalya ve hediyelerini de takdim etti.
15.01.2026
22:33
Vali Usta;
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta`dan Bingöl`e Duygusal Veda
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek`te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın