KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2026 Salı
°C

Hırsızlık için diyarbakır'dan bingöl'e geldiler

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile yaptıkları ortak çalışmalarda, Diyarbakır'dan Bingöl'e hırsızlık yapmak için geldikleri tespit edilen 5 kişi yakalandı.

Hırsızlık için diyarbakır`dan bingöl`e geldiler
20 EKİM 2005 PERŞEMBE 14:01
0
2944
0
AA aa
Konu ile ilgili Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 15 Ekim 2005 tarihinde Uydukent mahallesi TOKİ konutlarında meydana gelen hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen E.T, K.K, S.T, M.E ve G.Y'nin 21 plakalı bir oto ile birlikte, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile yapılan ortak çalışmada yakalandıkları bildirildi.

Açıklamada, mahkemeden alınan arama kararı doğrultusunda araç içinde yapılan aramada, kapı kilitlerini kırmada kullanılan 2 adet anahtar, 4 adet tornavida, 1 adet fotoğraf makinesinin ele geçirildiği, ayrıca müşteki N.A'ya ait olan 2 adet metalik sigara tablalığı, 1 adet cep telefonu ara kablosu, 4 adet pilot kalem, 1 adet polis marka güneş gözlüğü, 3 adet traş bıçağı jileti, 1 adet çakmak, 1 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet gümüş bisturi sapı, neşterleri ve şarjörü, 2 adet My Cep sim kartı, 1 adet el dürbünü ve 1 adet video kasetinin zapt edildiği belirtildi. Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yakalanan 5 şahsın yapılan G.B.T sorgusunda daha öncede hırsızlık olayına karıştıklarının tespit edildiği belirtilen açıklamada, şahısların hırsızlık yapmak amacıyla Diyarbakır'dan Bingöl'e geldiklerinin tespit edildiği ve olayda kullanılan otoya mahkeme kararıyla el konulduğu açıklandı. Şahısların çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bingöl E Tipi Ceza ve Tutukevi'ne konuldukları bildirildi.

Açıklamada; “Bingöl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için çalışmalarına büyük bir özveri ve hassasiyet ile devam etmekte olup, vatandaşlarımızın da kendi can ve mal güvenliği için; evlerinden çıktıkları zaman kapılarını kilitlemelerini, pencerelerini kapatmalarını, akşamları evde bir ışığın devamlı olarak açık bırakılmasını, apartmanda oturmayan veya aynı mahalleden olmayan vatandaşlara karşı daha duyarlı olmalarını ve şüpheli bir durum olduğunda hemen ücretsiz 155 polis imdatı aramalarını, para ve ziynet eşyalarını yatak odalarında saklamamalarını önermektedir.” denildi.

HABER
BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ
www.bingolunsesi.net

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.05.2026
00:52
Bingöl`de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
05.05.2026
00:51
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası`na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri'nde gerçekleştirilecek yarışlarla sporseverleri buluşturacak.
05.05.2026
00:50
Bingöl`de korkutan yangın! 13 kişi dumandan etkilendi
Bingöl'de korkutan yangın! 13 kişi dumandan etkilendi
Bingöl'de bodrum katta çıkan yangın sonrasında dumanlar binayı sararken, 13 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 5 kişi olay yerinde tedavi edilirken 8 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
05.05.2026
00:44
Sağlık Bakanı Yardımcısı duyurdu: Sigara kimlikle satılacak
Sağlık Bakanı Yardımcısı duyurdu: Sigara kimlikle satılacak
Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şuayıp Birinci, Türkiye'de de Japonya gibi kimlikle sigara satılması yönünde çalışmalarının olduğunu açıkladı. Birinci, 'Japonlar artık sigarayı kimlikle veriyor insanlara. Bizim de planlarımızdan birisi bu' diye konuştu.
05.05.2026
00:43
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak
Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.
04.05.2026
12:39
Anşin:
Anşin: 'Enflasyon Düşmüyor, Maaşlar Eriyor'
Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerine ilişkin yaptığı açıklamada, memur ve emeklilerin alım gücünün hızla düştüğünü belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın