KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Eylül 2026 Çarşamba
°C

Hırsızlık için diyarbakır'dan bingöl'e geldiler

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile yaptıkları ortak çalışmalarda, Diyarbakır'dan Bingöl'e hırsızlık yapmak için geldikleri tespit edilen 5 kişi yakalandı.

Hırsızlık için diyarbakır`dan bingöl`e geldiler
20 EKİM 2005 PERŞEMBE 14:01
0
3301
0
AA aa
Konu ile ilgili Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 15 Ekim 2005 tarihinde Uydukent mahallesi TOKİ konutlarında meydana gelen hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen E.T, K.K, S.T, M.E ve G.Y'nin 21 plakalı bir oto ile birlikte, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile yapılan ortak çalışmada yakalandıkları bildirildi.

Açıklamada, mahkemeden alınan arama kararı doğrultusunda araç içinde yapılan aramada, kapı kilitlerini kırmada kullanılan 2 adet anahtar, 4 adet tornavida, 1 adet fotoğraf makinesinin ele geçirildiği, ayrıca müşteki N.A'ya ait olan 2 adet metalik sigara tablalığı, 1 adet cep telefonu ara kablosu, 4 adet pilot kalem, 1 adet polis marka güneş gözlüğü, 3 adet traş bıçağı jileti, 1 adet çakmak, 1 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet gümüş bisturi sapı, neşterleri ve şarjörü, 2 adet My Cep sim kartı, 1 adet el dürbünü ve 1 adet video kasetinin zapt edildiği belirtildi. Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yakalanan 5 şahsın yapılan G.B.T sorgusunda daha öncede hırsızlık olayına karıştıklarının tespit edildiği belirtilen açıklamada, şahısların hırsızlık yapmak amacıyla Diyarbakır'dan Bingöl'e geldiklerinin tespit edildiği ve olayda kullanılan otoya mahkeme kararıyla el konulduğu açıklandı. Şahısların çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bingöl E Tipi Ceza ve Tutukevi'ne konuldukları bildirildi.

Açıklamada; “Bingöl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için çalışmalarına büyük bir özveri ve hassasiyet ile devam etmekte olup, vatandaşlarımızın da kendi can ve mal güvenliği için; evlerinden çıktıkları zaman kapılarını kilitlemelerini, pencerelerini kapatmalarını, akşamları evde bir ışığın devamlı olarak açık bırakılmasını, apartmanda oturmayan veya aynı mahalleden olmayan vatandaşlara karşı daha duyarlı olmalarını ve şüpheli bir durum olduğunda hemen ücretsiz 155 polis imdatı aramalarını, para ve ziynet eşyalarını yatak odalarında saklamamalarını önermektedir.” denildi.

HABER
BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ
www.bingolunsesi.net

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.09.2026
02:14
Bingöl`de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl'de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı. Protokol dışında şartsız olarak belediyeye devredilen 20 dönümlük alanda çalışmalar başlarken, alanın üçte ikisinin yeşil ve sosyal alanlardan oluşacağı proje, Bingöl Cumhuriyet tarihinin en büyük şehir dönüşümlerinden biri olacak.
02.09.2026
02:13
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü`nde
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü'nde
Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan İl Özel İdaresi Asfalt Plenti ilk üretimini gerçekleştirirken, yeni finişerle sıcak asfalt seriminin ilk adresi Garip Köyü oldu. Finişerin başına geçen Vali Cahit Çelik, 4 kilometrelik yolda yapılacak çalışmayı başlattı.
02.09.2026
02:11
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu. Uluslararası hakemli European Food Research and Technology dergisinde yayımlanan araştırmada Bingöl Balının bileşimi, antioksidan kapasitesi ve biyolojik aktiviteleri kapsamlı şekilde incelendi.
02.09.2026
02:10
Bingöl`de çiftçiler için ÇKS mesaisi başladı!
Bingöl'de çiftçiler için ÇKS mesaisi başladı!
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyor.
02.09.2026
02:09
Yeni hastane inşaatında çalışmalar sürüyor
Yeni hastane inşaatında çalışmalar sürüyor
Bingöl Devlet Hastanesi'nin yapımı devam eden yeni hizmet binasında çalışmaların hızlandırılması ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için incelemelerde bulunuldu. Yeni binanın Bingöl'e modern ve nitelikli bir sağlık altyapısı kazandırması hedefleniyor.
02.09.2026
02:08
Bingöl`de jandarmadan kapsamlı güvenlik operasyonu!
Bingöl'de jandarmadan kapsamlı güvenlik operasyonu!
Jandarma ekiplerinin kent genelinde yürüttüğü çalışmalarda 25 olaya müdahale edilirken, binlerce kök kenevir/skunk bitkisi ile uyuşturucu maddelerin yanı sıra çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Aranan 2 kişi de yakalanarak tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın