KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2026 Cuma
°C

Hif hakem kursu açılacak

Başvuruların Türkiye Futbol Federasyonu sitesinden yapılacağının bildirildiği açıklamada, istenen belgeler de şöyle sıralandı:

Hif hakem kursu açılacak
27 ŞUBAT 2013 ÇARŞAMBA 06:00
0
3442
0
AA aa

Bingöl İl Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Futbol Hakemliği için ilk adım olan HİF Hakemliği'ne başvuruların başladığı belirtildi.

Gösterilecek performans ve ilgiye göre Amatör Liglerde, Profesyonel Liglerde görev alma şansı bulunacağı gibi, FIFA Hakemliğine dahi ulaşma şansının bulunduğunun vurgulandığı açıklamada, başvuruların; HİF Hakemliği Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi web sayfasındaki (www.tff.org) HERKESiçinFUTBOL Hakemliği Başvuru Sistemi'ne girilerek yöneltilen bilgilerin eksiksiz olarak doldurulması gerektiği kaydedildi.

Açıklamada; “Öncelikle http://www.tff.org/ sitemizi ziyaret ediyorsunuz. HERKESiçinFUTBOL Hakemliği Başvuru Sistemi'ne girip size yöneltilen kişisel bilgilerinizi eksiksiz dolduruyorsunuz. En son olarak sizi Garanti Bankası ekranından on-line olarak Kredi Kartından 5 TL TFF hesabına ödeme yapmaya yönlendirileceksiniz, onu da yaptıktan sonra TFF sistemine kaydedilecek ve ilimizde plan dâhilinde açılacak olan kursları beklemelisiniz” denildi.

Kursa alınıp başarı gösteren adaylardan istenecek belgeler ise şöyle sıralandı;

1- Sağlık Kurumundan hakemlik yapabileceğine ilişkin sağlık raporu almak,
2- En az 15, en çok 55 yaşında olmak,
3- Savcılıktan adli sicil bilgilerini gösterir belge almak,
4- 18 yaşından küçükler için kaza-i rüşt veya anne ve baba muvafakatini almış olmak

Ayrıca; Bingöl İl Hakem Kurulu'nun 0533 725 10 37 ve 0505 562 37 99 nolu telefonlarından bilgi edinebilirsiniz. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
14.05.2026
13:24
Valilik emri yayımlandı! Bingöl`de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Valilik emri yayımlandı! Bingöl'de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Bingöl Valiliği, ruhsatsız ve ruhsata aykırı yapılaşmaların önlenmesine yönelik kapsamlı bir genel emir yayımladı. Bingöl Valisi Cahit Çelik imzasıyla yayımlanan '2026/1 Sayılı Genel Emir' kapsamında, özellikle köyler, yaylalar, meralar ve belediye sınırları dışındaki alanlarda kaçak yapılaşmaya karşı sıkı tedbirler alınacağı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın