KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Eylül 2024 Cuma
°C

Hedefimiz belli: 367 milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Medya Başkanı Bayram Keskin, hedeflerinin 367 milletvekili olduğunu bildirdi.

Hedefimiz belli: 367 milletvekili
15 NİSAN 2011 CUMA 08:58
0
3090
3
AA aa

AK Parti Medya Başkanı Bayram Keskin, yaptığı yazılı açıklamada “hedefimiz belli; daha spesifik, daha rasyonel ve daha aktif bir çalışma örneğini sergileyerek ülkemizin kalkınmasına önemli bir ivme kazandırmaktır” dedi. 

“Halkımız partimize inandığı gibi içten de bağlıdır”
“Halkımız partimize inandığı gibi içten de bağlıdır” diyen Keskin, “Kamu yatırımlarını ve sosyal devlet politikasını uygulamakta partimizin izlediği strateji ve adalet, bugünlere gelmemizde en önemli etkendir. Özellikle ilimizde kamu yatırımları alanında (eğitim, sağlık, ulaşım, bayındırlık) yapılan çalışmaların hepsi birer eser değil, şaheserdir. Yatırımların doğru yer ve zamanda yapılmasında gösterilen özverili çalışmalar ve denetimler bugünlere gelmemizde en önemli faktörlerden biridir” ifadelerini kullandı.

Hedef 367 Milletvekilli
Hedeflerinin 367 milletvekili olduğunu kaydeden Keskin, “Türkiye genelinde hedefimiz asgari yüzde 45, azami yüzde 51 bandında bir oy alarak sivil bir anayasayı hayata geçirmektir. Genel merkezimizin aday belirlemede özellikle hukukçulara ağırlık vermesi, bunun en bariz örneğidir. 12 Haziran genel seçimlerinde halkımızın taleplerini göz önünde bulundurarak seçimlerden daha güçlü bir kadroyla çıkmayı hedeflemekteyiz” diye konuştu.

2023 için çalışıyoruz
Dünyanın 10. büyük ekonomisine sahip olmak için güçlü bir kadroyla yola çıktıklarını belirten Keskin, “2023'te temelli sağlam, bütün eksikleri tamamlanmış, uzun vadede yere sağlam basan spekülasyonlara kapalı, dışa uyumlu bir ekonomi modeli için çalışıyoruz.
Daha düne kadar dışa bağımlı olarak para ihtiyacını karşılayan ve dış borçlarıyla başa çıkamayan bir ülke olmaktan çıkıp; Asya'da, Avrupa da, Afrika'da ve dünyanın her yerinde söz sahibi olmanın verdiği ciddiyetle yolumuza devam ediyoruz. Etrafımızda olup bitenlere karşı sağırız ancak, duyarsız olmadığımız gibi, gerekli tedbirleri de almaktan geri kalmıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Partimiz gelecek 10 yıl üzerinde çalışıyor
Partilerinin gelecek 10 yıl üzerinde çalıştığını söyleyen Keskin, “Karayolları ve demir yolları ağı ile donatılmış, hava ulaşımında gerekli tüm donanımları tamamlanmış, ekonomisi sağlam temellere dayandırılmış belli ölçütlere göre stabilize edilmiş bir ülke sevdasıyla yaşıyoruz. Her yönüyle alt ve üstyapısı bitmiş, zaruri ihtiyaçları minimize edilmiş bir ülke olmak için çalışıyoruz. Her AK Partilinin hedefinde bu vardır ve devam da edecektir” diye ifade etti.


İşsizlikle mücadele eylem planında ciddi çalışmalar yapıyoruz
Keskin, “İşsizlik oranını enflasyon da olduğu gibi tek haneli bir rakama indirgemek için AK Parti'nin kurmayları çeşitli istihdam alanları üzerinde çalışmaktadırlar. Yine çeşitli fonlarda biriken paraların işsizlikle mücadelede kullanılmak üzere bu yönde kanalize etmek için kafa yormaktadırlar. Muhaliflerimiz laf yetiştirmek için muhalefet yaparken, partimiz daha istikrarlı ve güçlü bir ekonomiye sahip bir Türkiye'nin temellerini oluşturmak için çalışmalar yapıyor. Kimileri çalışmalarımızı eleştirmek ve haksız yere çekiştirmek için çaba sarf ederken biz yolumuza devam ediyoruz. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ali er (@Misafir_3488)
15 Nisan 2011 Cuma 22:06
ZAMANIN BİRİNDE BİR KÖYDEN GELİN ALMAYA GİTMİŞLER.GELİN ATIN SIRTINDA DAMADIN KÖYÜNE DOĞRU GELİYORLARKEN; KÖYÜN TEPESİNE VARMIŞLAR. TABİ ATIN GEMİ KAYIN BABANIN ELİNDE OLDUĞU İÇİN, GELİN TEPEDEN KÖYE BAKMIŞ VE BABA, BABA, BU KÖYÜNÜZ O KADAR GÜZEL Kİ, İNSANIN BEŞ AYLIK DOĞURASI GELİR. DEMİŞ. KAYIN BABA MANZARAYI ÇAKMIŞ, KIZIM BUNU DOKUZ AYA TAMAMLA ,BUNDAN SONRA İSTERSEN ÜÇ AYLIK DOĞUR DEMİŞ.
genco12 (@Misafir_3463)
15 Nisan 2011 Cuma 11:54
inşallah hep birlikte güzel günlere
arko (@Misafir_3448)
15 Nisan 2011 Cuma 11:25
Sen bu Bingöl adaylarıyla mevcut sayını koru yeter. Bırak Türkiye genelindeki 367 sayısını. Yani bu Bingöl listesini CHP, BDP, MHP yapsa bu kadar yapamazlardı.
19.09.2024
14:31
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.
19.09.2024
12:06
Bingöl`de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl'de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 3 aylık teknik ve projeli bir takip sonucu düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Tarihi eser ve uyuşturucu el geçirilen operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 6'sı tutuklandı, bir kişiye ev hapsi verildi.
19.09.2024
11:42
SÜTAŞ`tan Bingöl Üniversitesi`ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
SÜTAŞ'tan Bingöl Üniversitesi'ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
Ziyaret sırasında, Yeni Nesil Üniversite Vizyonu çerçevesinde tarım ve hayvancılık alanında silikon vadisinin kurulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
19.09.2024
11:14
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan halkın şikayetlerini bizzat milletvekillerinden dinleyecek. Erdoğan yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle bir araya gelecek ve saha raporları isteyecek.
18.09.2024
17:41
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 40 personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarih ve koşulları ise şöyle;
18.09.2024
17:24
Erbakan:
Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir'
Bingöl'ün Genç İlçesi'ne gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir. Millî Görüş belediyesinde zaten seçimde de söylediğimiz gibi, ahlaklı belediyecilikte rüşvet, yolsuzluk ve suiistimal olmaz. Bunların hepsi Allah'ın izniyle tarihe karışmıştır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın