HTSPOR.COM
Ligde 5. haftaya kadar aradığını bulamamış olan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne de Porto ile deplasmanda yaptığı ilk maçı 3-1 kaybederek başladı. Hem Avrupa hem de ligde kendine gelmeye çalışan Fenerbahçe Devler Ligi'ndeki ikinci maçında evi Şükrü Saracoğlu'nda Dinamo Kiev'i konuk ediyor.
Salı gecesi saat 21:45'te Kadıköy'de oynanacak bu önemli maç
-FENERBAHÇE'DE HEDEF 3 PUAN-
Fenerbahçe Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Salı gecesi Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı karşısında 3 puan almayı hedefliyor.
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon grupta kendi sahasındaki ilk maçına çıkacak olan sarı-lacivertliler, taraftarların da desteği ile karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Dinamo Kiev maçı öncesinde sarı lacivertlilerde sakatlığı bulunan Semih ile Josico karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan Edu'nun, yarınki maçta savunmadaki yerini alması bekleniyor.
Fenerbahçe'nin maça şu muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Emre, Maldonado, Uğur, Alex, Guiza
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Avusturyalı hakem Thomas Einwaller yönetecek.
Haberturk