KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2026 Pazar
°C

Hant: bakanlık bingöl'e hayırlı olsun

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant, geçtiğimiz hafta yapılan kabine değişikliği ile Devlet Bakanlığı görevine getirilen Cevdet Yılmaz'ı tebrik edip, başarı dileklerinde bulundu...

Hant: bakanlık bingöl`e hayırlı olsun
08 MAYIS 2009 CUMA 08:22
0
1322
0
AA aa
Sağlık-Sen Bingöl Şbe Başkanı Nedim Hant yaptığı basın açıklamasında, yeni kabine değişikliğiyle Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın Devlet Bakanlığı görevine getirilmesini sevinçle karşıladıklarını belirterek, Bingöl tarihinde ilk defa bir bakanlık verilmesinin son derece olumlu bir gelişme olduğunu kaydetti.
Hant: “1936 yılında il olan Bingöl'ümüze tarihinde ilk kez Bakanlık verilmiştir. Halkımız Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurulduğu günden bugüne kadar yalnız bırakmamış, olumlu tepkileri ve oyları ile sürekli destek vermiştir. Halkımızın yüksek teveccühüne Sayın Başbakanımız sessiz kalmamış, bilgi donanımı, okul ve iş hayatındaki başarıları ile Bakanlık makamını hak eden Sayın Cevdet Yılmaz'ı kabineye almıştır. Her bakımdan hizmete susamış olan Bingöl'ümüzün kalkınması, modern şehir görünümüne bürünmesi, dahası kapalı talihinin açılması açısından bu Bakanlık çok önemli bir fırsat olmakla birlikte Sayın Bakanımıza da çok önemli işler düşmektedir. Dışarıda ülkemizi verilen görevlerin yanı sıra ilimizde de çözüm bekleyen problemlerin bir an evvel çözüme kavuşturulması görevi de Sayın Bakanımıza tevdi edilmiştir. Sayın Bakanımızın da kendisine tevdi edilen bu görevleri başarıyla yerine getireceği, çözüm bekleyen sorunları ivedilikle çözeceği konusunda da şüphemiz yoktur” diye konuştu.
“Acil çözüm bekleyen yatırımlar var”
Bingöl'e yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi veren Hant, konuşmasına şöyle devam etti: “Havaalanının sonuçlandırılması, Bingöl – Diyarbakır, Bingöl – Muş, Bingöl – Erzurum duble yollarının yapımının sağlanması ve bitirilmesi, ilimizdeki barajların yapımına başlanması ya da bitirilmesi, şehrin modern bir görünüme kavuşturulması, turizme kazandırılabilecek yerlerin turizme kazandırılması, belediyecilik hizmetlerinin hızlandırılması gibi yapılması gereken işlerimiz bulunmaktadır. Yine sağlık alanında Adaklı Gün Hastanesi, Genç Devlet Hastanesi bir türlü yapılamamış, halen kirada sağlık birimleri bulunmaktadır. İlimizdeki bu ve diğer tüm problemlerin çözülmesi bakımından Sayın Cevdet Yılmaz'ın Bakanlığı önem arz etmekle birlikte yıllarca hizmetten yoksun kalan halkımızda da umuda dönüşmüştür. Bingöl Sağlık-Sen olarak Sayın Cevdet Yılmaz Bey'in Bakan olması Bingöl'ümüzün çehresini hızla yenileyeceğine, var olan problemlerin ivedilikle çözüleceğine, kurumların yönetiminin ehil kişilere verileceğine inanıyoruz.”

bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın