KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Halkın tercihi sandıklara yansısın

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, 'Sandık günü tek arzumuz halkımızın iradesinin, tercihinin özgür bir seçimde sandıklara yansımasıdır. Halkımızın vereceği bütün kararlar başımızın, gözümüzün üstündedir ' dedi.

Halkın tercihi sandıklara yansısın
11 HAZİRAN 2011 CUMARTESİ 00:01
0
1925
0
AA aa

 

Bingöl'de seçim çalışmalarını sürdüren Bakan Yılmaz, Belediye Sebze Hali ile şehirler arası otogar esnafının sorunlarını dinledi.
Bakan Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, 12 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimlerinin huzur içinde geçmesini temenni ettiklerini söyledi.
Uzun bir süredir Bingöl'de bulunduğunu belirten Yılmaz, bu süre içinde değişik bölgelerde, değişik kesimlerle görüşmeler yaptıklarını ifade etti.
Vatandaşın vereceği karara saygı göstereceklerini vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu: "Her zaman olduğu gibi huzur içinde bir seçim yaşanmasını temenni ediyorum. Sandık günü tek arzumuz halkımızın iradesinin, tercihinin özgür bir seçimde sandıklara yansımasıdır. Halkımızın vereceği bütün kararlar başımızın, gözümüzün üstündedir. Hepsine saygı duyarız. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun bütün insanlarımız bizim kardeşimizdir. Bizim bir fark göz etmemiz söz konusu olamaz. "
Seçim öncesi yapılan bütün anket ve çalışmalarda AK Parti'nin tekrar güçlü bir şekilde iktidar yoluna devam edeceğinin anlaşıldığını söyleyen Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:  "Biz inanıyoruz ki gerek demokrasi anlamında, gerekse hak hukuk, insanlarımızın haklarının gelişmesi, kalkınma ve gelişme, refah ve işsizliğin azaltılması anlamında, nereden bakarsanız bakın AK Parti bu memlekete en uygun partidir. Türkiye'de güçlü bir şekilde iktidarımızın devam edeceği belli. Biz Bingöllünün de bu iktidarda güçlü bir şekilde yerini almasını istiyoruz. Bingöl'ün, gençlerimizin, çoluk çocuğumuzun geleceği adına iktidar içinde güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bingöl'ün çıtası çok yüksek. Bu çıtanın düşürülmemesini arzu ediyoruz. Bingöl isim yapmış, siyasette neredeyse marka olmuş bir şehir. Biz elimizden gelen tüm gayreti son dakikaya kadar sarf edeceğiz. Karar milletin, takdir Allah'ındır. Sonuç ne olursa olsun milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. "
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın