KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Halk sağlığı: etkinlik süresi 2 saat

Halk Sağlığı Müdürlüğü, dün Genç Caddesi üzerinde “Sağlıklı Beslenelim, Hareket Edelim, Huzurlu Yaşayalım” sloganıyla kurulan ve kısa sürede kaldırılan standa yönelik yaptığı açıklamada, program dâhilinde etkinlik süresinin 2 saat olduğunu bildirdi.

Halk sağlığı: etkinlik süresi 2 saat
11 EYLÜL 2014 PERŞEMBE 14:07
0
2715
0
AA aa

 Bingöl Halk Sağlığı Müdürlüğü, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında dün “Sağlıklı Beslenelim, Hareket Edelim, Huzurlu Yaşayalım” teması çerçevesinde Genç Caddesi, Toplum Sağlığı Merkezi önünde stand kurdu.
Boy kilo ölçümünün yapıldığı, Diyabet (şeker) hastalığı, fiziksel aktivitenin önemi, düzenli fiziksel aktivite, hareketli yaşam, obezite, anne sütünün önemi, emzirme ve kanserde erken teşhisin önemi hakkında vatandaşlara bilgilendirici broşürlerin dağıtıldığı stand, kısa sürede kaldırılınca yerel basına haber oldu.
Haberler üzerine yazılı basın açıklaması yapan Halk Sağlığı Müdürlüğü, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası programı dahilindeki stand etkinliğinin 2 saat olduğunu bildirdi.
Programın aynı gün 14.00, 15.00 saatleri arasında Merkez Aşağıköy'de eğitimle devam ettiği ifade edilen açıklamada, hafta kapsamında yapılacak etkinlikler şöyle sıralandı: “12 Eylül 2014 saat 16.00-17.00 saatleri arasında AVM'de Broşür dağıtımı. 15-19 Eylül 2014 tarihleri arasında Merkeze bağlı köylerde Halk Sağlığına yönelik eğitim ve seminerler, öğrencilerle kahvaltımı yaptım meyvem çantamda programı. 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İlçelerde Halk Sağlığına yönelik ğitim ve seminerler. 28 Eylül 2014 tarihinde anne baba ve çocuklarla yürüyoruz programı.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.09.2025
20:05
Bingöl`de suç dosyaları kabarık 7 şüpheli yakalandı
Bingöl'de suç dosyaları kabarık 7 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından, kasten yaralama ve mala zarar verme suçundan aranan 7 şüpheli yakalandı.
14.09.2025
20:04
Araç değil cephanelik! Kaçan şüpheliler yakalandı
Araç değil cephanelik! Kaçan şüpheliler yakalandı
Bingöl'de polis uygulama noktası yakınlarında, içerisinde silah, mühimmat ve uyuşturucu madde bulunan aracı terk ederek kaçan üç şüpheli yakalandı, ikisi tutuklandı!
14.09.2025
20:03
Bingöl`de 8 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de 8 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 yıl 1 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
14.09.2025
20:02
DEM Parti`den Tavz Der`e `Barış ve Demokratik Toplum` ziyareti
DEM Parti'den Tavz Der'e 'Barış ve Demokratik Toplum' ziyareti
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören: 'Barışın toplumsallaşması için sivil toplum örgütlerinin rolünü önemsiyoruz. Bu kapsamda kentteki örgütlerle iş birliğimizi sürdüreceğiz' dedi.
13.09.2025
19:23
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü bir kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı.
13.09.2025
19:12
12 Dev Adam`ın Final Heyecanı Bingöl`de Dev Ekranda Yaşanacak
12 Dev Adam'ın Final Heyecanı Bingöl'de Dev Ekranda Yaşanacak
A Milli Erkek Basketbol Takımımız, büyük bir başarıya imza atarak finale yükseldi. Tüm Türkiye'yi sevince boğan bu gurur tablosu, Bingöl'de de coşkuyla yaşanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın