KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ağustos 2026 Salı
°C

Halk sağlığı: etkinlik süresi 2 saat

Halk Sağlığı Müdürlüğü, dün Genç Caddesi üzerinde “Sağlıklı Beslenelim, Hareket Edelim, Huzurlu Yaşayalım” sloganıyla kurulan ve kısa sürede kaldırılan standa yönelik yaptığı açıklamada, program dâhilinde etkinlik süresinin 2 saat olduğunu bildirdi.

Halk sağlığı: etkinlik süresi 2 saat
11 EYLÜL 2014 PERŞEMBE 14:07
0
3911
0
AA aa

 Bingöl Halk Sağlığı Müdürlüğü, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında dün “Sağlıklı Beslenelim, Hareket Edelim, Huzurlu Yaşayalım” teması çerçevesinde Genç Caddesi, Toplum Sağlığı Merkezi önünde stand kurdu.
Boy kilo ölçümünün yapıldığı, Diyabet (şeker) hastalığı, fiziksel aktivitenin önemi, düzenli fiziksel aktivite, hareketli yaşam, obezite, anne sütünün önemi, emzirme ve kanserde erken teşhisin önemi hakkında vatandaşlara bilgilendirici broşürlerin dağıtıldığı stand, kısa sürede kaldırılınca yerel basına haber oldu.
Haberler üzerine yazılı basın açıklaması yapan Halk Sağlığı Müdürlüğü, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası programı dahilindeki stand etkinliğinin 2 saat olduğunu bildirdi.
Programın aynı gün 14.00, 15.00 saatleri arasında Merkez Aşağıköy'de eğitimle devam ettiği ifade edilen açıklamada, hafta kapsamında yapılacak etkinlikler şöyle sıralandı: “12 Eylül 2014 saat 16.00-17.00 saatleri arasında AVM'de Broşür dağıtımı. 15-19 Eylül 2014 tarihleri arasında Merkeze bağlı köylerde Halk Sağlığına yönelik eğitim ve seminerler, öğrencilerle kahvaltımı yaptım meyvem çantamda programı. 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İlçelerde Halk Sağlığına yönelik ğitim ve seminerler. 28 Eylül 2014 tarihinde anne baba ve çocuklarla yürüyoruz programı.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay`dan okul alışverişinde
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl`de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST`ta limit yükseliyor
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
25.08.2026
02:59
MEB`den 81 ile
MEB'den 81 ile 'Milli Dayanışma' genelgesi
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde 81 ile genelge gönderdi. Genelge kapsamında okullarda milli birlik, beraberlik, anayasal vatandaşlık ve 'kardeşlik hukuku' temalı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmalar eğitim yılının ilk haftasıyla sınırlı kalmayacak, yıl boyunca sürdürülecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın