KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Halk sağlığı: etkinlik süresi 2 saat

Halk Sağlığı Müdürlüğü, dün Genç Caddesi üzerinde “Sağlıklı Beslenelim, Hareket Edelim, Huzurlu Yaşayalım” sloganıyla kurulan ve kısa sürede kaldırılan standa yönelik yaptığı açıklamada, program dâhilinde etkinlik süresinin 2 saat olduğunu bildirdi.

Halk sağlığı: etkinlik süresi 2 saat
11 EYLÜL 2014 PERŞEMBE 14:07
0
2894
0
AA aa

 Bingöl Halk Sağlığı Müdürlüğü, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında dün “Sağlıklı Beslenelim, Hareket Edelim, Huzurlu Yaşayalım” teması çerçevesinde Genç Caddesi, Toplum Sağlığı Merkezi önünde stand kurdu.
Boy kilo ölçümünün yapıldığı, Diyabet (şeker) hastalığı, fiziksel aktivitenin önemi, düzenli fiziksel aktivite, hareketli yaşam, obezite, anne sütünün önemi, emzirme ve kanserde erken teşhisin önemi hakkında vatandaşlara bilgilendirici broşürlerin dağıtıldığı stand, kısa sürede kaldırılınca yerel basına haber oldu.
Haberler üzerine yazılı basın açıklaması yapan Halk Sağlığı Müdürlüğü, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası programı dahilindeki stand etkinliğinin 2 saat olduğunu bildirdi.
Programın aynı gün 14.00, 15.00 saatleri arasında Merkez Aşağıköy'de eğitimle devam ettiği ifade edilen açıklamada, hafta kapsamında yapılacak etkinlikler şöyle sıralandı: “12 Eylül 2014 saat 16.00-17.00 saatleri arasında AVM'de Broşür dağıtımı. 15-19 Eylül 2014 tarihleri arasında Merkeze bağlı köylerde Halk Sağlığına yönelik eğitim ve seminerler, öğrencilerle kahvaltımı yaptım meyvem çantamda programı. 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İlçelerde Halk Sağlığına yönelik ğitim ve seminerler. 28 Eylül 2014 tarihinde anne baba ve çocuklarla yürüyoruz programı.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.01.2026
10:59
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ile mücadelede altın satışlarına yeni kurallar getiriyor. Altın alım-satımlarında uygulanacak kurallarla takip daha sağlıklı hale gelecek. Sistemle birlikte hem kayıt dışı işlemlerin önlenmesi hem de sahte altınla mücadele hedefleniyor. Ödemeler yalnızca kredi kartı ve IBAN ile gerçekleştirilecek.
07.01.2026
10:17
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
3. Lig 2. Grup'ta ilk yarıyı 10 puan farkla lider tamamlayan 12 Bingölspor, transferlerle güçlenen kadrosu, verimli geçen kamp süreci ve Tahkim'den çıkan sevindirici kararların ardından ikinci yarıya Karaköprü deplasmanında 'devam' demeye hazırlanıyor.
07.01.2026
09:21
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde katılımcılara sağlanan yüzde 30'luk devlet katkısının yüzde 20'ye düşürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı.
07.01.2026
08:59
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova`ya, Çelik Bingöl`e atandı
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova'ya, Çelik Bingöl'e atandı
Valiler Kararnamesi açıklandı. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yalova'nın yeni valisi oldu. Niğde Valisi Cahit Çelik ise Bingöl Valisi olarak atandı. 2006-2008 yılları arasında Genç Kaymakamlığı görevinde bulunan Çelik, Bingöl'ü yakından tanıyan bir isim…
06.01.2026
16:44
'Deyirê Zazakî Avni Polat' her hafta TRT Kurdi ekranlarında
TRT Kurdi ekranlarında Zazaca kültür ve sanat dünyasına katkı sunmayı amaçlayan yeni program 'Deyirê Zazakî Avni Polat' yayına başladı. Program, her Çarşamba saat 22.00'de izleyicilerle buluşuyor.
06.01.2026
16:13
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Kebude: 'Açıklanan rakamlar hayatın gerçeğiyle örtüşmüyor'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın