KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Şubat 2025 Perşembe
°C

Hainler etkisiz hale getirilmeli

Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanı Mehmet Bayram; “Türkiye’yi her türlü terör örgütünden arındırmak, sokakları ve dağları mesken tutmuş hainleri tamamen etkisiz hale getirmek devletin asli vazifesidir” dedi.

Hainler etkisiz hale getirilmeli
10 EKİM 2016 PAZARTESİ 20:53
0
1767
0
AA aa

 

Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanı Bayram, 10 askerin şehit, 1'i İran uyruklu 5 sivilin hayatını kaybettiği Şemdinli'deki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Türkiye'nin her türlü terör örgütünün hedefinde olduğunu belirten Bayram, IŞİD ve PKK'nın kanlı namlusunu millete çevirdiğini söyledi.

Türk milletine açıktan husumet besleyen küresel çevrelerin, mimarı oldukları vahşet projelerine Türkiye'yi de dâhil etmenin zaman ve zemin şartlarını oluşturmaya çalıştıklarını belirten Bayram, “Milli huzur ve güvenliğimiz, sınır emniyet ve düzenimiz alçakça icra edilen saldırılara, sürekli tahkim edilen mütecaviz tahriklere maruz kalmaktadır. Nitekim tehlikelerin boyut ve yönü hiç olmadığı kadar yaygınlık ve etkinlik kazanmıştır. Irak ve Suriye'de hüküm süren belirsizliklerin, devamlı derinleşen çatışma ve gerilim atmosferinin çok vahim yankı ve sonuçları birer birer ortaya çıkmaktadır” dedi.

Durak Jandarma Karakolu'nda şehit düşen asker ve sivillere Allah'tan rahmet dileyen Bayram, şunları söyledi: “Süreç ihaneti milli birlik ve kardeşliğimizin temellerine mayın döşemiş, geleceğimize tuzak kurmuştur. Bölücü terör örgütünün silah bırakmaya yanaşmayacağı aşikârken ve de Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak bunu defaten söylemişken; 2013 yılının Mayıs ayından beri Türk milletini aldatmak, canilerden jest beklemek tam bir iflas ve hezimettir. Terörün biteceğini süslü ve istismar yüklü sözlerle iddia ederek ülkeye bahar havasının geleceğini müjdeleyenlerin, bugün geçmişlerini inkâr edercesine farklı mesaj verme teşebbüsü en hafif tabirle utanmazlık örneğidir” ifadelerini kullandı.

Bayram, “Şehirlerde güpegündüz uzun namlulu silahlarla gezen, etek giyip maske takacak kadar insanlıktan çıkan alçaklar; sınırlarımızdan içeri sızıp cinayet işleyenler ve bunların arkasında duran, himaye eden odaklar derhal ve acilen temizlenmelidir. Sivil şehitlik yasasından terör örgütlerine yardım eden onlarca hain faydalanmışken, gerçekten şehit olan vatandaşlara fayda sağlayıp sağlamadığından şüpheliyiz. Son olarak hatırlatmak istediğimiz husus ise bir an önce bu vahametin önüne neticesi ne olursa olsun geçilmesidir. Milliyetçi-Ülkücü hareket olarak tüm şehitlerimize tekrardan Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise şifalar diliyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.02.2025
12:05
Bingöl`de deprem! Merkez üssü Adaklı
Bingöl'de deprem! Merkez üssü Adaklı
Bingöl, bugün saat 11.53'te merkez üssü Adaklı İlçesi olan 3,4 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.
13.02.2025
11:17
Türkiye Adalet Akademisi Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulu`nda
Türkiye Adalet Akademisi Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda
TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye Adalet Akademisi Kanunu Teklifi'nin 7 maddesi daha kabul edildi. Buna göre; meslekte fiilen 8 yılını tamamlamış hâkim ve savcılar, öğretim görevlisi olarak görev yapmak üzere Adalet Bakanı tarafından Akademiye atanabilecek veya görevlendirilebilecek.
13.02.2025
10:45
Bingöl`de 99 köy yoluna kar engeli
Bingöl'de 99 köy yoluna kar engeli
Bingöl'de etkisini gösteren karla birlikte İl Özel İdaresi ekipleri de köy yollarında karla mücadele için seferber oldu. 54 araçla karla mücadelenin kesintisiz süreceğini belirten Genel Sekreter Enes Üçgül, vatandaşlardan da olumsuz hava koşulları nedeniyle dikkatli olmalarını istedi.
13.02.2025
00:15
Bingöl`de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, esrar maddesi ele geçirildi. Yaşı küçük olduğu için hakkında 'Suça Sürüklenen Çocuk' sıfatıyla adli işlem yapıldığı belirtildi.
12.02.2025
23:56
Bingöl`de eğitime bir günlük kar tatili
Bingöl'de eğitime bir günlük kar tatili
Bingöl Valiliği, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün yoğun kar uyarısı nedeniyle 13 Şubat Perşembe günü Bingöl genelindeki tüm okullarda eğitime bir günlük ara verildiğini duyurdu.
12.02.2025
16:03
Bingöl`de özel termal tesisin erkek havuzu kapatıldı
Bingöl'de özel termal tesisin erkek havuzu kapatıldı
İki numunesi olumsuz çıkan havuz, üçün numunenin de olumsuz çıkması üzerine 15 gün süreyle kapatıldı. Önümüzdeki günlerde yeniden numune alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın