KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
24 °C Bulutlu ve güneşli

Güler: Solhan AK Parti'nin kalesidir

AK Parti Bingöl İl Başkanı Güler, Solhan İlçe teşkilatı ziyaretinde; Solhanlıların yüzünün gülmesinden, gözlerinin parlaklığından anladım ki Solhan gerçekten Ak Parti'nin kalesidir. Ankara'da Genel Merkezimizde de bunu söyledim; Solhan Ak Parti'nin kalesidir.

Güler: Solhan AK Parti`nin kalesidir
24 OCAK 2018 ÇARŞAMBA 22:34
7
3500
5
AA aa

AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler Solhan'ı ziyaret etti. İlçede bazı kurum ziyaretlerinde de bulunan Güler, AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı ziyaretinde partililere hitap etti.

AK Parti Solhan İlçe kongresine katıldığını ve Solhan'ın AK Parti'nin kalesi olduğunu anladığını belirten Güler; “Ankara'da Genel Merkezimizde de bunu söyledim; Solhan Ak Parti'nin kalesidir. Henüz il başkanı olmadan önce il koordinatörümüze söyledim. Bunu size niye anlatıyorum? Şuna geliyorum; niyetimiz halistir. Şuralı buralı ayrımı yapmıyoruz. Doğru bildiğimiz, hak bildiğimiz bir şey varsa onu söylemek zorundayız. Ben Solhan'ı başarılı, heyecanlı buldum. Hakkını da teslim etmemiz lazım. Şimdi geldik buraya yine aynı heyecanı yaşıyoruz. Geçen gün Bingöl'de siz bizi ziyaret ettiniz, Allah sizden razı olsun. Yine aynı heyecan, aynı birlik ve beraberlik içerisinde bizi onure ettiniz, iftihar duyduk. Şuan ilimizin ilçeleri arasında bence birinci sıradasınız. Yani Genç ve Karlıova artık sizi arkadan takip ediyorlar. Burada hepinizin başarısı vardır. Bu başarı bir bütündür. Bugün Tayip Erdoğan'ı Tayip Erdoğan yapan şey; arkasındaki halktır. Biz bu gücümüzle arkasında durduğumuz için dünya bir şey yapamıyor. 15 Temmuz'da canımızla arkasında durduk. Yoksa bizim için bir felaket olurdu. Demek ki halktan kuvvetini alırsan halka itimat edersen, halka o güveni verirsen niyetin iyi olursa Cenab-ı Allah sana yardım eder.” dedi.

“Yeni neslin iyi yetiştirilmesi lazım”

Yeni neslin yetiştirilmesinin önemine vurgu yapan Güler; “Yeni nesli iyi yetiştirmemiz lazım, çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz lazım. Çocuklarımıza Kur'an eğitimi vermemiz lazım, temel şartlarımızdır. Kur'an-ı süs eşyası gibi duvara asıp, öpüp başımıza koyup tekrar kılıfına atıp asmayalım. Kılıflarını zaten ütüleyip nakışlamışız, duvara asmışız peki bu Kur'an'dan bir mesaj almış mıyız? Bir cenaze oldu mu halka oluşturup hepimiz okuyoruz. Bu din değildir. Bu Kur'an ölülere indirilmedi ki, dirilere indirilmiş. Mesaj almamız lazım. Bizim bu dini anlatmamız lazım, dini uygulamamız lazım, çocuklarımıza uygulatmamız lazım, çocuklarımızın edep haya terbiye çerçevesinde yaşamaları lazım. Ecdadımız namus için bu memlekette ölmüş, namus için savaşmış, şu an namus artık bize dokunmuyor, edep haya dokunmuyor, din bize dokunmuyor. Bize dokunan paradır. Paraya bir şey oldu mu hemen aslan kesiliyoruz. Paranın dışında artık her şey bize mubah olmuş. Artık çok fazla zorumuza gitmiyor. Bu bize yakışmıyor. Müslümanız, Müslüman gibi davranmamız lazım. Eğer bugün Türkiye'de ISID sorunu varsa bu Müslümanların ayıbıdır. Sen sahip çıksan, sen dini doğru anlatsan, sahabenin hayatını, peygamberden gelen mesajı çocuklarına anlatırsan çocuklar bunlara katılmıyorlar. ISID bir projeydi, adamlar bir hesap kitap yaptılar. Özbekistan'dan Tacikistan'a, Türkmenistan'da, Türkiye'de, Afganistan'da, Pakistan'da yeni genç nesil yetişiyor. Bu genç nesil hep arayıştadır. Dünyadaki zulmü görüp İslam'a dönüyorlar. Bu anlamda Türkiye tam tersine dönüyor. Asya'ya, Afrika'ya gidiyorsunuz gençlik tamamen İslam'a yöneliyor. Zor bölgelerin insanlarının çocukları şuanda İslam'a sarılmışlar. Kolay bölgelerin çocukları şuan çeteleşmişler. Telefon, internet hayalleriyle sabahtan akşama kadar hayatlarını beyhude şeylerle harcıyorlar. Bu da gelecekte uyuşturucu bağımlılığına, ruh ölümüne götürüyor. Adam yaşıyor ama ölü bir ruh halindedir” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22237)
25 Ocak 2018 Perşembe 20:22
Ziya bey öbür dünyada cevdet yılmaz seni kurtaramaz doğru şöyle insanların gururlarını oynaması bu kadar kolay midir ? Vali beyle de konuştuk herkesin konustugu kelime sende dahi cevdet beyi gosteriyor sanki sen bir yerden tehtid almış gibisin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22230)
25 Ocak 2018 Perşembe 16:24
Kamu hakkını babanın çiftliği yapmayacaksın, Adalet vurgusu lafla değil, icraatlarınla göstereceksin. etrafına mutahitlerle doldurduğunu herkes görüyor. yaşa muatafa kemal paşa yaşaaaaa. te,te,te....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22229)
25 Ocak 2018 Perşembe 16:22
sayın başkan sen dediklerinle işidi meşrulaştırıyorsun. ne söylediğin belli değil. önce çocuklarımızı eğitilelim sahip çıkalım sonra işid bir proje idi diyorsun ve ardından gençler islami arayış var diyorsun. Allah muhafaza seni dinleyen işide geçer. sen önce şu solhan ilçesinden neden bir tane adam koymadın şu yönetime onu açıkla. Gençten doldurmanın sebebi ne? senin hedefin ne? amacın ne? kimlerden oy alacaksın? yok ticaret, iş dünyası bu söylediklerinle bu makama ne kadar uzak olduğunu, vizyonsuz olduğunu gösteriyorsun. önce gerçeği konuşacaksın! İnsan haklarını tanıyacaksın! kul hakkını,
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22217)
25 Ocak 2018 Perşembe 13:15
Solhan Ak parti kalesidir de onun için yönetimde solhanlılara yer verdiniz.hep az ve gençlilerden oluşyor. Buldunuz kullanyosunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22191)
25 Ocak 2018 Perşembe 00:16
Sayın başkan bingöl online nin dikköyü korucu adayları haberini okudunuzmu. Birileri siyasi hesap yapıyorsa Koskoca bi köyü karşılarına almasınlar. Siz İl Başkanı olarak bu olaya bi el atın Dikköyü ki 600 seçmeni ile akpartiye geçen seçimlerde fire vermeden destek olmuştur, bu seçmenlerin yüzde 80 ni söz konusu haberde bahse konu insanlardır ( korucu olmak isteyen). Duruma el atın partiye zarar gelmesin..
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
19.04.2024
15:58
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Merkez Bankası'nın, piyasa katılımcıları ile yaptığı anketin sonuçlarına göre, piyasanın yıl sonu enflasyon, döviz kuru, politika faizi ve büyüme rakamı tahminleri açıklandı.
19.04.2024
15:30
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Bingöl merkeze bağlı bir köyün dağlık alanında mahsur kalan 4 vatandaş, AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın