Yaklaşık 6 ay önce yetim ve yoksul ailelerin bir nebze de olsa sıkıntılarını gidermeye çalışan Gülderen Çalışanlar Derneği, bu ay da 11 yetim ve yoksul aileye gıda yardımında bulunarak aileleri sevindirdi. Gıda yardımını her ay aralıksız bir şekilde devam ettiren dernek, aynı zamanda ailelerin sıkıntılarını da yerinde inceleme şansı buluyor.
Ailelerin gıda ve diğer sıkıntılarını gidermek için çalışmalarda bulunduklarını belirten Gülderen Çalışanlar Derneği Başkanı Selahattin Bulut, bu yardımların duyarlı ve hayırsever insanlar tarafından yapıldığını söyledi.
Yardımın ulaştığı ailelerin hayırsever insanlara dualarla mukabele ettiklerini söyleyen Dernek Başkanı Bulut, bu işin gönül işi olduğunu belirterek “Yardımlaşma gönülden oldu mu anlam kazanır. Hayırsever insanlarımızın her biri de bir gönül insanıdır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yardım ulaştırdığımız ailelerin sevinci onların sevinci olacaktır. Ayrıca dernek olarak yaptığımız bu çalışma, bizlere büyük bir mutluluk vermektedir” dedi.
Yardımlarını yetim ve fakir ailelere ulaştırmak isteyenlere aracılık edeceklerini de belirten Bulut, şöyle devam etti.
“Yardım yapmak isteyen fakat fırsat bulamayan veya yardım yapmaya niyetlenip de bir türlü yapamayan hayırsever insanlarımızla irtibata geçip yardımlarını en doğru adreslere teslim edebiliriz. Yeter ki gönüllerinden gelen o şeyi yapsınlar. Herkes kendi çevresine veya akrabasına sahip çıkarsa sıkıntı kalmaz. Bu konuda duyarlılık gösterileceğine inanıyorum”
BingolOnline/Bingöl Kent Haber