KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

Gül: tabii ki adayım

Cuma namazını bakanlığın yakınındaki Haşemoğlu Camii'nde kılan Abdullah Gül çıkışta vatandaşlarla birlikte kendisini bekleyen Hürriyet muhabirinin "Köşk için adaylığınız devam ediyor mu" sorusunu "Etmez olur mu" diyerek yanıtladı. Muhabirimizi vatandaş sanan Gül "Bunu yazabilir miyiz" sorusu üzerine gülümsemekle yetindi.

Gül: tabii ki adayım
04 AĞUSTOS 2007 CUMARTESİ 08:47
0
1027
0
AA aa
Dış İşleri Bakanlığı'nda seçimlerden sonra düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanlığı adaylığını resmen açıklamayan Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, cuma namazı çıkışı vatandaş zannettiği muhabirimizin, "Köşk adaylığınız devam ediyor mu?" sorusuna, "Etmez olur mu" yanıtını verdi.

Dün sabah bir süre Dışişleri Konutu'nda çalışan Gül, saat 11.00'de buradan ayrılıp Dışişleri Bakanlığı'na gitti. Yaklaşık iki saat burada kalan Gül, ezan okununca cuma namazı için Dışişleri'nin komşusu Sayıştay'ın bitişiğinde bulunan Haşemoğlu Camii'ne gitti. Gül namazını kılarken, çok sayıda vatandaş da namaz çıkışını beklemek için caminin önünde toplandı. Hürriyet muhabiri de vatandaşlarla birlikte Gül'ü beklemeye başladı. Gül camiden çıkarken Türkiye'de okuyan Orta Asya'daki Türk cumhuriyetlerinden bir genç, yabancı öğrencilerin kontenjanı ile ilgili sorunlarını aktardı ve çözüm bulunmasını istedi. Başörtülü bir kadın da mali sıkıntı içinde olduğunu belirtip Gül'den 5 YTL istedi. Gül, kadının bu sözlerini duymadı.

FARK EDİNCE GÜLÜMSEDİ

Cami önünde bu hareketlilik yaşanırken vatandaşlar arasındaki Hürriyet muhabiri, Gül'e, "Köşk için adaylığınız devam ediyor mu?" sorusunu yöneltti. Gül, tam makam aracına binerken bu soruya "Etmez olur mu?" yanıtını verdi. Hürriyet muhabiri, "Etmez olur mu dediniz değil mi? Bunu yazabilir miyim?" diye bir daha sordu. Soruyu yöneltenin gazeteci olduğunu fark eden Gül, gülümseyerek camiden ayrıldı.


HÜRRİYET
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
13.07.2026
13:33
Muhtar Dinler;
Muhtar Dinler; 'Mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemeli'
Bingöl'ün Solhan ilçesi Kale Köyü Muhtarı Selim Dinler, ÇED sürecinde sunulmak üzere hazırladığı dilekçede, Yukarı Kaleköy Barajı ve HES Yardımcı Kaynak GES Projesi'ne köy halkı adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dinler, önceki projelerden kaynaklanan mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemesini istedi.
13.07.2026
13:19
Başsavcı Akın görevine başladı
Başsavcı Akın görevine başladı
HSK'nın 2026 Yaz Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Uğur Akın, bugün itibarıyla görevine başladı. Akın'ın göreve başlamasıyla Bingöl Adliyesi'nde yeni dönem resmen başladı.
13.07.2026
13:08
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın