KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Görenler telefona sarıldı

Bingöl'de bir balıkçı tarafından getirilen 2 metre 30 santim ve 250 kilogram ağırlığında Orkinos balığını görenler telefonu alıp bol bol fotoğraf çekti.

Görenler telefona sarıldı
24 OCAK 2019 PERŞEMBE 20:58
3
4076
0
AA aa

Bingöl merkezde 25 yıldır balıkçılık yapan Ahmet Bürkek, yine vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. Daha öncede birçok balık çeşidi getirerek herkesin dikkatini çeken Bürkek, bu kez 2 metre 30 santim ve 250 kilogram ağırlığında Karadeniz'den getirdiği Orkinos ile satışlarını iki katına çıkardı.

Merkez Yenişehir Mahallesi Beşyol mevkiinde Liman Balıkçılığın işletmecisi Bürkek, kazancını arttırmak için sürekli olarak farklı balık çeşitleri getirmeye devam ediyor.

Bürkek; “Bingöl'de 25 yıldır balıkçılık yapıyorum ve devamlı çeşit getiriyorum. 250 kilogramlık ve 2 metre 30 santim boyunca bir Orkinos balığı bulup getirdim. Kilosunu 30 TL'den satıyorum. Yaşadığımız şehirde deniz yok, balık kültürü yok. Bizde bunu prensip edindik ve çeşit getirmeye başladık. Getirdiğimiz balığa epey bir ilgi var. Gelip fotoğraf çekiyorlar, ne olduğunu soruyorlar. En çok Selfie (öz çekim) çekiyorlar. Günde en az 300 kişi sadece fotoğraf çekmek için geliyor” şeklinde konuştu.

İlk kez bu büyüklükte bir balık gördüğünü ve hemen fotoğraf çektirdiğini söyleyen 12 yaşındaki Emirhan Yıldırım ise, “Hayatımda ilk kez böyle bir balık gördüm ve hemen fotoğraf çektim. Balıkçı amcaya çok teşekkür ederim” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın