KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Gönüllülerden Çevre Temizliği

Bingöl'de gönüllü ve STK'lardan oluşan bir grup, kent merkezindeki iki noktada çevre temizliği yaptı.

Gönüllülerden Çevre Temizliği
19 EYLÜL 2021 PAZAR 17:03
5
1818
1
AA aa

18 Eylül Dünya Temizlik günü nedeniyle Bingöl'de “Let's do it Türkiye” koordinesinde Bingöl Belediyesi, Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Kızılay, STK ve gönüllü bireylerden oluşan gruplar, kent merkezindeki iki noktada çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

İlk olarak Yeni Mahalle Çamlık alanında çevre temizliği gerçekleştiren grup, kâğıt, cam ve plastikleri ayrı bir şekilde paketledi. Daha sonra Bingöl- Genç karayolu üzerinde bulunan Şeyh Ahmed Türbesi'ne hareket eden grup, burada çevre temizliği yaparak etkinliği sonlandırdı.

Çöplerin yere atılmaması konusunda çağrıda bulunan Ayşe Kayırtar, temiz bir dünya için bunun gerekli olduğunu belirtti. Kayırtar; “Dünya Temizlik Günü nedeniyle çamlık alanı temizlemeye geldik. Çöplerimizi topladık. Hem temiz bir Bingöl için hem temiz bir Türkiye için bu konuda çok duyarlı olalım, çöplerimizi yere atmayalım. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Bu alanların hem insanlara hem de diğer canlılara ait olduğunu belirten Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nde görevli Gençlik Lideri Vedat Avar, “Gönüllülerle birlikte Dünya Çevre Temizlik Günü münasebetiyle daha temiz bir doğa, herkesin görmek istediği bir tabiat alanı bırakmak için çöpleri toplamak için geldik. Bütün vatandaşlardan burayı kullanırken mümkün olduğu kadar kesinlikle katı atık bırakmamalarını rica ediyoruz. Buralar hem bizim için hem de hayvanlar için yaşam alanı. Dikkat etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85580)
19 Eylül 2021 Pazar 20:46
Tebrik ediyorum.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
13.07.2026
13:33
Muhtar Dinler;
Muhtar Dinler; 'Mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemeli'
Bingöl'ün Solhan ilçesi Kale Köyü Muhtarı Selim Dinler, ÇED sürecinde sunulmak üzere hazırladığı dilekçede, Yukarı Kaleköy Barajı ve HES Yardımcı Kaynak GES Projesi'ne köy halkı adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dinler, önceki projelerden kaynaklanan mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemesini istedi.
13.07.2026
13:19
Başsavcı Akın görevine başladı
Başsavcı Akın görevine başladı
HSK'nın 2026 Yaz Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Uğur Akın, bugün itibarıyla görevine başladı. Akın'ın göreve başlamasıyla Bingöl Adliyesi'nde yeni dönem resmen başladı.
13.07.2026
13:08
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın