KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Gönüllülerden Çevre Temizliği

Bingöl'de gönüllü ve STK'lardan oluşan bir grup, kent merkezindeki iki noktada çevre temizliği yaptı.

Gönüllülerden Çevre Temizliği
19 EYLÜL 2021 PAZAR 17:03
5
1994
1
AA aa

18 Eylül Dünya Temizlik günü nedeniyle Bingöl'de “Let's do it Türkiye” koordinesinde Bingöl Belediyesi, Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Kızılay, STK ve gönüllü bireylerden oluşan gruplar, kent merkezindeki iki noktada çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

İlk olarak Yeni Mahalle Çamlık alanında çevre temizliği gerçekleştiren grup, kâğıt, cam ve plastikleri ayrı bir şekilde paketledi. Daha sonra Bingöl- Genç karayolu üzerinde bulunan Şeyh Ahmed Türbesi'ne hareket eden grup, burada çevre temizliği yaparak etkinliği sonlandırdı.

Çöplerin yere atılmaması konusunda çağrıda bulunan Ayşe Kayırtar, temiz bir dünya için bunun gerekli olduğunu belirtti. Kayırtar; “Dünya Temizlik Günü nedeniyle çamlık alanı temizlemeye geldik. Çöplerimizi topladık. Hem temiz bir Bingöl için hem temiz bir Türkiye için bu konuda çok duyarlı olalım, çöplerimizi yere atmayalım. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Bu alanların hem insanlara hem de diğer canlılara ait olduğunu belirten Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nde görevli Gençlik Lideri Vedat Avar, “Gönüllülerle birlikte Dünya Çevre Temizlik Günü münasebetiyle daha temiz bir doğa, herkesin görmek istediği bir tabiat alanı bırakmak için çöpleri toplamak için geldik. Bütün vatandaşlardan burayı kullanırken mümkün olduğu kadar kesinlikle katı atık bırakmamalarını rica ediyoruz. Buralar hem bizim için hem de hayvanlar için yaşam alanı. Dikkat etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85580)
19 Eylül 2021 Pazar 20:46
Tebrik ediyorum.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın