KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Şubat 2025 Çarşamba
°C

Göl-der'in başkanlığına korkutata seçildi

Göltepesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği (GÖL-DER)’nin yapılan kongresinde dernek başkanlığına Hüsamettin Korkutata seçildi.

Göl-der`in başkanlığına korkutata seçildi
30 ARALIK 2011 CUMA 09:42
0
2300
0
AA aa

GÖL-DER'in 2'nci olağan genel kurulu toplantısı üye sayının çoğunluk göstermesi ile dernek odasında yapıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan GÖL-DER eski başkanı Ahmet Karagöl, derneklerinin 4 yıldır kurulduğunu ifade ederek, “Bingöl'ün en köklü sivil toplum derneğidir. Bu dernek çatısı altında Göltepesi köyümüze birçok hizmet gerçekleştirdik. Derneğimizi hiçbir zaman siyasete alet etmedik. Çünkü GÖL-DER siyasiler üstü bir dernektir. Herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Dernekçilik kolay bir iş değildir. GÖL-DER Göltepesi köyümüz için önemli bir kuruluştur. Hep köyümüze katkı sağlamıştır. En güzel şey birlik ve beraberliktir. Artık derneğimizin çalışmalarının bir gelenek halinde nesilden nesile sürüp gideceğine inanıyoruz. Geçen dört yıl içinde derneğimiz kısıtlı imkânlarıyla birçok hizmete el attı. Köy Muhtarımızla beraber önemli hizmetlerimizin başında yaylamıza getirilen kunsarık suyu olmaktadır. Doğaya verdiğimiz önemi de unutmadık. Yaylada fidan dikme çalışmalarını da gerçekleştirdik. Bununla birlikte yaptığımız diğer çalışmaları da köylümüz yakinen bilmektedir. Bu hizmetlerin devamı yine derneğimizin fedakâr çalışmaları, üyelerimizin maddi ve manevi destekleriyle sağlanmıştır. Başta dernek üyeleri, Yönetim Kurulum ve şahsım köyümüze ve köylümüze hizmet etmekten mutluluk duyduk. Seçilen yeni başkan beraber çalıştığımız çalışkan ve vizyon sahibi bir arkadaşım Yine yeni yönetimde görev alan arkadaşlarım. Kendi dallarında başarılı olan arkadaşlarım. Anlayacağınız içim rahat ve huzurluyum. Bu duygularla derneğimizin çalışmalarının devamını diler, yapılan ve yapılacak çalışmaların köyümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Derneğimizin Seçilen Yeni Yönetimini gönülden tebrik ediyorum. Kusurlarımız olduysa affetmenizi istiyorum. Ben kendi hakkımı helal ediyorum sizlerde hakkınızı helal etmenizi istirham ediyorum” dedi.

Karagöl'ün konuşmasının ardından kongreye geçildi. Yapılan kongrede Hüsamettin Korkuata, kongreye katılan 93 üyenin oyunun tamamını alarak, dernek başkanlığına seçildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Korkutata, üyelerin teveccühüne laik olmaya çalışacağını eski yönetim kurulu başkanı ve üyelerine teşekkür ederek daha verimli hizmet vermek üzere çalışacaklarını ifade etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.02.2025
12:20
Çitlekçi`den 30 kişiye 30 TOGG kampanyası başladı...
Çitlekçi'den 30 kişiye 30 TOGG kampanyası başladı...
Türkiye'nin sevilen markası Çitlekçi'nin 30'uncu yılında 30 TOGG kampanyası başladı. 3 Şubat- 31 Mayıs 2025 tarihleri arasında Çitlekçi Mağazacılıktan en az 500 TL alışveriş yapan 30 şanslı kişi, Türkiye'nin gururu son model TOGG'ların sahibi olma fırsatı yakalayacak.
05.02.2025
11:09
Otomobil ilanlarında yeni uygulama başladı
Otomobil ilanlarında yeni uygulama başladı
Ticaret Bakanlığınca taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) üzerinden 'yetki doğrulaması' uygulaması bugün itibarıyla devreye alınırken, 1 Nisan'a kadar tanınan geçiş sürecinin ardından yetki belgesi bulunmayan oto galeri işletmelerince elektronik platformlara ilan girilemeyecek.
05.02.2025
10:55
'Aile Yılında' Ailelere ve Aileler İçin Çalışanlara Sahip Çıkılmalı'
Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, 2025 yılının devlet tarafından 'Aile Yılı' olarak ilan edilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, aileyi koruyan ve güçlendiren düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
05.02.2025
10:54
Bingöl Umut Kervanı`ndan 329 aileye yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 329 aileye yardım
Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), 2025 Ocak ayında 329 aileye 631 bin 685 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği Gazze'ye de 681 bin 685 TL nakdi yardımda bulundu.
05.02.2025
10:24
Bingöl`de 6 tüfek ele geçirildi
Bingöl'de 6 tüfek ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 6 adet tüfek ele geçirildi.
03.02.2025
22:43
Bingöl`ün Genç İlçesi`nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç ilçesinde şap hastalığı nedeniyle 21 gün süreyle karantina uygulaması başlatıldığı bildirildi. İlçedeki veteriner hekim kontrolündeki kesimler hariç tüm hayvan hareketlerinin ikinci bir emre kadar durdurulduğu belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın