Gerek Bingöl gerekse Türkiye'nin gündeminde olan E. A'ya tecavüze dikkat çekmek için twit atan bir vatandaşın twitine dalga geçercesine cevap vermesi dikkatlerden kaçmadı.
Gökçek ve o vatandaş arasında geçen diyalog şöyle:
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden “Ne demiştik... Türkiye'de hukuk var, kimsenin yaptığı yanına kalmaz, bayrak yakan hapse girdi” diye yazdı.
Bunun üzerine bir takipçisi, N.Ç davası ile Bingöl'deki tecavüz davasını anımsatarak, “Bingöl'de 16 yaşındaki genç kız benim, 13 yaşında tecavüz edilen N.Ç. benim. Hadi yakala onları Melih Başgan” yanıtını verdi.
Bunun üzerine, “Merak ettim... Sana kim, nerede, ne zaman tecavüz etti? Yardımcı olup tecavüzcüyü yakalatalım” diyen Gökçek'e aynı takipçinin, “27 yaşında bir adamım, benim bile bu cevaba yüzüm kızardı. 65 yaşında adamsın nasıl böyle cevap verebilirsin anlamıyorum” yanıtını vermesi dikkati çekti.